Yet Another Bulletin Board

Feb 13th, 2004, 11:44pm

iščem ključno besedo 'forum' - posted in by admin - časovno omejeno in mal prečiščeno

obstajajo tri ločnice:
politika
filozofija
danes - zapis ki me je spodbudil k iskanju

Svet pogovorov « Search Results »


  1    General / Splošno, aktualno ... / Re: Zapis duše  Jun 21st, 2003, 12:55am 
Started by A. | Post by gape
zapis duše

to da ima vsaka duša zapis o sebi v bistvu o predispozicijah o odločitvah za naprej vemo že dolgo.
mi je adsl padu po tleh in ti težko posrčam reč.
pa to znaš tud sam ...

to ni nikjer zapisano ker o tem nihče nič ne ve, če pa že ve, pa ne pove. to ti pove samo tvoj mojster, al pa morš velik delat sam. velik, velik ...


nekako je hec v tem da je v duši zapis vsega v zvezi s TABO od prej, zdej in za naprej. glede na ZDEJ se vidi kaj bo potem. na osnovi prej se dogaja zdej.
na vse kar se dogaja lahko vplivaš edinole z odločitvijo.

zdej kolkr štekam je duša tisto eno ki zajema vse kar JAZ SEM. ko sem eno z vsem kar sem, sem na zadost visokem nivoju da sm tud eno z vsem.
to je po sedmem nivoju nekje.
jeba je, ker je po sedmem nivoju še full tega, pa ne morem ugotovit kaj. jeba je ker noben o tem nič ne ve. kar se ve je zbrano v unih dveh knjigah o dušah.
smo govoril tud o tem.

pri tebi je vedno blem aleš, ker nikol točno ne definiraš kaj te zanima.

pa sej pol nižje poveš;
kako dostopat do teh zapisov?
navodila!

zihr je res da če hočeš met vpogled v to, da morš met odprto tretje oko. jeba je, ker neglede na to da je ono odprto, ono ne vidi jasno, doker ti nisi v tem stanju zavesti, šestem po vrsti. večina nas je zataknjenih med drugim in četrtim nivojem. ker do četrtega nivoja je treba it prek ega, se reče, ego tja ne more. u bistvu, TI z egom ne moreš tja.
predstavlji si da bi človek z egom imel dostop do akaše, v akaši so zbrani vsi zapisi vsaj vseh duš, ki so tukaj in zdaj.

ko imaš 100% jasno videnje to pač vidiš, bereš, uporablajš ...

zdej me je mateja opozorila ... ti ni mišljeno da imaš ti aleš ego, ampak, ti-kdorkoli-že-bereš-vklučno-z-gapetom-ki-piše


se reče, za sto posto zvedet svojo nalogo in bit v to sto posto, brez najmanjšega dvoma, za to je potrebno bit precej visoko. kratke vpoglede lahko dobivaš, če te to res zanima in si se sposoben spravit v to stanje zavesti. v višja stanja zavesti je najlažje prehajat z meditacijo.


navodila kako prit do tja ... si že tretji človek ki je prosu za njih ... bo res treba konkretno začet delat. na žalost pa mi manjka še nekaj malega podatkov.

ker jeba je, da več ko ugotoviš na nižjih nivojih, več izveš o višjih nivojih. ponavadi o nivojih za katere sploh nisi vedu da obstajajo.

na začetku sm mislu da sta dva nivoja. jest in bog. vzporednih jestov je mali miljon, bog pač eden.
zdej sm ugotovu da sm jest razdeljen na sedem nivojev in da se ti delijo naprej. med nivoji so vedno prehodi. med malimi nivoji so simpl prehodi, med velikimi so težji. recimo ob smrti, jest previm, da prestopiš na drugi meganivo (do tja se da tud brez da umreš).
jeba teh nivojev je da jih je ogromno, ko jih analiziraš in ko jih hočeš sintetizirat jih je preveč. zato delaš lokalno. čimbližje tvojemu trenutnemu nivoju.

hec je tud, da se nivoji ponavljajo, sploh njih lastnosti.
recimo
predstalvji si sedem nivojev v katere je razdeljen človek.
preživetje, sex, strah, ljubezen, ustvarjalnst, jasno videnje, enost z bogom.
vsak nivo predstavlja, seveda, še mnogo drugih aspektov, ki so si pa precej sorodni.
in si reč da si v tretjem nivoju.
strahu.
in si predstavlji prehode med sedmimi mikronivoji v tretjem nivoju.

sej vem da ne znam povedat ...
sej niti ni tolk važn.

point je v tem, da večino odgovorov ki jih iščeš smo zapisal tuki gor, na tem forumu (z referencami vred). zihr še neki manjka, ker drugač men nebi manjkali podatki. pa mi.

spravu si se na zlo zahtevno reč. na konec. tko kt aryan. treba pa je it od spodi navzgor.

za preskakovanje v višje nivoje je potrebna energija, ki ti jo potem zmanjkuje za vsakdanja opravila, za vse kar si si znameraval.

skratka navodila niso nč druzga, kar se od skoz debatira ... osvobajanje od sebe.

integracija in transformacija ega; pogoj za prestop na četrti nivo. pogoj za dejansko možnost življenja v duhovnih sferah. in seveda ne-nujno ostajanje tam. lepota je glih v tem, da se kadarkoli lahko spustiš na nižji nivo opraviš tam opravke, malce uživaš mayo in se dvigneš nazaj gor, brez upora, saj si votel bambus. no ja energija potuje v njem ... do tam kjer si zihr ... naprej je naprej - preskoki - energija.


bom reku tko, zihr da obstaja tehnika za 'odpiranje tretjega očesa', ampak, na račun drugih centrov. ne moreš imet odprto tretje oko in živet v strahu za svoj obstoj in zato ne ljubit drugih in sebe. na žalost se je zgodilo ravno to. v upanju na napredek človeštva smo razkrili tudi take tehnike, pa jih uporablja več egotov kot pa tistih brez ega.

in ker tehnika deluje, če imaš le energijo ... je tko kot je (energije pa zmanjkuje - tako nekateri to doživljajo). ravno zato poskušamo tehnike približat tudi navadnim ljudem. tehnika pač obstaja, uporabljajo pa jo napačni ljudje. mojster bi moral poskrbet da učenec dobi tako tehniko šele po tem, ko jo je sposoben sprejet.
mojster, se mi zdi da si, ko dosežeš peti nivo.
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  7    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / cache ali no-cache  Jun 16th, 2003, 1:39pm 
Started by gape | Post by gape
evo vam thread ... k nima nben časa da ga napedena tko kt se šika ...

on Jun 5th, 2003, 1:50am, himynameis wrote:
Zadnjič sva z gapeom tudi govorila, da se s posodobljenim forumom stvar sploh lokalno ne shranjuje v spomin/disk (cache), ampak se strani vedno znova nalagajo iz strežnika, tudi ko gremo z gumbi le Nazaj in Naprej. Problem je seveda v source kodi, bolj točno pri tej vrstici:

Code:
<META HTTP-EQUIV="pragma" CONTENT="no-cache">

Ta vrstica povzroči to nevšečnost, kar tudi onemogoča kasnejše off-line brskanje foruma. A bi se dalo to malo popravit nazaj, ali je pač nujno, da tako ostane? Smiley
on Jun 6th, 2003, 5:12pm, bamby wrote:
Na pomoč administrator. Odkar sem se prijavil mi nenadoma v Offline načinu ne deluje več listanje med stranmi na svetu pogovorov. Prej je. V mojem explorerju izgleda vse Ok. Ali je kaj narobe z vašimi linki ali je kakšna finta za katero ne vem?
Imaš kakšno idejo?
on Jun 14th, 2003, 2:57pm, stojchi wrote:
zadnje čase se mi je nekajkrat zgodilo, da ko sem pisal nov post in med tem pritisnil gumb back zaradi tega da bi še enkrat preveril prejšnji post in šel spet nazaj, se mi je med tem časom zbrisalo prav vse, kar sem do takrat napisal, in mi je šlo kar nekaj ur zato v nič, tako da moram zdaj vse sproti shranjevati.
a se to da odpravit, da bi bilo tako kot je bilo prej, ko se tekst ni avtomatično brisal?

on May 30th, 2003, 12:29am, gape wrote:
nikoli ne bo več tako kot je bilo


on Jun 15th, 2003, 3:12pm, mind wrote:

oddajam svoj glas, ceprav brez novega topica

ko pa stisnem enkrat "preview", pa posti pod okencem izginejo Wink, tako da potem ne vidim vec vseh postov pod okencem....lahko pa stisnem back (tako sem prej delal) ampak pri novih nastavitvah, kot stojci ugotavlja tud to ni več izvedljivo

stojci, jaz si vcasih pomagam tako, da imam odprta dva foruma (torej dva okna od foruma) in na enem odgovarjam, na drugem pa gledam na kaj odgovarjam Smiley

upor na ladji bounty ... bom pa jest ga odprl ...

pri meni to _je_ izvedljivo

več oken ponavadi res pomaga ... več tabov je pa itak zakon
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  8    General / Verstva, religije, filozofije, kulture / Re: enost...  Jun 13th, 2003, 3:05pm 
Started by aryan | Post by gape
on Jun 13th, 2003, 10:04am, aryan wrote:
svete spise, ki prihajajo od Boga, izvora vsega


občutek sm imel (ko sm bral tvoje poste in na njih dobivu asociacije) da je v vedah, po tvoje zapisana edino-zveličavna Resnica.
po moje je tam zapisan velik del Resnice.
cela pač ne.
moje mnenje pač.

zdej kako definirat kateri sveti spisi prihajajo od boga, je verjetno malce problematično.
z bogom 'as in' absolutom, nekako dvomim da se je kdo pogovarju, lahko pač tudi.
zakaj ne.

sploh če predpostaviš, da če se pogovarjaš z njegovimi posredniki, da se pogovarjaš z njim v bistvu.


očitno, če bom hotu se s tabo pogovarjat bom mogu taabsolutni del ved prebrat, ker pa to še ne bo tako kmalu, mi boš moral ta absolutni del nekako predat, ker s tem kar si po forumu tipku, se jest po večini strinjam, z znanjem, dočim, z implementacijo tega znanja v današnjem času in predvsem prostoru, z uporabo tega znanja, pač ne.
mislm, lahko da si ga samo ti slabo implementiru, nč ne rečem ...


preveč brezvezen primer je tale z atom in mamo ... Resnica nima s tem nikakršne veze ... zame ...


verjamem da do znanja, vedenja o izvoru težko pridemo drugač, kolkr direkt od izvora. čeprov kolkr sm gor opisu ... direktni dostop do izvora ne obstaja, vedno je ta dostop posreden, preko vmesnikov, prvi vmesnik je VIŠJI JAZ.
tko jest reči razumem.


*
sam tud ta "tisina" ni Resnica, ker resnica je oseba, in lahko govori Resnico, in vsi tisti ki dobijo moc od njega lahko govorijo Resnico, drug nben. ta Resnica se da slisat. seveda samo iz enga vira.
*
to si že mal lepš povedu.
čeprov, sm ti že povedu, zaenkrat, po moje, BOG, izvor, absolut ... pač ni oseba, vsaj taka ne kot smo mi, lahko da je taka kot je del nas. ampak to ni tisti del ki mu rečemo osebnost.
in tako jaz mislim neglede na to da ste vi iz ved nainterpretiral da temu ni tako ...

za hec me zanima, sej to si mi verjetno že povedu, pa vseen; po vedah je BOG kje?
big beng veš kje je bil, glede na big beng je kje?
po vedah, ta absolutnih.

vir virov je dejansko en.
ampak od vira vodijo kanali na vse strani in ti kanali so iz česa? ti kanali po katerih se vodi energija in moč od vira proti meni. kako se ti kanali potem delijo? kdo je tam kjer se kanali delijo. kje je tuki big beng?
od kje gre kanal samo še proti meni (preko višjega jaza)?
kdo ali kaj je na stičišču teh kanalov?
al obstajajo kanali direkt od vira pa do nas?
al se kanali razvejujejo proti dol, kot korenine, ali pač veje od drevesa?

po ta-absolutnih vedah seveda ...


s tem se ne morem strinjat da so edino-zveličavna pravila za življenje zapisana SAMO v vedah.
sorry.


ok vidm da pravš, da obstaja direktni govor od boga (shruti).
če je to res, bo že pršla informacija, ki mi bo pripomogla k zapopadenja tega.


sorry, bolj pozorno jih pač ne zmorem brat, tvojih postov namreč. jih je preveč, jest mam pa precej drugih obveznosti.
če hočeš mi odgovor, al pa quoti pa bo.


na kaj ti ne morem odgovorit.
narobe si pošteku enost.

nekako mi ni jasno zakaj zastavljaš vprašanja, če veš odgovore in si z njimi zadovoljen in če že vnaprej veš, da ti odgovor kogarkoli itak ne bo pomagu, ker itak veš da nihče od nas itak nima povezave z bogom. sej samo od tam lahko izhaja neki kar bo tebi pomagalo; al kako že?
če pa je to vse nekako hipotetično, pol nekako nima veze in je boljš da greva delat vsak svoje delo in izpolnjevat vsak svoje odgovornosti.IN KDO SI TI, DA VEŠ KDO JE POOBLAŠČEN OD BOGA, DA TI PREDAJA ZNANJE?
KAJ SI TI?
Quote:
The Rebel

People are afraid, very much afraid of those who know themselves. They have a certain power, a certain aura and a certain magnetism, a charisma that can take out alive, young people from the traditional imprisonment....

The enlightened man cannot be enslaved - that is the difficulty - and he cannot be imprisoned.... Every genius who has known something of the inner is bound to be a little difficult to be absorbed; he is going to be an upsetting force. The masses don't want to be disturbed, even though they may be in misery; they are in misery, but they are accustomed to the misery. And anybody who is not miserable looks like a stranger.

The enlightened man is the greatest stranger in the world; he does not seem to belong to anybody. No organization confines him, no community, no society, no nation.

Osho The Zen Manifesto: Freedom from Oneself Chapter 9
Commentary:
The powerful and authoritative figure in this card is clearly the master of his own destiny. On his shoulder is an emblem of the sun, and the torch he holds in his right hand symbolizes the light of his own hard-won truth.

Whether he is wealthy or poor, the Rebel is really an emperor because he has broken the chains of society's repressive conditioning and opinions. He has formed himself by embracing all the colors of the rainbow, emerging from the dark and formless roots of his unconscious past and growing wings to fly into the sky. His very way of being is rebellious - not because he is fighting against anybody or anything, but because he has discovered his own true nature and is determined to live in accordance with it. The eagle is his spirit animal, a messenger between earth and sky.

The Rebel challenges us to be courageous enough to take responsibility for who we are and to live our truth.
zmoto mi seveda z lahkoto še mal pokomentiraš.

ker zame si ti čist zadost poslan od boga da mi predajaš njegovo besedo kot kdorkoli dug. moja naloga pri vsem tem je izključno prepoznati tisto za kar si bil sem poslan in prepoznati tisto kar ti sploh nisi.
to je moje učenje.


*
Skrivnost sreče ni v tem, da počneš, kar ti je všeč, ampak v tem, da ti je všeč TUDI tisto, kar moraš početi.
*
jest se tud strinjam s tem.
dodal sm TUDI.
dodajam pa še:
ni nujno da ti je všeč, ampak vsaj v slabe filinge te ne sme spravljat.
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  9    General / Verstva, religije, filozofije, kulture / Re: Verniki II.  Jun 10th, 2003, 12:53am 
Started by Kali | Post by gape
on Jun 9th, 2003, 8:54am, NATAWE wrote:
Samson:

Kdaj mora biti človek VERNIK?
Ko veruje v nekaj kar SAM NE VE in so ga v to DRUGI PREPRIČALI!
Kdaj človeku ni potrebno biti VEČ vernik?
Ko SAM VE in ni potrebno, da bi ga drugi v nekaj prepričevali, ker je njegovo LASTNO SPOZNANJE dovolj!

Torej je vsak človek vernik samo toliko časa, dokler ne pride do SPOZNANJA in VEDENJA - ne pa vere!

ni potrebno biti VEČ vernik
sm majčkeno spremenu
sej še zdrži Huh


Smiley
* V danem trenutku je tisto kar- JE - vedno najboljse. *
itak
kar daješ to dobivaš ... z zamikom na žalost


on Jun 9th, 2003, 11:32am, aryan wrote:

pa te preteklost in prihodnost nic ne ovirata pri uzivanju/izkoriscanju danega trenutka?


poglej zgornjo 'forumlo' s te (preteklost in prihodnost , tukaj zdaj) perspektive


tuki in zdej je pametno nedelovat, zato da pol ne bo treba delovat, ko bomo kej od tega, kar smo znameravali s poprejšnjim delovanjem, uresničevali.
materializirali.
namero.


treutek moraš izpolnjevat sam ... nihče ne more misliti tvojih misli, nihče ne more govoriti tvojih besed, niti delati tvojih deovanj.
in ko ga izpolniš je izpolnjen ... odvisno je samo še od tega s čim ... ampak ker je vse polno, si lahko privoščiš neki stvari vršt vn in naredit plac za nove.


on Jun 9th, 2003, 3:04pm, aryan wrote:
ponavad tko mislijo in delujejo tisti ki so zagovorniki "enosti".

seveda mi, samo jaz sem tist ki sem nezmozen jim pravilno sledit.

pred pol urce sm neki podobnga napisu
si sarkastičen al misliš resno ?


ok

očitno misliš resno

jest sm ti u bistvu odgovoru

če boš hotu, se bom potrudu in ti razdelu tisto itd
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=vera;action=display;num=1 055144712;start=37#37

težke energije so in težke preizkušnje ...

na vsako vprašanje obstaja odgovor ... samo namero je treba sprožt ... premal nameravate ... premal prosimo, premal dajemo dovoljenje višjim instancam za delovanje skozi nas ... premal, kot je eva lepo pretipkala v osvobajanju od sebe, ukazujemo kaj naj se zgodi, premalo imamo poguma za prevzemanje odgovornosti ...

u končni fazi se je treba pa samo odločt

blue pill
ali
red pill

nazaj v mayo, ali v spoznanje, neglede na to kaj je tam ... izven matrice ... v neznano ... v ljubezen ... čutno ljubezen ... tja ego ne more ... vsi smo tu ... noben nima lahkega dela s seboj v teh časih, drugi, seveda naredimo ogromno vsak dan za to da ojašamo drugim njihovo delo s tem da svoje delo opravimo 100% (recimo ob svojem delu v službi, opravimo svoje delo res 100% tako kot človek želi da mu ga predamo v nadljno obdelavo, z vsemi opombami in vsemi materiali na kupu) ... pa šiht ni življenje, je samo beg od življenja ...
se mi zdi da smo pokazal da še nismo za odpis


hvala


B well

may the force allways be with you

in za konec

"I've seen things you people wouldn't believe, attack ships
on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter
in the dark near the Tanhauser gate. All these moments will
be lost, in time, like tears in rain. Time to die."
Roy Baty (Ridley Scott, BLADE RUNNER, 1982)
Aleksandar Boskovic
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  10    General / Verstva, religije, filozofije, kulture / Re: enost...  Jun 10th, 2003, 12:09am 
Started by aryan | Post by gape
on Jun 9th, 2003, 2:37pm, aryan wrote:

kje pa je pol "enost" tukile gor? kokr jaz opazim ni samo "enost", je tudi "razlicnost".

verjetno bi človk lahko reku da se naj različnost vsah nas izrazi skozi kreativno ustvarjanje, da bomo na ven delovali kot eden.
vsak obvlada točno in samo svoj del ... ostalega se je treba naučit od drugih.
al pa jim pustit da opravijo svoje.
dilema verjetno nastane pri tem kaj se od teh drugih učit.
to pa mislim da je vsakomur jasno.
ta dilema.
slej ko prej.
izbira.
izbira energije ki jo boš oddajal
in s tem izbira energije ki jo boš sprejemal
(na žalost med zgornjim dvema obstaja ena čudna reč ki se ji reče čas ... ta pa je predvsem odvisna od še vedno neprehodnih vzorcev, ki pa niso nič drugega kot naša največja znanja - v njih se nahaja naša največja moč ... in to moč upravlja ego ... dokler mu dovolimo)
itd ...


po zgornjem bi verjetno lahko sklepal, da je tvoja enost drugačna od marjanine.
bi lahko reku, ti bi to svojo enost z vsem (na mikro ali makro nivoju) občutu in predvsem doživu drugače kot marjana, sej bi jo tud doživu ob nečem drugem kot ona. edin seveda če ni tvoja moč skrita ravno tam kot marjanina, v kar pa dvomim, nismo se zatonj učili in se kasneje spominjali tako raznolikih učenj in vedenj.

imho.

srčna želja ... poznaš ta izraz?
se reče
naloga u bistvu
prepoznanje nje ... jo veš?

moja je zadost velika ... mislm, k sm sprejel to za svojo nalogo, sm se kr mal ustrašu.
precej.
zdej zaupam, se predajam nedelujem in seveda tudi delujem ... tega se odvajam ... delovanja.


aryan ... hočeš rečt da ti gre prov slabo Huh

al si samo mal sarkastičen Huh

k so glih take energije v okolici
*
Smisel občutenja enosti je zavedanje tega, da smo neločljivi del celote.
*
vsaj to ... sploh pa je to - preklop v enost, šele začetek poti, ki pa jo imamo možnost dobršen del prehoditi tukaj (in zdaj).smisel je ljubezen ... tukaj in zdaj in vekomaj amen


mislm da ne bo izpadl čudn ... jest lahko da sm bil v enosti, ampak tega pač nimam v zavesti.
kot pravi marjana, njenega poskusa povedati, da je ona doživela neki takega, tolk čist drugačnega in tolk zlo fajnega, da se sploh ne da opisat in da ona temu reče enost, jest nism razumel tako kot ti.

tko da ,,, razglašanje je neumestno

od kje si potegnu ponos, tud ne vem.
zdej jest bom to čist iz sebe povedu, ne iz marjane.
če jest neki napišem, eno mojo izkušnjo, nekega filinga ki je v meni, nekega filinga ki ga dohtrji ne morejo izmerit, je pa tolk strejđ, da me hudo zanima kaj je in v iskanju odgovrorov sm pač zapadu v ezoteriko & co.
in če bi bil ta filing tolk krasen kt si predstavljam recimo ... kaj vem ... pač nepredstavljivo ... bi verejtno bil nanj ponosen. po drugi strani, pa bi dobro vedel, da ne pozna nikogar, ki bi tak filing poznal, tj doživel. to bi sklepal iz tega ker vsi govorijo o vsekajdrugem kot o teh lepih filingih ki se jim dogajajo. včasih mamilaše slišš o njih govort, al pa kakšne ezoterike, pa tantrike, al pa mogoče pjance, al pa tud jedce včasih ... naj mi oprostijo tisti ki sem jih pozabil.
že samo zato nebi o tem govoru.
če nebi bil na tem forumu.
ker sem, sem o tem spregovoru. jest. pa ti filingi ki definirajo mene in mojo nalogo, niso tolk krasni ... vedno kadar pišem ala tole me praska.
skor vedno.
včasih mi je preveč, povečini me nič ne moti ... mir prepoznam pa po odsotnosti ne samo tega ... nedelovanje (njega manifestacijo prepoznam po odsotnosti) ... delovanje občutim (svoje da ne bo pomote kakšne) pa s praskanjm ... seveda kot vedno ... lahko da je to direkt enost kar čutm ... ampak jest tega ne prepoznam kot enost. nočem. đabe mi je bit v enosti s takimi ljudmi ... je pretežko zame ... in zato maximalno možno vsega kar delujem delujem za vse ostale, za čimveč njih, za čimveč njih s katerimi sem povezan, zase. v tem vrstem redu.

to delujem.

proti nekomu zavestno ne delujem.
delam na tem.
misli se pojavijo
besede včasih
proti
dejanja res redko ...
zdej ... zadnje čase se mi dogaja, da postam drugim nerazumljive poste in s tem povzročim kakšno čudno reakcijo v kom ... lahko me opozorite če sm o kom kej čudnega napisu ... se opravičujem za vse, za nazaj in naprej.
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  14    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: FAQ - Lokalno brskanje po forumu  Jun 7th, 2003, 12:35am 
Started by gape | Post by gape
Lokalno brskanje po forumu
on Jun 6th, 2003, 5:12pm, bamby wrote:
Na pomoč administrator. Odkar sem se prijavil mi nenadoma v Offline načinu ne deluje več listanje med stranmi na svetu pogovorov. Prej je. V mojem explorerju izgleda vse Ok. Ali je kaj narobe z vašimi linki ali je kakšna finta za katero ne vem?
Imaš kakšno idejo?


je tuki vseen boljš kt tm ... nimam rad tolk raztresenih reči vsenaokrog ... ampak himi ima svoj sistem ... za take 'težave' mam najrajš, da se odpre nov thread ... čeprov ... si že drugi s tem vprašanjem, to ga že kvalificira za skorajda faq pri nas ... je pa himi ti itak že povedu zakaj je to tko ... mene zaenkrat to še ni zmotl, je pa res da ne uporabljam offline scene sploh, je nisem niti ko sm bil na modemu ... mi tist svinjak na disku niti mal ne sede ... siolovce sm pa tolk skurcu k so uvedl cache za strani na svojih serverjih da so vsaj gape.org takoj skinl s keša ... jest delam z dinamičnimi stranmi in mi seka da so v vsakem trenutku sveže ... in če prehajam med njimi vem da prehajam med svežimi ... vsaj zdi se mi tko ... uglavnem ... men sede tko kt je zdej, k niti nikol nism drugač delu - uporablju neta in foruma for that matter ... včasih k je povezava padla sm bil mal žalostn ... ampak open in new windov je kulj ... open in new tab je pa še boljši ... če pa si modemaš in ti ne plačujejo modema starci ... potem je zate verjetno tole:
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num =1049387336
S programom za branje forumov Klepetalnik 3.0 lahko berete in pišete sporočila na vse večje slovenske forume, vključno z Gape.org. Program je podoben microsoftovemu Outlook Expressu, podpira pa sledeče forume:

- Siol.net
- DrogArt
- Anarhistični portal
- Mobisux
- Slo-Tech
- Joker
- Tednik Mladina
- Gape.org

Klepetalnik je brezplačen, dobite ga na http://ruleless.com/klepetalnik


kot vedno ... če je to res tu mač, kar je na novo napedenu yabb, bom to seveda prekodiru ... ampak če vesolju tko paše ... prosim da naslednji ki ima blem na to temo odpre nov thread in odda svoj glas za staro nastavitev ... ne bom čaku da vas bo polovica userjev ... obljubim ... ampak ... men je kulj tko kt je in filozofijo sm glih v teh dneh razlagu ...

nameravam da je ta tema na tem threadu zaključena ...

nekako je ta thread namenjen odgovorom na pogosto zastavljena vprašanja ... teh pa je res malo in rečmo da se to vprašanje lahko klasificira sm notr (in ga zato ne bom pobrisu takrat ko bom pedenu faq) ... do takrat zna pretečt morje časa, zato mi sede da je že sproti približno urejeno.

himi se bo seveda tud vzdržu komentarjev in argumentov in česarkoli že pač na to temo, na tem threadu.

kako že piše pri projih ... plase keep posts on topic
*************

cache ali no-cache
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num =1055763562;start=0#1

*************

če vam ta reč dela sive lase ... bi vam mogoče prilegla mozilla
http://www.mozilla.org/
ki je klient za vse dogodivščine, od maila, newsov pa do browserja.

Suh brovser, brez vseh dodatnih smeti pa se imenuje Firebird
http://www.mozilla.org/products/firebird/
ki se je glih kar preimnoval v Firefox-a
http://www.mozilla.org/products/firefox/
 

  15    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: Biče bolje.  Jun 5th, 2003, 6:43pm 
Started by kreden | Post by gape
on Jun 5th, 2003, 11:47am, formless wrote:
Morda pa se na forumu lahko človek uči podobno kot v življenju Huh

upam ...
nekako je bila to namera pri njega ustanavljanju ...


kreden.* Kot pa sem nekje nekoč že napisal sem mislil, to je forum, tukaj lahko napišeš vse, pa sem se grdo zmotil, napišeš lahko samo vsakodnevne čveke in kakšna mišljenja, o sebi pisat, tist je bumbar in jaz sem bil bumbar ker sem tisto malo kar sem pač napisal, sploh napisal. *
nisi se zmotil, to je tak forum kjer je zaželjeno da pišeš o sebi in iz sebe.
jest sm bral tvoje 'doživljaje' in sm skozi njih uggotovu, da dejansko obstajajo tudi taki ljudje. neverjetni.
sploh ne vem zakaj se obremenjujete s tem, da vam nihče ne odgovori, al pa da vam odgovori neki kar vam ni všeč ...phuck ... morm it ...

 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  16    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: PREBERI HITRO, BO CENZURIRANO!!  Jun 5th, 2003, 12:05am 
Started by Miro | Post by gape
on Jun 4th, 2003, 7:01pm, Samson wrote:
Bi pa vendarle pripomnil, da se, kot si opazil, vsaj midva v mnogih zelo pomembnih stvareh v bistvu strinjava, pa si gotovo ne stojiva nekje nasproti.

brez skrbi da sm opazu ...

o ostalem si lahko zadost dobr približek preberš v mojih postih na tem threadu ... se mi zdi
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  20    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: Biče bolje.  Jun 3rd, 2003, 8:26pm 
Started by kreden | Post by gape
on Jun 3rd, 2003, 5:52pm, Star12 wrote:
A se lahko Vrnemo pred - tja k smo Bli PREJ
A nismo MI V SVETU DUHOVNOSTI Huh

nemogoče ... nikoli več ne bo tako kot je nekoč bilo
on May 30th, 2003, 12:29am, gape wrote:
največji posegi predstavljajo nadomeščanje starih verzij programov z novimi verzijami. to je ponavadi kot prehod na nov nivo zavesti. nikoli namerč ne apgrejdam, če ni za to posebne in utemeljene zahteve. če je novost, ki jo prinaša nova verzija dobordošla za večino in zahtevana od uporabnika posežem v sistem, čeprav točno vem, da nikoli ne bo več tako kot je bilo.smo na Svetu pogovorov ... čist tko mim grede .. www.svetduhovnosti.org je alešev sajt


 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  21    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: Biče bolje.  Jun 3rd, 2003, 8:20pm 
Started by kreden | Post by gape
on Jun 3rd, 2003, 5:43pm, himynameis wrote:
Kar se tega "hekanja" tiče, pa res ne vem, kaj si hotel povedat, gape. A je Kreden "shekal" tisto luknjo? Ne? Kaj ima potem to opravka s to temo? Mal mi ni jasno, a biće bolje. Wink

tko pač je himi.
do včeraj do pred apgrejdom je obstajala luknja v sistemu
... smo pač uporabljal staro verzijo
sp 1.2. smo preskočil
zdej gonmo sp 1.3.1
*
SP 1.3 is considered a critical update.
This package, 1.3.1, is simply a minor fix to that package.
*

geek je imel pa res hudo luknjo preko katere mi je nekdo clo udrl u server in zamenju www.gape.org/index.shtml

in ker so ble luknje in ker je nekdo govoru o tem da je kreden začel brisat zaradi tega, ker mu je nekdo neki pobrisu ... in ker sm glih prej 6 ur strejt apgrejdu, s pomočjo Velikega webmastra, sm pač to omenu ... da ni nemogoče, da bi mu nekdo dejansko kej pobrisu.
to niti pod razno ne pomeni da mu je kdo kej pobrisu ... ampak kar se mene tiče, bi mu lahko. da bi mu nekdo kej pobrisu, bi mogu bit s tega foruma, da bi vedu, da se je glih nanj treba spravt ... pa kr neki hekerja bi mogu bit ... ker ... lahko jest vse apgrejdam on time, pa če bo kdo hotu udret bo udrl ... to sm se že zdavni nauču.
in to me ne obremenjuje.
sploh dokler še poznam(o) besedo bekap.

 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  23    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: Biče bolje.  Jun 3rd, 2003, 3:15am 
Started by kreden | Post by gape
on Jun 2nd, 2003, 9:03pm, EvaZh wrote:
sem pa jest tud tko razumela kredena - da mu je nekdo neki spreminjal in je šel pol pobrisat
češ, ker se je to naredl, sm se odloču, da vse pobrišem Huh

p.s. sploh pa jest nism vidla nobene mantre spremenjene

tkole je
kar se mene tiče sm še učeri od nekoga prebral da ima kreden že skor 4 zvezdice.
brisat ej začel precej pozno.
me niti ne zanima kdaj

to je grdo

razlogi so znani

jest mu nisem ničesar spreminju in ničesar brisu.
dejstvo je, da je bil forum do danes hekable. to pomeni da je obstajala luknja v sistemu. ta luknja je vsakomur z nekaj malega znanjabila dostopna.
isto sranje sm mel na pozitivkah. luknja preko katere mi je nekdo udrl u sajt in mi namesto index.shtml-ja nastavu index.php, ki je izpisu:
affix ownz u - _EviL_ Brasil Rox :


in to je blo to.

in sm zaprl luknje v geeku in apgrejdu unga na mmm.
k je blo izi. z pozitivkami sm mel več dela.
skratka, ko sm jih delno pofliku, sm šu počekirat kaj kej yabb ... isto luknja ... brez hitre flike.
ampak to so redki vedl.
hekerčki so. to je res.


skratka, kot ponavadi, ni nemogoče da bi mu kdo kaj spreminju, saj je bila možnost prit do admina če si znou, (kt da ni navodil za najdt).
tolk o tem.
o Resnici.
o tem.
spremenil sm mu mantro danes ko sm tipku un prvi post današnji, k sm ga modifaju skoz.
valjda ni noben opazu k ni blo nobenih njegovih postov več gor. ko sm se zavedu brisanja jih je blo samo še 18 postov, od tega 8 v mmm03 #1
k je zaklenjen

in tud, takoj je pobrisu mojo pripombo


prej mu pač nism nič spreminju. dobr vsi vemo da to gape ne dela. gape je webmaster. ima neko odgovornost. zajebu sm z apdejti. zdej sm se nauču. še na yabbjevo listo se morm prjavt. majo modeli vsi tolk tega da niti pod razno ne moreš sledit. in pozornost spusti ... sicer pa ... v obeh softwerih se je to zgodilo prvič ... pri geeku je bla fora da si v sliko zakodiru text, jo modelu aploudu in on je prežveču direktivo in jo seveda izpolnu.
izvedu jo je geek ki ima vse pravice za delanje tega kar so ga fantje naučil. da so ga to naučil so se naučil šele zdej - izvajat kodo iz slike ... k sm glih pri tem ... a lahko neadmin dodaja slike v članek Huh

skratka program ki ima pravice je delu direktive ki niso del njega in zato se nimajo pravice izvajati.

tak je sistem ... biče bolje ... kaj vse smo že prežvel ...jest morm rečt da mi je blo zlo zanimivo prebirat neverjetne zgodbe iz prejšnjih dni spreobrnjenca kredena. budista pravzaprav.
citati, molitve, misli ipd mi niso bli nevemkaj
na renutke so me motl.
sm odprl vesak in jih je model narsral notr morje ... me ni motl ... pač informacije nabrane na kup.
kul

u splošnem si kulj kreden.
dal sm ti celga aliena - smetno za frende

kaj je blo res takega da te je pripravilo do tega dejanja.
ker to se strinjamo ... to je klikanja velik.
ogromno
klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik ...

nemogoče da si šele zdej opazu kako sm tvoj odnos do konoplje v odnosu do ostlih rastlin in substanc označil za kretenski - in tebe posledično za kretena.

tista vprašanja ki sem ti jih tam zastavil ostajajo neodgovorjena.


in tudi


vse kar je ostalo za kednom je pa tole


***********Blagor njim, ki so bolani na umu, saj to je njihova pot.

*

puhajo đankiji

Danes sem šel v ZD nekaj iskat in pred vhodom, dobra dva metra stran sem zavohal travco, pogledam malo bolje in dva pobeca stara okoli petnajst let puhata.
Alo, a je to normalno, mene boli k... smo tukaj mimo hodijo različni ljudje in kaj si vse mislijo, zato pa jih je toliko proti đankijem in legalni uporabi konoplje.

*

Zadevajo in drogirajo se itak samo primitivci.

Kolker sm lahko spremljal po televiziji in videl ta marihuana marš, to je samo en cirkus đankijev.
Moje mišljenje.


http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=ezofest;action=usersrecen tposts;username=kreden
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  25    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: Biče bolje.  Jun 2nd, 2003, 8:29pm 
Started by kreden | Post by gape
zanima te kaj?

sistem mi omogoča mnjogo stvari in če se odločim da človeku ki vidno briše poste in me na to opozorijo drugi uporabniki foruma, precej nehote, na nek način sporočim da to je pa grdo ... kaj naj ... če sm ga že prej označu za faking bičiz, ko niti nism bil zihr za kaj se gre, samo zapazu sm da se devi in kali se mi zdi in še par ludi po privatih se buni da kaj to dogaja ... kaj naj ... bil sm v afektu
ko sm opazu da je model dejansko pobrisu skor 1000 al kolk postov, sm šu in mu napisu to ... sm reku to bo pa ja opazu ... in je ... ko je blo že use mem ...

zdej pa morm it ... bye ...
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  27    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: PREBERI HITRO, BO CENZURIRANO!!  Jun 1st, 2003, 11:31am 
Started by Miro | Post by gape
on Jun 1st, 2003, 3:17am, bp wrote:
1.
Vsa moja vprašanja tokrat so v bistvu eno samo. Kaj ima vaše kao skupno ustvarjanje opraviti z administriranjem tega foruma?

2.
Zaradi mene imate lahko vso zasebnost, ki jo hočete imet. Ne razumem pa, zakaj mora ta privatna zasebna skupina biti edina, ki se lahko odloča o čemerkoli v zvezi s forumom, koga je treba vreč gor, dol, ali stran.

3.
Jest ti z veseljem pustim vso zasebnost, če ti gapetu prepustiš administriranje foruma.

1.
nč dost, edin kadar se o kakšni stvari ne morem odločt, jih prašam (če odgovor že prej ni zadost jasno viden v javnem delu), ponavad se to tiče sprememb sistema.
in pač to da nam je (tudi) ta forum okolje za ustvarjanje, bolje okolje za komunikacijo *vzpostavi dobra komunikacija*. in ker večino dela ali ustvarjanja ali pač kreativnega izražanja opravimo preko tipkovnice ga še vedno opravim(o) tuki gor, ker je blo to pač prvo orodje za kreativno izražanje, ki smo si ga upedenal in smo ga še kr navajeni.
mogoče tud to da smo u bistvu iz foruma ven ustvarili skupinico ki ustvarja, kot tudi društvo, kot tudi pozitivke ...

2.
to pač ni res da bi se skupinica odločala o čemerkoli v zvezi s forumom. niti o tem kdo bo gor in kdo bo dol. se je pa aleš spet zapel v tiste, ki so v posvečenih, pa nič ne delajo. iz posvečenih smo vrgl samo thota in karmen, oba zaradi igric ki si se jih igral tud ti bp (in ker ju je nekdo slabo precenil) ... vsi ostali so se odjavli sami, če sm koga pozabu naj mi bo oporščeno.
drugač pa ... kar se uporabnikov foruma tiče in njih benanja in podobnega, sta se tega domislila samo borut in andres in ker tega nism hotu delat, niti nism hotu dat nikomur moči za to delo, sta se izpisala, najprej iz posvečenih, nato še s foruma. med drugim zaradi tega.
tko sm jest vidu reč.

3.
jest že administriram forum.
moderatorji ga lahko tudi moderirajo.
admina imam samo jaz in očitno še lep čas ne bo nikogar ki bi ga lahko dobil.tko ... zdej pa hitr preberte, ker bo cenzurirano
Grin


seveda ... moj pogled ... ki ne odraža nujno stališč skupinice Grin
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  29    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: PREBERI HITRO, BO CENZURIRANO!!  May 31st, 2003, 1:11am 
Started by Miro | Post by gape
samson, lepo te je spet prebrat

moderatorskega kolegija ni
če bi prebral vsaj moje poste v tem threadu, bi to že vedu

moje klamfe so moje klamfe in kogar motijo jih ne bere.
nikakor ne razumem nepravičnosti od drugače mislečih.

pravičnosti ne moreš pričakovat od mene.
pravičnost zagotavlja sistem.
in nepravičnost, ki jo očitaš sistemu (in posredno meni) je do danes ostala nespremenjena. kar se tiče sarnsonov jih sistem še vedno omogoča in jih tudi vedno bo.
in to nima nobene zveze s pravičnostjo.
vezo pa ima s solato o kateri sem danes že pisal.fajn topik
kr trije, ki ste se po precejšnjem udejstvovanju odpovedali sodelovanju na forumu, ste se oglasili.
in sami spoštovanja vredni fantje.
jest še vedno nameravam da se vrnete med nas.

saj vseeno nismo tako extremno
*usmerjeni v negativno in zavestno naravnani proti drugače mislečim.*


zanimivo

je reč od mirotove težave z alešem, prešla (vsaj zame) do ponovnega opozarjanja na nekatere pomanjklivosti sistema in predvsem na mojo nesposobnost držati forum pod kontrolo, kot glavni admin, ki moderatorjem ne dovoli brisanja postov in tudi naproša vse lastnike postov da jih ne brišejo. tudi moja politika, ki ni politika ampak je anarhija, neakterim še vedno ne paše.
nameravam da tisti ki verjamemo v ta način sodelovanja in predvsem kreativnega izražanja našega bistva, pokažemo tistim ki nas ne zmorejo sprejeti, da smo vredni sprejemanja in da sploh nismo tolk zlo težki (za sprejet).
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  30    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: PREBERI HITRO, BO CENZURIRANO!!  May 30th, 2003, 10:30am 
Started by Miro | Post by gape
on May 30th, 2003, 1:26am, Borut wrote:
Nekaj pa bi le rad dodal...če webmaster želi, da bi na forumu ali na njegovi ideji sodelovali vsi, najsi bo to kreativci, ljubitelji, obiskovalci ali biznismani, mora biti poskrbljeno vsaj za red in varnost. varnost verjamem, da je (to ti obvladaš), z redom pa bolj škripa. Skoraj vsi menite, da red na megasajtu, na pozitivkah in na forumu, je uštiman. Ja...vse dokler držiš vse v rokah ti, Gape.

nisi dobr prečitu kaj sm napisu
red vzdržuje sistem

in zaenkrat še ne vem 100% kaj je nekdaj dobro ali slabo in zato si tudi ne morem privoščit benat kogarkoli ali česarkoli. z benanjem bi namreč učil sistem vzdrževanja reda. za kar pa nekako nisem kompetenten. zato vedno pred ukrepanjem v katerokoli smer počakam kako se izjasni skupnost, sirša ali ožja. in še potem dvakrat premislim preden spreminjam sistem.

namen foruma je dejansko v sprejemanju vseh, težava nastane pri tem da morajo vsi vse sprejet. premalo je da jest vse sprejmem.

*Tako vsi tisti, ki delajo na forumu in si želijo le uživat v mirnem okolju zelo prijetnega otočka s peščenimi plažami in radijsko postajo gape.org*
on May 29th, 2003, 10:00pm, stojchi wrote:
Zunanjega miru itak nikoli ni bilo, niti ga ne bo vse dotlej, dokler ga ne bo doživljal vsak posameznik znotraj sebe.

in s tem se globoko strinjam ...

meni sajt večinoma energijo daje.
'jemlje' mi jo (kratkotrajno) samo takrat kadar vzbudi v meni nemir. to je na srečo redek pojav.
tud ti (in ne ti sam) si to enkrat povzročil v meni.
dvojnost.
sm kr ene par dni porabu da sm se vn zvleku

negativnosti se nekje morajo sprostit, da jih lahko nadomestijo pozitivnosti. če je ta forum in ta celoten sajt sposoben tega ... SVAKA NAM ČAST.

in dobr veš da utopije so mi od zmeri ušeč, in mi postajajo vedno bolj ušeč.

če je solata tolk švoh da jo ena druga solata lahko pomečka in uniči, anulira praviš, je solata prešvoh za življenje, mora pridobit moč.

jest še vedno zagovarjam tezo, da moramo sprejet use ljudi, pa naj bo to himi, kreden, ti, aleš al pa andres al pa jest. in ko bomo sprejel use in ko bodo vsi ti sprejel use, takrat bo naloga končana.
prej pač ne.

lepo se imej tudi ti borut ... pa oglasi se še kaj.

probi razumet borut; namera je uresničena (kar se sajta tiče, kdaj se bo dokončno materializirala je samo vprašanje časa in vprašanje dodatnih namer, ki se pripenjajo na moč moje namere).
kot ponavadi se moram zmišljevat nove zajebanejše namere. glih sm učeri začel materializirat naslednjo namero.


on May 30th, 2003, 8:21am, A. wrote:
ta ideja o tem, da se zaščiti ustvarjalce, da bi lahko samo ustvarjal in se ne ubadal z ostalimi stvarmi je tudi moja skrb, že od vedno.

mogoče vama nebi pobiralo energije, če vaju to nebi tolk skrbelo.

 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  31    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: PREBERI HITRO, BO CENZURIRANO!!  May 30th, 2003, 12:29am 
Started by Miro | Post by gape
jest nism glih 'zaljubljen v svoje delo' mi pa daje zadostno mero zabave in zadovoljstva ... me izpolnjuje bi lahko reku.


to o celoti je zlo pomembno
posamezniki, kjer vsak opravlja svoje delo, najde v njem izpolnitev (lahko na to gledaš tud kot na eno tako zlo prijetno karma jogo).
ti posamezniki, njih združitev v neko smiselno celoto, to pa je PROJEKT in verjamem da ga peljemo dobro.

pozitivke so samo začetek.


kolkr sm jest dojel, je hec v tem, da se dopušča vse, kar sistem dopušča.
sistem pa je open source.
vsi sistemi v katerih ustvarjamo so open source.
vsakdo ta sistem (potencialno) lahko spremeni, mu doda svoje podprograme, bi lahko reku, če so ti le v korist zadostnega števila ljudi.


taka je teorija.

in pol so ljudje, ki ta sistem hekajo, namesto da bi spoznali pravila in jih uporabili sebi v prid.

pravila so pravila.
ona nas lahko omejujejo, lahko pa nam kažejo pot naprej. kakor si izberemo.kar se mene tiče ima miro kot soustanovitelj foruma popolno legitimno pravico bit bedak, in brat tisti del foruma ali ne in sodelovat v debatah ali ne in sodelovat v projektih ali ne.
isto andres. andres se je odjavu. je imel tud prehude izpade včasih.
miro se je tud (odjavu (se mi zdi)), ampak ker pa sm mu dolžan nepaniko, ker je bil edini živ človek na netu pred tremi leti, ga nism skinu. ga spoštujem. če bi mi jasno ponovno zahtevu bi ga seveda odsvetil.
in isto veja za karla. če bi se kdaj pojavu kot legitimen član foruma in po novih pravilih povedu kaj bi 'delu' (to niso marjanini pogoji, ona jih je samo stipkala na kup).
marsikdo bi dal marsikaj da bi lahko bil njegov sajt tam spodi na dnu foruma napisan.
pa nas je samo nas 5.


okrog teh projektv
to je res da več al manj so to aleševi projekti, se jih je on zmislu, delamo jih pa drugi.
je pa verjetno res da v teh njegovih projektih, ki so btw glomazni, skorajda vsakdo najde kaj takega kar je tudi njegov projekt.
moj projekt je bil sajt. mega sajt. tak sajt, ki se sam dela. sanje vsakega webmastra. to zdej mam. delam pač še bolj mega sajt in vmes omogočam ljudem da se kreativno izražajo, eni bolj, drugi manj ...
in se učim.

neposeganja v sistem.

največji posegi predstavljajo nadomeščanje starih verzij programov z novimi verzijami. to je ponavadi kot prehod na nov nivo zavesti. nikoli namerč ne apgrejdam, če ni za to posebne in utemeljene zahteve. če je novost, ki jo prinaša nova verzija dobordošla za večino in zahtevana od uporabnika posežem v sistem, čeprav točno vem, da nikoli ne bo več tako kot je bilo.


to
*da drugi delajo zate in po tvojih navodilih.*
dejansko ni res, če mi je zgori uspel mal razsvetlit zadevo. je pa res da je aleš s svojim(i) elaboratom precej definiral sistem, ki pa ga je treba še implementirat.
tega aleš sam ne zna, bi blo tud brez veze da se s tem ukvarja. če nas je pa zadost ki to obvladamo, ampak mi imamo svoje principe.
če kr pozitivke razrežem
sm naredu taprve
alfa
13 april 2002 se mi zdi
z online dodajalnikom
sm reku, da vidm kakšno zgradbo bi ustvarjalci sploh hotl.
pol sta nastali še vsaj 2 zgradbi, na osnovi katerih sm jest dobil zadost jasno sliko kaj iščem, to najdu, naštudiru, inštaliru poklicu prjatle na pomoč in ko je zalaufal sm naštudiru še grafiko.
in zdej mamo pozitivke.
naslednji apgrejd bo obvladu mailing liste.
če bi bil aleš (recimo) zlo zainteresiran bi šu na sajt od geeka in modelom točno spisu kaj bi on rabu kar se tiče mailing list. to bi rabu vsak geek. in če pride nekdo ki pove, jasno in glasno, oni nakodirajo, mi potestiramo, in je ... to je open source.
ampak
tud če nedelujemo bomo dobil mailing listo v geeka z apgrejdom. isti trenutek ko bo aleš to sposoben speljat.
pri sebi.
... ja ... aleševih navodil je blo kle zlo mal.
niti meni, kamoli njemu, se ne sanja kako vse to deluje, kako je vsa ta koda napisana, važno je samo to da deluje, da sistem deluje, in da se lahko kreativno izražamo.mal se nas kar izogibaš miro ... vesno še kdaj vidm, tebe pa res poredko ...ja ... morm povedat da govorim v svojem imenu o stvareh kot jih vidim jaz, da ne bo kakšne pomote kje.
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  32    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: Himynameis+Kreden  May 27th, 2003, 9:00pm 
Started by ziby | Post by gape
on May 27th, 2003, 9:19am, Marjana wrote:
tečna sta ko driska s tem sranjem po celem forumu. Tongue

Sicer sta pa zdaj pri meni oba na 'ignore'. Wink

Pa hvala zibyju, Harryju in gapetu. Kiss

Grin Grin Grin
noro ...


... dobr si povedu stojči, zvezdice so sicer mogoče mim usekane ... al pa ne ... kwa pa veš ...samo ljubezen prevlada
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  33    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: Himi go home  May 27th, 2003, 8:20pm 
Started by Andres | Post by gape
andres kaj naj ti rečem
poznava se že od začetka.
mojo 'politiko' poznaš zadost dobr, da veš da jest ne bom blokiru himija, niti ga ne bom naganju.
če bi to mislu narest, bi to naredu ko se je pojavu. ker pa vem kakšen medij je net, vem tudi da lahko potem s himijem tekmujeva kdo bo koga. jest za to nimam časa. nism ga mel ko se je himi pojavu in ga nimam zdaj, niti ne nameravam časa v ta namen. za prihodnost.

pa tud ... se bo prec razvedl da je kle en gape, ki nikomur ne pusti srat po njegovem forumu ... mislš da nimam real lifa al kwa Huh

tko da, tuki je pač anarhija. pure and simple. je aleš mislu da lahko nadzoruje, pa se je zmotu.
pa je silu, pa je šu borut.

nimaš kej.
moči nimaš da bi to izvedu, jest ti je pa ne dam.

in to dobr veš.
tko da, ne vem zakaj se obremenjuješ, da po 24 urah nism še nč 'ukrepu'. nism ukrepu, ko mi je himi po glavi hodu, niti ne bom zdej ko tebi.
a ti hodi?

jest sm pa dubu filing da se je himi umiril.
če nebi kreden uletu, bi bil čisti mir.
sej smo vsi sprejel himija.
vsi razen tebe.
očitno.


se reče
Bedake, red na forumu, Gape, blokiral, Himijem, pokovc, nadlogo, Himi, pijavka
Admin je preveč potrpežljiv.
mama, futrali, kozla, brisal, Bedaki, Gapetom


pobuda je kaj Huh
točno!
prosim da tudi točno definiraš koga pobujaš.

Admin je zlo potrpežljiv.
in
zlo zmatran ... pa je šla 666
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  34    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: forum SEDAJ. PRIJAZEN OPIS - TEBE!  May 24th, 2003, 12:27pm 
Started by Star12 | Post by gape
vzorca se najprej zavemo in šele nato ga ozavestimo.
prvo je začetek poti in drugo je konec poti ozaveščanja vzorca. dela sebe.
ampak
prej ko vzorca niti prepoznal nisi, prej si deloval po tem vzorcu, tako kot si bil naučen. naučil si se sam, učili so te pa drugi. učitelje si izbral sam, tiste ki si jih potreboval.
se reče
višji jaz ni mogel tega prostora, nezavednega prostora pravzaprav, napolniti z energijo in zato je bilo telo prikrajšano za marsikaj, saj če bi tisti vzorec za pretok svoje energije in moči lahko uporabljal višji jaz, bi se dogajale čudovite reči. menda v vzorcih ležijo naše največje spretnosti in znanja, pridobljena že prej.
tko so se pa dogajale stvari, ki se jim reče preživetje. nagon.
in ker smo naučeni napačnih predpostavk, se za preživetje borimo na napačen način.
telo se bori za preživetje. in se s tem oddaljuje od tistega, ki mu življenje sploh daje.
material da zemlja, duha da pa duh.

ti vzorci so vedno neki kar nas spravlja v slabe filinge, se reče, so vzrok slabih filingov.
ko se zaveš da te neki nekje vedno spravi v slabe filinge, začneš z ozaveščanjem vzorca - vzroka - napačne naučenosti.
ko ga ozavestiš popolnoma, lahko tudi ta del aure zapolni višji jaz s svojo močjo. ta je precej večja kot telesna moč.tko da ... tko kot ti pojmuješ sebe himi, dejansko že prej izkoriščaš vzorce v svojo korist.
jest pa sebe pojmujem kot nekaj drugega in če hočem izkoriščat te vzorce v svojo korist in korist drugih in korist boga, jih moram najprej ozavestit, se naučit tisto kar so me pršli naučit. vzorci in ljudje - duše, ki so mi jih predali.
skratka egu moram odvzet kontrolo nad temi vzorci.
ko kontrole ni več, lahko to pot izkoristim za kreativno kanaliziranje energije in moči iz vesolja na zemljo.
iz vedno višjih dimenzij/svetov/nivojev/... v nižje.
na najnižjega ... materijo.
iz misli v materijo.
materializacija.
materializer.
vsi to znamo.
edino čas nas jebe.
čas pa porabljamo zato ker naši energetski kanali niso pretočni ampak so zabutani z vzorci (ki so pod kontolo (z lahkoto na to gledaš tko da namest da bi se odločitveno vezje odločlo v realnem času, se mora za odločitev poklicat podporgram in ta ima seveda spet podprograme, saj so vzorci prepleteni in soodvisni med sabo - in čas teče in aplikacija je počasna - ti podprogrami so pa u bistvu ego)), in po teh kanalih energija in moč ne moreta tečt brez upora ampak samo z uporom in ta upor pobira čas.
ustvarja čas pravzaprav.

 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  35    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: forum SEDAJ. PRIJAZEN OPIS - TEBE!  May 24th, 2003, 12:33am 
Started by Star12 | Post by gape
z vidika duše je to pomembna sprememba, saj ji daje več prostora za udejanjanje in s tem učenje in pridobivanje izkušenj, izkušenj, ki so lastne samo temu sistemu.

ozaveščanje sebe pa četudi skozi svojo okolico je glavna naloga v življenju. nje izpolnitev ti šele omogoči tebi lastno in tebe vredno življenje.

in ta naloga ima svoj konec.


in to da svoje telo lahko uporabljaš (vedno več njega) ne pa da ono uporablja tebe ... to ... to JE sprememba ... znotraj ... ki se odraža tudi na zunaj ... kako to zanje potem uporabljaš na zunaj je tvoj problem in tvoja odgovornost. se pa šteje da si to že ozavestu in karma deluje hitreje. veliko hitreje.
če rečem da je vzorec ki se mu reče:
telepatsko se z nekom pogovarjat, al pa mu samo neki povedat, al pa ga skenirat se ne da.
ko ozavestiš da se to da, ozavestiš ta vzorec.
in zdej to znaš delat.
kaj s tem delaš je tvoja odgovornost.
česar ne delaš (pa bi bilo lepo da bi) je ravno tako tvoja stvar in odgovornost.

ne mi rečt da to ni sprememba. ozaveščanje da se to da, da ti to znaš ... to je sprememba. ki pa se na ven precej malo vidi. vidi pa se. in to je vse kar je. lahko bi skril, ampak masko gor držat ves čas ... škoda energije ...
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  36    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: forum SEDAJ. PRIJAZEN OPIS - TEBE!  May 23rd, 2003, 11:34pm 
Started by Star12 | Post by gape
on May 23rd, 2003, 11:11pm, himynameis wrote:

Jaz trdim, da si še vedno isti, kot si bil pri petih letih in od tam dalje. Koncept razmišljanja in tvojega delovanja je isti. Le zunanjost je drugačna ("več" stvari veš, kulturnejše se obnašaš, prevzel si tudi sam ta "pravila matrice", etc.). Dlaka je druga, a volk še vedno isti . Smiley

lahko bi reku tud tko, da si v bistvu še vedno isti, razlika je samo v tem da si več vzorcev ozavestu in jih zdej lahko uporabljaš ne pa da oni uporabljajo tebe.
to da se ozavestiš je v bistvu vsa sprememba ki nastane. je pa to velika sprememba, sprememba ki se odraža navzven. koncept deloanja in razmišljanja se spremeni.
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  37    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: forum SEDAJ. PRIJAZEN OPIS - TEBE!  May 23rd, 2003, 10:46pm 
Started by Star12 | Post by gape
on May 23rd, 2003, 4:41pm, himynameis wrote:

Kaj pa če jih ne, smo potem brez sveta? Kje potem živimo, če sveta nismo nikoli gradili? Wink


v svetu drugih ponavadi, svetu ki so ga zgradili drugi in je narejen za njih, po njihovih načrtih. morš se držat njihovih pravil ... mislm morš ... kr držiš se jih. si tko naučen. si sprejel pravila igre. matrica. sej veš. sam da je niso nardil stroji za ljudi ampak ljudje sami zase - vsak drugim in hkrati sebi.


on May 23rd, 2003, 9:35pm, himynameis wrote:
Jaz tudi pravim, da stvari ostanejo takšne kot so. Človek se lahko le spremeni na zunaj, a na znotraj ostane vedno isti.

s tem se jest nebi mogu strinjat himi.

tako zunaj kot znotraj
tako spodaj kot zgoraj
vse je eno in prepleteno
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  38    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: forum SEDAJ. PRIJAZEN OPIS - TEBE!  May 16th, 2003, 6:51pm 
Started by Star12 | Post by gape
on May 16th, 2003, 6:44pm, himynameis wrote:
Vsak bo videl in sprejel le tisto, kar sam želi. Smiley

točno tako ... vsaj na to računamo, a ne ...
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  39    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: forum SEDAJ. PRIJAZEN OPIS - TEBE!  May 16th, 2003, 6:40pm 
Started by Star12 | Post by gape
če ti veš da temu ni tako ... zakaj bi se obremenjeval?
men se je zazdel da bi to mogu tuki prlimat ... in sm. ne nujno zate. ponavadi zase. in za druge.
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  40    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: forum SEDAJ. PRIJAZEN OPIS - TEBE!  May 16th, 2003, 6:01pm 
Started by Star12 | Post by gape
on May 16th, 2003, 7:58am, Miska wrote:
16. MAJ

Naj bodo besede, ki jih izgovarjajo tvoja usta in tvoje meditacije vedno sprejemljive zame. Bolje je molčati in ničesar ne reči, kot odpreti usta in dopustiti, da izgovarjaš nepremišljene besede, ki jih boš mogoče obžaloval takoj, ko jih boš spregovoril. Prenaglo govorjenje lahko povzroči nepotrebno bolečino in trpljenje; torej se nauči obvladati svoj jezik in šteti do deset, preden spregovoriš. Samo bežna sekunda je dovolj, da izrečeš kaj bolečega, vendar dolgo traja, da se rana zazdravi. Ko se boš naučil delati vse zame, meni v čast in slavo, ne boš več ravnal napačno. Če si boš le vzel čas in boš potrpežljiv, boš zagledal božjo iskro globoko v vsakem človeku. Tedaj jo boš sposoben zanetiti in je nikoli več ne boš poskusil ugasniti s svojo kritiko, z nestrpnostjo in s pomanjkljivim razumevanjem. Vedel boš, da so v mojih očeh vse duše enake.

 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  41    General / Osebna, psihološka in sociološka razmišljanja / Re: Moja stvaritev mladosti  May 10th, 2003, 1:45pm 
Started by kreden | Post by gape
sej drugo ti itak ne preostane ... ker sta nova člana in skor zihr še nista prebrala teh materialov ... here they are ...

DUŠ-ENO-st
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=svetovalnica;action=displ ay;num=1038096222;start=19#19

on Nov 27th, 2002, 11:46pm, gape wrote:
... da se forum potegne iz krize bo treba nekaj drugega ... jest sm mislu priporočilo ...
v smislu ... težko se to pove z afirmacijo - torej s pozitivnim stavkom ... bom napisu iz glave negativnega ... bi ga lahko pejstu pa ne bom
torej
toplo priporočamo da ne uporabljaš dvojnih nickov
še topleje priporočamo da ne uporabljaš nickov drugih uporabnikov/userjev, niti njim podobnih ... kao dvoumnih

zdej kako to povedat kot afirmacijo ... se reče ... skozi enost ...
bodi to kar si (?)
če slučajno ne veš kdo si premišljuj o tem ... lahko celo nas kej vprašaš.


nekje bi moralo obstajat priporočilo na to temo ... pa ga ne najdem ...
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  42    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: Navodila  May 10th, 2003, 1:28pm 
Started by gape | Post by gape


etični kodeks foruma
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num =1036193973;start=

dvojni niki(userji) in ip in pisanje kot drug gost
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num =1038125072
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  43    General / Osebna, psihološka in sociološka razmišljanja / Re: Moja stvaritev mladosti  May 10th, 2003, 10:58am 
Started by kreden | Post by gape
fora je v tem da sta po mojih podatkih
himynameis, fonza, liga in kreden samo 2 človeka.

B real ...
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num =1038125072

ni vama že materiala zmanjkal valjda ...
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  44    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: vprašanje glede foruma in stvari ki se tu doga  May 10th, 2003, 1:11am 
Started by metuljcica | Post by gape
on May 9th, 2003, 4:37pm, himynameis wrote:

Kaj to pomeni, da tam omejujete svobodo govora in izražanja misli? Smiley


v bistvu ja ... že od začetka si vzemamo to pravico, podobno kot si stisnu i agree v yabbju, si privolu v podobno reč, ampak se te previce načeloma ne poslužujemo, razen v nekih čudnih primerih ...

v pozitivkah pa je mišljeno da se nebi nevemkako zelo pregovarjali o neki temi ... za to imamo forum ... če razumeš
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  45    Ideje izpod odeje / Dogodki, zabava, lepe misli, razno ... / Re: Marijuana Marš 2003  May 10th, 2003, 12:53am 
Started by m | Post by gape
http://prohibicija.sou.uni-lj.si/konoplja/

http://www.gape.org/gapes/legalizacija.htm

http://www.slo-mmm.org

iskat po forumu pa verjetno že znaš io ...
 

  46    General / Izventelesne Izkušnje / Re: RAZISKOVANJE SANJ  May 9th, 2003, 12:31pm 
Started by Star12 | Post by gape
on May 8th, 2003, 5:35pm, kreden wrote:
Ker očitno ni odziva sem napisal LEPO, sedaj je pa odziv.

zakaj odziv Huh
se ti zdi, da mora nujno nekdo se odzvat na tvoj text in to na tak način, da neki napiše na forum Huh

ti bo littlestar razložila okol tega mal ... a ne ls?
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  47    General / Osebna, psihološka in sociološka razmišljanja / Re: Moja stvaritev mladosti  May 9th, 2003, 12:04pm 
Started by kreden | Post by gape
on May 8th, 2003, 10:00pm, himynameis wrote:

Ja saj, to počne vsak. Delovanje same narave deluje na principu REAKCIJE! Tako se je tudi ustvaril človek, dolga evolucijska veriga REAKCIJ. Tako smo kar smo in tudi narava je kakršna že je.

ja sistem je tak da se reakcija zgodi na akcijo.
ampak če samo reagiraš ... pol si ujet ...
človek mora aktivirat svoje sposobnosti, na pa samo čakat na akcije (multo blesave) iz okolice in potem reagirat na te akcije (ponavadi spet multo blesavo).
na akcijo od zunaj mora sledit tvoja akcija, ne pa reakcija. reakcija naj bo akcija, aktivna, ne reakcija, pasivna.

vsak za svoje akcije prevzema odgovornost ... temu se ne da izognit ... je tak sistem ... karma ga imenujemo.
na žalost je reč taka da tud za reakcije prevzemaš odgovornost, ker tvoja reakcija ni nič drugega kot akcija (samo da je multo blesava, saj izhaja iz ega).


recimo ... zdej glih čitam molituce kredenu od miške
on je uletu na forum in je furu akcijo, navdušenost, dobroto, izkušnje ... priznam da sm zelo malo spremlju forum te dni, pa vseeno zadost da sm kredenu napisu da naj za presledki in vejcami dela presledke. to pa izključno zaradi tega ker sm vidu da model velik modrih gor spravi, zdej al jih stipka al jih pejsta niti ni tolko pomembno, če je le text tak ki nas pelje naprej.
akcija.
ta je zbudila reakcijo.
pa dobr sej jo ni ... himi je pršu nazaj s počitnic.
hočem rečt ... ko ti himi začne svoje akcije prbijat pod text ki ga naštanfaš, vzbudi v tebi reakcijo. neki časa imaš dovolj energije da reakcijo transformiraš v akcijo. enkrat te energije zmanjka. takrat reagiraš. takrat se pokaže tisto kar skrivaš v sebi, bi vedu povedat himi, kar sploh ni rečeno da ni res, npr da se v kredenu še skrivajo tiste 'kvalitete' iz mladosti.
ampak
se mi ne da zgodbice pisat.
če me brcaš v rit en časa, te pustim, in sprejemam, sm si že zaslužu, ampak ko me rit že cela boli, se obrnem okol in te ubijem.
in to ne pomeni da te nisem sprejel, ampak da nimaš kej kle delat, nimaš kej ljudi v rito brcat. brci sebe, drugim pa razlož kolk to boli, da tud drugi ne bodo brcal drugih v rit.


... tHE mATRIX iS wATCHING yOU ...


kreden ... mene pa zanima kaj si hotu povedat z zgodbo ... in ja ... imaš prav, v začetku smo vsi dajal svoje izkušnje doživetja ipd gor na forum in ... res je blo zelo malo ljudi ki bi te spljuval za to kar si bil in kar si doživel. ponavadi smo to cenili ... in tudi danes cenimo to da človek podeli izkušnjo z nami, če za drugega ne, pa zato, da jo spravi v javnost, četudi v toliko omejeno javnost kot je tale forum. kar se mene tiče, kar sm kle gor natipku, vedo vsi, kdor hoče, ne skrivam nič, sm povedu vse, težko najdeš neki kar vem pa skrivam in me s tem drkaš pol, lahko pa najdeš neki kar niti sam ne vidim dobro.
tm me lahko.
ampak s tem mi nič ne moreš.
če pa bi kej skrivu, mi lahko kdorkoli s tem krade energijo, pa dobr ne krade, jest jo morm vlagat v masko, da jo vzdržujem.
ko ni treba več maske vzdržavat, je lažje živet.

tko da ... ti kr bod resničen ... ti bo pomagal, nam pa tud, ker laži nam nič ne pomagajo, laži so kuitak vseokoli nas.

jest tvoje ortoške naspidiranosti (kako smo že rekl hiper ... vijolčni otroci ... neki) ne jemljem kot zlobo. ker vem da to ni. ker verjamem. verjamem vate, verjamem v himija, verjamem v vesolje ... vem da, samo ljubezen prevlada!


**********************

še na temo reakcije in akcije:

on Apr 2nd, 2003, 11:29pm, gape wrote:

Živeti goreče
Napačno je razumevanje da si upornik, če nisi konformist.
Nekonformist je reakcionar; deluje iz jeze, strasti, nasilja in ega. Njegovo dejanje ne sloni na zavesti. Čeprav gre proti družbi.
Bojevnik upornik je zavesten, buden in sočuten, njegovo dejanje ni reakcija ampak akcija - ne proti staremu ampak za novo.
Nekonformist je samo proti staremu, proti vladajočemu, nima vizije za prihodnost, nima ustvarjalnega koncepta o tem zakaj je proti. Kaj bo storil če uspe?
Reakcija je v osnovi odvisna, saj reagiraš na nekaj, to tudi pomeni da je možno tvoje delovanje z lahkoto nadzorovati, samo ukazati ti je treba nasprotno od želenega in ti boš storil točno to, kar želim od tebe.
Nekonformist je vedno v rokah družbe in vladajočih, samo malo bolj morajo biti prebrisani.
Bojevnika upornika pa ne morejo nikoli uporabiti za svoje namene, ker ne reagira na vladajoče. Ima vizijo prihodnosti, novega človeka. Dela za to, da uresniči te sanje. Njegov fokus je na neznani prihodnosti, potencialni možnosti, ne na vladajočih. Deluje iz svoje svobode, svojih sanj, svoje vizije. Njegova zavest odloča kam bo šel.
Reakcijo vedno določi tvoj sovražnik.
Vsa dejanja bojevnika upornika izhajajo iz njegovih sanj; so proti družbi - vendar je to samo slučajno. On ni proti družbi, je za novega človeka. Njegov pristop je pozitiven, ne negativen. On ni jezen na staro družbo, je poln usmiljenja in sočutja. Ustvarja nov svet.
Nekonformisti so skozi stoletja naredili veliko neumnih dejanj. Ljudi to vznejevolji, jih vznemiri, vendar ne pomaga pri preobrazbi sveta.
Nekonformisti so vedno obstajali, nihče jih ni križal.
Biti bojevnik upornik je zagotovo tvegano, nevarno.
To je samo za tiste ki imajo levje srce, ki so pogumni in imajo dostojanstvo človeškega bitja.
To ni za vse.
Samo nekaj bojevnikov upornikov je potrebno da ustvarijo uporniško družbo; ostali bodo sledili, vendar sami od sebe ne bodo uporni.
Človek ki živi brez nevarnosti sploh ne živi.
Lepota tega da živiš nevarno je v tem da danes živiš v vsej polnosti.
Bojevnik upornik zavrača, da bi bil kakorkoli zasužnjen - niti od Boga ne; od človeka pa itak ne.
Ne živite mlačnega življenja.
Nikoli, nikjer, nikdar ni bilo nobene varnosti.
Bojevnik upornik to razume: varnosti ni - zato je ne zahteva. Življenje je negotovo.
Vzemi življenje lahkotno. Bodi miren, neomajen in se giblji s silovitostjo in močjo ter dostojanstvom v neznano, v temo, in to radostno, plešoč.
Nimaš kaj izgubiti, samo dobiš lahko.
http://www.gape.org/gapes/osho-bojevnik-upornik.htm

 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  48    General / Osebna, psihološka in sociološka razmišljanja / Re: Moja stvaritev mladosti  May 8th, 2003, 5:44pm 
Started by kreden | Post by gape
dobr gre tole ...

jest lahko rečem da kredna štekam
pač modela je porinu (zihr ni nameravu treh lukenj v njegovi glavi in špricajočo kri) in butasta učiteljica je padla vn ... to je smešn ... cela situacija, ne kri ki šprica.
in valjda, fant je 'oddelu' kazen, ni ga blo treba spotikat (in mu dajat novih skušnjav), ker je oddelu tisto kar je narobe naredu, s tem da narobe je blo samo to da ga je porinu (pa še to, vsaj če sodim po sebi, je blo boljkotne v hecu).

men se tuki zdi da je reč taka da je kreden bil prej bandit, zdej se je pa spametvou in je 'u redu'.
vsaj tko je blo brat do zdej.
dočim pri himiju je druga scena.
on je prej bil 'priden', zaupal, verjel ... pa ga je use scat peljalo in je zdej tak kt je ... tak kot se bere.

tko kot pišem, tko se bere.
energijo se pa itak da uzadi začutt.

tud jest sm bil zlo živ otrok.
sm jih precej ušpiču, predvsm potem ko sm u šolo pršu.
pa sm se zlo spremenu od tam kjer sm bil.
jest si upam trdit da na boljš.
so ble tud batine (ne toolk tega da bi si montiru 10 gat na rito in moralci in trme, pa se mi vseeno zdi da v nekoliko milejši obliki ... čeprov polet sm pa sprobu od fotrove noge).
drgač pa ... nisem bil nikoli na strani zatiralcev ... no pa sm se zlagal ... bil ... smo mazal ljudi pod očmi s kitajsko mastjo, pa jih žokal z elastikami, pa pihalniki, sorry lukan model (je bil tolk prpravn k je bil pobrit) ... ampak sm bil tudi na strani zatiranih.
sej je blo v hecu in to ... spomnem se ko me je model smuk vleku po fuzbalplacu - za nogo - čez krtine ... kje je model zdej ... umrl v prometni nesreči pred skoraj tremi leti skupaj s še enim drugim prjatlom ... ta je bli na strani zasmehovanih (debelost) ... kaj hočem rečt ...
vse sorte stvari se moramo naučit v življenju in če se jih hočmo naučit mora pridet taka situacija na pot. za tavelike reči, za te se situacije gradijo zlo dolgo.
100 ljudi 100 čudi.
niti 2 nisva enaka.

lahko tud rečem da težje štekam himija, ker nism bil v maldosti tak kot je bil on in se nism spremenil v to kar se je on, ampak glih obratno.

ker se mi zdi da bi vsi kr neki en drugmu pomagal si lahko ogledate tole kar sm zadnjič ob podobni priložnosti zložu skupi:
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=prijateljstvo;action=disp lay;num=1051001439;start=84#84


--------------------------

on May 8th, 2003, 12:29pm, Star12 wrote:
A. in gape ( administratorji tega foruma ) - mogoče bi bilo res dobro IZPOSTAVITI neko temo SAMO O tem, kaj Se tukaj Lahko ali Sme Pisati. Večinoma ime samo POVE - a ni vedno Tako.S tem smo bili že soočeni.
Ali pa to že kje piše...
Med vrsticami že...
Prosim lepo in Hvala.


kaj si hotla povedat tuki Huh
nekje bi morala bit priporočila, tam bi to moralo pisat, če ne piše, mormo dopisat, obstaja tud topic na to temo.
zdej blem priporočil je v tem da so ona priporočila.
ker kej več pri taki politiki ki se jo grem(o) tuki gor pač drugo kot priporočila ni možno.
in dokler bodo ljudje moral brat priporočila da bodo vedeli kako in kaj na forumu ... imamo še delo.
o tem smo že dostkat govoril, da lahko debato odnese off topic, govoril smo tud o tem, da to ni tolk dramatično.
meje ne bom postavlju. se ne splača.

evo priporočil
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=opens;action=display;num= 66;start=0
beta kot vedno ...
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  49    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: FAQ - o forumu  May 4th, 2003, 10:21pm 
Started by gape | Post by gape
za vprašanja ipd:

namesto faq
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num =84


vprašanje glede foruma in stvari ki se tu dogajajo
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num =1052470052;start=0

Registracija - kako postati član foruma
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num =1035489099

on Apr 2nd, 2002, 10:40am, Marjana wrote:
se mi zdi da bi tudi tale nasvet komu prisel prav:

ce iscete kaksno doloceno temo, o kateri smo ze govorili, veste da je nekje na forumu pa je nikakor ne morete najti, se posluzite magicnega gumbka 'Search' ( pri vrhu foruma, v modrem pasu, poleg povecevalnega stekla). v polje vpisete kljucno besedo, pritisnete Enter in rezultati so tu

(ce gre za precej staro zadevo, je dobro spremeniti kako dolgo nazaj naj isce: iz privzete nastavitve 7 dni - na recimo 70 Wink ali 700 Grin )


on Mar 28th, 2002, 9:29am, Marjana wrote:

Ne vem, mogoče še niste opazili, ampak vsak lahko svoje post-e briše (zgoraj poleg Quote in Modify imate pri lastnih postih tudi ikonco Remove) - za tiste, ki se vam kaka zadeva zapise dvakrat, trikrat...

Saj menda jih lahko tud taglavni šef, ampak ta ma verjetno že drugega dela preveč. Wink


 

  50    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: vprašanje glede foruma in stvari ki se tu doga  May 4th, 2003, 10:20pm 
Started by metuljcica | Post by gape
update
on May 4th, 2003, 12:31am, gape wrote:
tuki notr
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi
se definitivno splača počekirat


 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  51    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: vprašanje glede foruma in stvari ki se tu doga  May 4th, 2003, 12:31am 
Started by metuljcica | Post by gape
res bi blo fino met en tak tekst ki bi povedu kaj vse mamo ...

faq
Sem nekak nova tukaj, pa me zanima kaj se pri vas na tem forumu dogaja?

defnitivno se dogaja vsaj tole kar je na dnu foruma

Društvo Sonce | Sončeve pozitivke | Pogovori v živo | Dobrodelnost | Sončna pošta | vodnik


drgač pa je to precej svoboden forum ... smo precej strpni in sprejemajoči ... tko da ... ti si kr prečiti ... si na modemu?
obstaja tako fino pomagalo za modemaše ...

tuki notr
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi
se definitivno splača počekirat


 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  52    General / Osebna, psihološka in sociološka razmišljanja / Re: Pomoč,lepa stvar.  May 3rd, 2003, 12:29pm 
Started by kreden | Post by gape
ja ... splača se najprej seb pomagat, da drugim ne pomagaš v napačno smer.
o tem smo že velik govoril ... a se lahko odrešiš tako da pomagaš drugim ... da vso svojo energijo vložiš v druge ... vesolje in karma in to, ti bo pa povrnilo?
ponavadi ne ...
tko kt je jezus reku
ljubi svojega bližnjega kakor samega sebe.
če sebe ne ljubiš, ne moreš niti drugega
in če rečem
pomagaj svojemu bližnjemu kakor samemu sebi
če sebi ne pomagaš, kako (da fak) misliš pomagat drugim Huh

pa še search:

on Mar 3rd, 2003, 11:54pm, gape wrote:

poskrbi najprej zase ... pol k bo zate poskrbljeno pa ne pozabi na druge


on Oct 13th, 2002, 11:41pm, gape wrote:
nočem ti vsiliti mojega sveta samo sporočam ti, da svet ni tak, tvoj svet je tak.
sporočam ti tudi to, da ga (na našo veliko žalost) lahko spremeniš samo ti.
nihče drug.
veš kolk nas je ki bi vse dali za to da bi drugim lahko pomagali (da sebi ne bi blo treba) Huh
ampak tko ne gre.
vsak mora sebi pomagat.
pol pa šele lahko drugim pomaga ... če to seveda hočejo, če tega nočejo ne moreš narest niti tega, u bistvu ne smeš.

sicer pa

... tko si izbral ... tko še vedno izbiraš ... za zdej in za naprej ... konec koncev je vse kar je tukaj in zdaj in če tukaj in zdaj izbiraš to, potem to je, izberi kaj drugega ... izberi pravično življenje, če je za nas, je tud zate ... 100% sam če hočeš ...


on Aug 20th, 2002, 11:36pm, gape wrote:
čist tko usput, vidm da sploh noben ni šteknu pointa, to da HOČEŠ drugim pomagat, da se ti to zdi tvoja pot, to je jezusov karkoližepač in del tega vzorca imamo vsi v sebi, mi ki se tuki gor pogovarjamo ga imamo samo večji del, tko kot vsi ki pomagajo drugemu ... mi edin to delamo drugač.
in ta vzorec imaš v sebi tkoitak, samo eni pa s(m)o se odločili prevzeti na svoja pleča njega ozaveščenje - čiščenje.
in on ni nč slabga.
je gut.
edin učasih preraste v problem.da zaključim tole z reklamo za mmm 2003 10 maj 20003 zvezda park lj ...


on May 16th, 2002, 11:18am, gape wrote:

hmmmm
no in zdej smo pršli do jedra problema ...
ker vam ni vseeno za nas, nam boste povedal kaj je dobro za nas, ker vi to valjda veste bolje od nas, pač to kaj je dobro za nas.
kaj pa če mi vemo da je dobro za vas da bi si kakšnga prvil vsake tolko in se mal pomiril ... k se na suho ne znate?
kaj pa če ...

in pol ... vi bi pomagali nam ... pa še sebi ne znate ... sploh pa ... a vas je kdo prosu za pomoč ... se vam zdi da smo potrebni pomoči ... al ste morda vseeno vi bolj potrebni pomoči ... če se že gremo o 'nas' pa 'vas' pogovarjat ... in če vas ne prosimo za pomoč, kdo vam daje pravico nam sploh pomagat, smo se lepo zmenl da je to ditrekt črna magija ... kot da vi pa veste kaj je dobro za vaše otroke, če bi vedl, bi ne bila vsaka generacija bolj u kurcu ... po vaših merilih ... saj dokler sm svet sodil po vaših merilih se mi je zdelo da je vsaka generacija bolj u kurcu, dočim zdej vem ... da temu ni tako ... vsak otrok bolje ve kaj je dobro za njega kot pa njegovi starši, dolker ni sprogramiran seveda .... in tukaj če drugje ne, najde navodila za deprogramiranje sebe ... in make no mistake ... tuki trava pomaga pri deprogramiranju namreč ... sej mogoče kdo pozna ta efekt ... 'kaj sm že hotu rečt' 'sm pozabu' ... zihr nč pomembnga a ne ...

in prosim še enkrat ne mi več sploh nikoli in nikdar enačit trave s horsom in posledično mene z đanksom!


kr noče jih zmanjkat

on May 1st, 2002, 11:36am, gape wrote:
morm rečt še tole
tud jest sm mislu da je (moja) naloga pomagat drugim da pridejo na pravo pot, jim pomagat da se ozavestijo ... pa ni ... naloga je ozavestit sebe in potem dajat zgled drugim in če te prosijo za pomoč jim pomagat.
ampak če ne bi tko narobe mislu pol ne bi blo gape.org-a in ne bi blo tega foruma v tej obliki ... tko da dilema sicer obstaja ... čeprov v bistvu ne ... najprej seb pomagat pol pa šele drugim, ne pa najprej drugim in drugi bodo men, ker tko pač ne gre, vsak lahko samo sebi pomaga.on Jan 24th, 2002, 2:38pm, gape wrote:
in glih zadnjič so me mal sekiral, da se moram najprej ralizirat, kokr stanovanje, dinar, avto ki bo grel Smiley ... se pravi sebi pomagat, pol pa šele drugim, ker to kar se grem je kao kristusov komplex in to, kao drugim pomagat (in s tem seveda tudi sebi, ne vem če oklepaje tud vsebuje taisti komplex al ne. mogoče bodo pa tega poimenoval gapetov komplex Smiley ).
ampak je pa ena druga jeba klele na sceni.
sicer ne vem ker nisem realiziran in to, ampak ko se realiziraš (kao), takrat itak vidiš da je đabe drugim pomagat, ker so oni itak vsi za časom vsaj 100 let, in đabe izgubljat energijo, rajši se do daske realiziraš še na drugih nivojih in pol (če že moraš) pomagaš 'od gor', kao angel, mojstr, vodnik ... itd.
in glih v tem vidim cako, dokler si nerealiziran se ti sploh zdi vredno pomagat drugim (kar je bilo jezusovo glavno sporočilo mimgrede, ljubi svojega bližnjega kot samega sebe), se ti zdi sploh možno izvajat te 'utopične' in 'idealistične' ideje. čeprov mogoče niso drugega kot ponavljanje takih, ki so že bile poizkušane (vas ...) in (verjetno) glih zato tud nočem hitet pri (samo)realizaciji in to, čeprov bom zdej očitno vseen mogu mal bolj za fletom (zase) gledat kot pa za vasjo (za vse in seveda tud zame).
bomo vidl.on Oct 22nd, 2001, 8:05pm, gape wrote:
glih zadnjič so me sekiral ker sm prjavu da nisem popoln, da se trudim ... kot sizif mi je rekla, da se trudim ... pa v bistvu sem popoln, nič se ne rabim truditi, damo nedelovat moram, in tisto kar delam naredit 100% ... pa nism naredu ... in je bla štala.
otimizem je gut ... imho ... želja ni tolk fajn - (ne)delo je fajn ... premalo je da drugim želiš naj naj in ležiš skrižem rok ... če si pomagal sebi pomagaj še drugim ... bodi njihov služabnik ... lahko pomagaš samo sebi ... pomoje pa je idealno da svoje znanje in izkušnje deliš z drugimi - da pomagaš drugim in hrati sebi - srednja pot in to.


in še tole za konec

on Oct 19th, 2001, 8:04pm, gape wrote:
vse to mi ne diši po tem da bo šlo d izi wey - torej bo šlo d hard wey.
s totalnim zlomom vsega - se nam torej sploh še splača ubadat s tem da pomagamo drugim?
naj pomagamo le še sebi?

pomoje da še ne smemo vreči puške v koruzo.
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  53    General / Osebna, psihološka in sociološka razmišljanja / Re: Spregovori NAGlas o Napakah Sebe...)  Apr 25th, 2003, 10:38am 
Started by Star12 | Post by gape
no star12 je preveč prijazna, jest pa premal ... vsaj tko mi pravijo ... nekateri.
ker čudn hec je v tem da nism kr do vseh neprijazen, niti ne obstaja pravilo.

trmast ...


in ker sm vidu da res ne pišete o svojih napakah ampak je precejšen del texta vprašanje krivde med himijem in evo ... sm namereč šele pri #35
on Nov 26th, 2002, 11:07pm, gape wrote:
tko da tud ... ne da sesuvaš egote ... dražiš jih takrat ko so najbolj razdražljivi, takrat ko imajo majhno energijo - ko nimajo ne moči ne energije - takrat jih zdraviš - ne zdraviš - sesuvaš - ammak človeku ne daš svoje energije da bi zmogel preko svojega vzorca, na katerega si pokazal ti in si dolžan pomagati pri njega odpravljanju, s svojo energijo, pozornostjo, znanjem, modrostjo ... tisto revščino ki jo premoreš ... pa to ne gre samo tebi robi ... vsem nam ... mogoče nism tolk zlo razumljivo napisu ... gre se za vsa namerna ogledala ki si jih postavljamo tukaj po tem forumu, nekatera so tudi nenamerna nč ne rečem ... ampak ponavadi pozabimo na tisto mesto dati nekaj svoje pozornosti ...

ja razlika je v 'pomoči' skozi enost ali skozi dvojnost
in razlika je tudi v tem, ali človek prosi za pomoč ali ne.

kaj kdo razume pod prošnjo pa je itak relativno ...


on Nov 26th, 2002, 11:59am, gape wrote:
in fantu je treba pomagat, ne pa ga jebat, pomagat skozi enost, ne dvojnost ... tko kot vsakomur drugemu.
ne rečem da dvojnost ni pot, ne rečem da se ne da dosešt reči skozi dvojnost, ponavadi drugače niti ne gre, ampak, mi se učimo enosti ... razumeš ... mi smo del bele hierarhije, tko smo se odločl, kdor se tega ne zaveda, mu jest težko pomagam, lahko probam, obljubit ne morem, ker ta odločitev je v vsakem posamezniku ...

ne razumem tega koncepta da nekomu hočeš neki povedat, pa nočeš da bi se to povezovalo s tabo ... TO JE DVOJNOST.
in ni res da bi kdorkoli karkoli hotel prepovedat ... gre se za priporočilo, priporočilo kjer se priporoča enost in enost nasprotje od tistega kar je v tej točki na začetku napisano : neki poveš IN ZA TEM STOJIŠ s celim svojim bitjem - se ne skrivaš za nekimi maskami kt en otrok 5 let star!on Sep 23rd, 2002, 10:09pm, gape wrote:
vsi en drugmu dražmo egote, k eni bedaki poneumljeni, vedno skozi dvojnost, nikoli skozi enost ... seveda ko pa ne znamo.on Aug 17th, 2002, 11:51pm, gape wrote:
dvojnost namreč nastane med egom in dvojnikom (jaz sem), ko en hoče neki, drugi pa drugo, takrat gre težko.
zato pravim da je pametno da se z ljudmi pogovarjamo tko da v njih ne povzročamo dvojnosti.
ker čim je dvojnost je upor in nezmožnost napredovanja.
zato je treba v pogovoru ego v bistvu prelisičit, ga z razumskimi argumenti prepričat da je to zanj dobro, potem se ne upira in ista naloga (učitelja) je opravljena na popolnoma drugačen način.
ker
učitelj lahko učenca pripelje do rešitve tudi skozi dvojnost, ampak mora imet trenutno nabrane dovolj energije, da jo dovaja tudi učencu.
to pri forumu ne pride tolk v igro.
edin če ma kdo tolk krono odprto da lahko potrebno energijo pošija direkt, z namero, kot gape, kadar ga praska, recimo, ne zamerte mi, zato rabiš nekaj znanja, malo o reikiju na daljavo kr pripomore k temu vsemu recimo ...


on Aug 20th, 2002, 11:36pm, gape wrote:
razlika je v tem da lahko na drug ego deluješ skozi dvojnost, al pa skozi enost.
lahko se ego upira spremembi, lahko pa ga prej prepričaš da je to za njega u bistvu gut.
mimogrede, tuki je zlo pomembno to, da telesu (egu) ni treba umret ob razsvetljenje (kot uči krščanstvo).
ko ego ugotovi, da bo lahko hodu po zemlji do zadnje sodbe, se nima več čemu upirat, niti čiščenju tamalih vzorcev, niti smrti. ne rabi ga bit strah, sploh ko izve da pol bo lahko pa letel ipd.
skratka, še enkrat, ego je treba po domač povedan nategnt.
to pa njalažje narediš tko da čistiš (ozaveščaš) vzorce okrog glavnega vzorca, ne pa da kr direkt nekomu osvetliš taglavni vzorec. takrat se ego zapre u trenutku.
tko kot jd zadnjič.

za učenca in učitelja je pot enosti lažja.
razlika pa je v tem
da za pot dvojnosti mora imet učitelj več proste energije na razpolago.
to je težje za ego in tudi zame kot celoto, tukaj in zdaj.
za pot enosti pa mora imet več modrosti, učitelj namreč, učenec je isti.
enost (stanje) je združevanje (pot), dvojnost pa je ...

čist tko usput, vidm da sploh noben ni šteknu pointa, to da HOČEŠ drugim pomagat, da se ti to zdi tvoja pot, to je jezusov karkoližepač in del tega vzorca imamo vsi v sebi, mi ki se tuki gor pogovarjamo ga imamo samo večji del, tko kot vsi ki pomagajo drugemu ... mi edin to delamo drugač.
in ta vzorec imaš v sebi tkoitak, samo eni pa s(m)o se odločili prevzeti na svoja pleča njega ozaveščenje - čiščenje.
in on ni nč slabga.
je gut.
edin učasih preraste v problem.

zarad mene je lahko to moj problem, ni blema, sm jih navajen, no pa sej sm že zdavni napisu, da mam ta problem tud jest, samonekdo.
moj ego ja, definitivno ima problem.
dokler je klele ga ima, njegovi problemi se bodo končali šele ob razsvetljenju ekrat, ker jaz sem, se moram naučiti določenih lekcij, in orodje je ego - telo, fizično zemljino telo, avto, oblikovan tako da me nauči lekcij, mene jaz sem.
midva jaz sem in ego se morava združit v eno, telo mora postat tempelj za boga.
ja probleme imam.
that's a fact.
vse probleme lahko zmečete ne mene, noben problem, jest vam jih podarim nazaj, lahko tud skozi dvojnost, znam tud jest. pa nočem več. nočem.

jah mogoče si pa jest narobe predstavljam ego, lahko pa da je ego čist neki druzga kot si ga jest predstavljam, spodi mi piše, lahko pa de se tudi motim, ker če si tolk neumen da se ne zavedaš, da obstaja možnost da je vse lahko tud svoje popolno nasprotje ... dvojnost ... lahko bi tud reku: obstaja možnost da je moja resnica popolnoma napačna, da sicer vem, ampak glih narobe, glih tko funkcionira, ampak narobe ... recimo

tvoj ego je pač tak, bolj hardkorovc in to ... moj ni tak hardkorovc, ko ga prepričam greva skupi čez ogenj, prej mi mora samo verjet, mora mi zaupat, verjet, da bo varen tam sredi žerjavice, saj sem mu jaz tako povedal, in ko gre čez ugotovi da je res tko in mi malo bolj zaupa, mi kakšno stvar prej verjame ...


ti ... kdo se bo pa upiral egu Huh

sej ego je tist ki se upira

energija bi tekla a on se upira.

kdo točno se naj zdej upira egu Huhse opravičujem če sem koga u dvojnost spravu
on Jun 19th, 2002, 6:40pm, gape wrote:

ja ... ego ... jest bi reku da se z zunanjim svetom sporazumeva višji jaz ... ego je pa filter, ker vsaka misel mora potovat od jaz sem, preko uma in razuma (ego), skozi možgane do prstov ki natipkajo ... višji jaz ne more natipkat, niti povedat, niti narest ... za vse to rabi telo, kateremu je šef / upravljalec ego ... in od tu pomoje tud dvojnost jaz sem (del duše ki se uči) in telo s pomočjo katerega se uči.
oba sta eno.
ampak te enosti ne moreš razumet, zato smo na zahodu začel ta dva razločevat, da bi ju razumeli, ampak razumeš lahko samo oba skupi, vsak zase sta nesmisel, vsak deluje po svoje ... in dvojnost je sinonim za delovanje dvojnika (ega), kadar pa telo deluje po navodilih jaz sem-a takrat sem v enosti, saj se ego ne upira in dovoli telesu da dela po ukazih 'od zgoraj' in ni dvojnosti, ker je enost.
dvojnost je v tistem trenutku ko telo / ego 'zbezla' - začne delat po svoje ...on Jun 11th, 2002, 6:08pm, gape wrote:
ja ... prej sm pozabu bistveno stvar napisat ... če nič ne skrivaš, ti niti noben nič ne more ... edino orodje črnih proti tebi je to da neko tebi zadosti pomembno stvar, ki jo skrivaš privlečejo na dan, v bistvu ti zagrozijo da jo bodo privlekli na dan, če seveda že prej ne padeč na keš foro ...
in iz tega je sledilo da ni kej skrivat, čist kej ... in slika je ena od skrivalnic in zato sm butnu gor direkt svojo sliko (sicer precej zamegljeno ... pa nič ne de, ta mi je bila všeč), je pa res da sem se že s tem da imam sajt in vse na njem zadost izpostavu, da kdor me hoče vidt kakšen sem, me lahko najde in si me ogleda ... ampak slika je bl tko simbol bla ... sibol tega da sem ZA resnico, pa naj bo kakršnakoli že ...
dobro dovolj mene
vem da hočeš dobro ... vsi se mormo to naučit ... skozi dvojnost ne moreš nikomur pomagat, niti sebi ... zato isto k sm zadnjič bruskotu reku isto gre teb ... tud men ... ne smemo ljudi spravljat v dvojnost - v slabe misli - spravljat jih je treba (in sebe) v enost in zato moraš bit v izražanju čim bliže enosti, čim bolj čistih misli moraš bit ko jih prenašaš v elektronsko obliko ...
skratka brez dvojnosti ne moreš prepoznat sence ... ampak skozi dvojnost je težko, lažje je skozi enost ... zato jest ne maram dvojnosti
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=general;action=display;nu m=1022769725;start=87#87

 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  54    General / Open Source - Znanje za vse ali ne? / Re: 30000 informacij na ploščici za vodo?  Apr 9th, 2003, 3:26am 
Started by A. | Post by gape
pomoje se gre bl za orgonski top

on informacije dejansko strelja v material ... kao ... ampak stvari znanstveno dokazano delujejo ... če zaradi drugega ne zaradi sugestije.

drgač pa ... z veliko kameno strelo je reč zadost preprosto sprogramirat ... z mislimi pač ... govorom, da ne pride do pomote pa še zapišeš kaj programiraš.
tisto kar programiraš je fino da vsebuje nek del silicija ali sorodnih zapisljivih kovin ali mineralov.

to use iz glave govorim ... ne me vlečt za jezik pol ...

zdej ta del u končni niti ni tolk nujen, če prevzameš da velik pozitivne informacije zakodiraš v simbol ... recimo v simbol sonca gor na vrhu foruma ... logo društva sonce ... se reče ... če v ta simbol vtisneš zadost dobro informacijo je to to ... to pa mal teži narediš s kakršnimkoli topom ali kameno strelo ... za to rabiš zavest ... se reče ... rabiš zadost ljudi z zadost velikim dostopom do zgornjih nivojev zavesti, da ti ta simbol 'pripnejo' gor ... več ko je teh ... lažja je naloga za individum.
simbol lahko interpretiraš tud kot vsaditev novega arhetipa ... al pa kakšno tako bolj 'znanstveno'

spet iz glave seveda ... bi se pa dalo ... zihr ... jest sm za ...
... ja ... mogoče bi lahko prospekt upedenu na vpogled
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  55    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: Registr.-postati član foruma, posting  Mar 18th, 2003, 7:55pm 
Started by Edi | Post by gape
on Mar 18th, 2003, 2:44pm, Edi wrote:
Ja hecno se mi zdi, da vse poste oddaš kot registrirani uporabnik, a si preverila Internet Explorer nastavitve?

to je res hecno

seveda si opazila da si registrirana veronika?
mogoče bi pa kukije spraznla ...


Tools (Orodja)
Internet options (Internetne možnosti nastavitve)
1. list
General
v drugi vrsti gumbov (od zgoraj) je prvi po vrsti
Delete Cookies (ZBIŠI PIŠKOTKE?)
pobrisal se ti bojo seveda vsi ...

niti ne vem kaj zaen sistem imaš in kater browser
probi, čene ti bom pa pasword zamenju in te bo šutnl vn, in se boš nalogirala z novim, ga spremenila in vse bo tako kot v starih dobrih časih.

ps
piši mi na mail če hočeš da ti zamenjam password (da vem kam ti ga poslat).
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  56    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: ADMINISTRATORJI  Feb 5th, 2003, 6:32pm 
Started by m | Post by gape
jest sm gape ... 28 v času pisanja
sm bil majhen, pol sm hodu u SŠS v ljubljani, pol sm delu FRI v ljubljani ... začnem naj kje ... bom v rakitni ... nekje okrog vojne ... sm dubu meningitis in so mi ostal glavoboli ... sm se pozdravu šele s travco ... s preventivo ... takrat sm tudi začel pit manj alkohola, pa več kadit ... sm bil 7 let s punco ... in pol sva šla narazen ... in pol ... nesreča ... kukiji ... praskanje ... pol radiestezija, reiki ... miranda ... vmes seveda www.gape.org ... here it is ... zdej z matejo rihtava hišo glih ...
skrbim da skupi stoji www.gape.org, ki gosti tudi forum Svet pogovorov, pa pozitivke, pa chat ... pa še kaj bi se našlo.
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  57    General / Verstva, religije, filozofije, kulture / Re: To Love God  Jan 20th, 2003, 6:55pm 
Started by aryan | Post by gape
on Jan 20th, 2003, 10:55am, titud wrote:
Zdaj je vprašanje, kaj je potrebno, da bomo na tej zemljici končno presegli navezanosti, izvirajoče iz dualnosti in bomo vsi berzpogojno pretočni oz. se bomo imeli vsi z vsem brezpognjo radi (ostanmo na tem četrtem nivoju):

- da vsak posazmeznik izpolni transcedentni ljubezeni z meditacijo na boga?

- da se vsak posameznik izpolni z izpraznjenjem potrebe po ljubzeni z meditacijo na praznino?

Jest mam še zmeraj ti dve dilemi okrog poslanstva ljubezni, okrog prakticiranja niti ne tolk. Se z realbijem strinjam , da prakticiranje deluje v taki ali pa drgačni obliki, če je le moč vere zraven.

nekako ne rabiš meditirat na boga da bi doživel ljubezen do njega, dovolj je da sprejemaš vse v svoji bližnji in daljni okolici in jih posledično začneš ljubiti.
ko ljubiš vse si 'prmeditiru' do tja.
lahko pač tud meditiraš kot nek asket, je pa to drugačna pot.
men je bolj všeč jezusova pot - ljubiti vse, začnem seveda v bližnji okolici ... več kot preveč dela ...
že samo na forumu je zadost dela za sprejemat za precej časa ...
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  58    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: !!!!!!!!! N U J N O !!!!!!!!!!!!!  Nov 30th, 2002, 12:50am 
Started by gape | Post by gape
prosim če zdej ne dogajate po forumu

hvala
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  59    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: FAQ  Nov 11th, 2002, 1:48am 
Started by gape | Post by gape
Quote:
kako se quota?


če hočeš quotat določen text, najdeš tik nad njim text s slikico , textu je ime Quote.
klikneš, v novem oknu pobrišeš kar ti je odveč, dodaš (izven quota) svoj text
in je

***********

ja še to, če hočeš quotat post v zaklenjenem threadu se morš drugač znajdt.
sam okivček nardiš z gumbičem quote , predzadnji v drugi vrstici gumbičev za formatiranje, tik nad zadnjim smajlijem.

med quote in /quote v [ kvadratnih ] oklepajih vstaviš text ki ga želiš qutat.

če hočeš zapretiravat malce in drugim olajšat delo (če recimo pričakuješ da bo nekoga zanimalo kje si ti to našu), pripišeš v naslovno vrstico
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?...whatever_here...;start=30

še gajbo #
in zaporedno številko posta v katerem si našel quote.
link pol zgleda nekako takole:
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?...whatever_here...;start=30#33

to povzroči da se forum odpre direkt tam kjer se začne post iz katerega si quotu text.

to isto nardi un gumbič po imenu Quote na vrhu vsakega posta

**************
 

  60    General / Splošno, aktualno ... / Dogaja se ...  Nov 3rd, 2002, 11:08pm 
Started by gape | Post by gape
ta thread je namenjen vsem, ki bi radi opozorili udeležence tega foruma na svojo dejavnost.

ta thread je rezultat kompromisa in bi naj ostal tukaj vsaj do novega leta 2003.

oglas lahko oddate ENKRAT, pred dogodkom samim, kadarkoli želite, par dni prej, en dan prej, isti dan, isto uro, isto minuto ... kadarkoli samo da je samo enkrat ...
če je dogodek vsak teden, lahko seveda uporabnike opozorite nanj vsak teden. če je vsak dan, pač vsak dan ... možno da se bodo pravila spremenila ampak zaenkrat so taka kot so zapisana na tem mestu ...

prosim da se držite pravil ... kar ni prepovedano je seveda dovoljeno ... zato je možno, da se pravila spremenijo ... zato oglaševalci ... poglejte dan spremembe tega obvestila preden objavite dogodek ...

hvala
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  61    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: FAQ  Oct 30th, 2002, 11:34am 
Started by gape | Post by gape
tadva sicer nimata zveze s FAQ-om, pa vseeno
prvi je kr zadost jasen, drugi pa je v bistvu povezava na thread, kjer smo jamral zaradi posto-brisa kredna.
ni priporočljivo ... brisat postov ...

on Jan 15th, 2003, 3:30pm, gape wrote:
čeprov ni noben prašu nč ...

zelo všeč bi mi bilo da bi uporabniki foruma in ostalih storitev na www.gape.org ozavestili, da gape ni njih suženj, da gape to kar dela, dela iz veselja, da gape rad pomaga, če le more, da gape si vedno vzame čas, da je ta čas včasih tudi cel dan, da včasih traja cel dan da si gape vzame čas, da gape je zadovoljen če so uporabniki zadovoljni.
DA GAPE LAHKO POMAGA, TREBA MU PA NI.
prosim da to vzamete na znanje, sploh tisti ki se vas tiče, sploh tisti, ki se vam zdi da gape kot admin s svojo liberalno politiko dopušča več ali manj vse na serverju in da vas s tem vabi da se izdrkavate na njegovih plečih.
gapetu ni TREBA, lahko pa!!!

hvala za razumevanje


on Jun 2nd, 2003, 11:05am, gape wrote:
če lepo človk prosi ni kulj
če vas pusti da serjete ni kulj

brisat LEPO PROSIM ne !!!

ker se vsi quoti pol pomešajo in je totalen drek ... popolnoma neuporaben pol nastane forum.


 

  62    General / ZNANJA / Re: KARTOMANTIKA drugi del  Oct 29th, 2002, 7:18pm 
Started by Borut | Post by gape
on Oct 27th, 2002, 7:42am, Borut wrote:

Neverjetno je namreč, kako lahko toliko kart Crowleya in Oshota pa cigank prodajo po Sloveniji, nihče pa se z njimi ne izpostavlja na forumu recimo za študij.

skrivajo ...
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  63    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / FAQ  Jul 2nd, 2002, 1:04pm 
Started by gape | Post by gape
Frequently Asked Questions

Pogosto Zastavljena Vprašanja

***************************
Nabodila za uporabo (angleška)
http://www.gape.org/yabbhelp/index.html
***************************
navodila
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num =9;start=0
(verjetno sicer nekoliko neaktualna, saj govorijo o predlaganju novih direktorijev, kot jih danes imenujem)
***************************


------------
res zlo star faq ... povečini pa drži ... bom ga poeditiru en dan ... ne vsega vzet za 100% resnico ... recimo ... server je že par let v sloveniji ...
------------


Q: Kaj pomeni “Quote”?
A: “Quote” je ukaz, ki omogoča da post določenega uporabnika uporabimo v svojem postu in bodo drugi uporabniki točno vedeli kje in kdo je to napisal.

Q: Kaj pomeni “Modify”?
A: Ukaz “Modify” omogoča, da vsak uporabnik lahko poravi SVOJE sporočilo. Moderatorji pa lahko popravijo tudi tuja sporočila.

Q: Ali imajo administratori in moderatorji vpogled kaj trenutno kdo piše?
A: Ne nimajo.

Q: Pri nekaterih forumih opažam stroga pravila, moderiranje in brisanje postov. Kako je s tem tukaj?
A: Načeloma se nič ne briše. Bili pa so že primeri, ko so nekateri skušali sesuti forum in so se podvojeni in potrojeni posti brisali. Prav tako brišemo raznorazne izpade, ki ne sodijo na forum. Preden se post zbriše, se pa vedno posvetujemo z moderatorji.

Q: Ali se člani, ki se včlanijo in nič ne objavljajo čez določen čas brišejo iz baze registriranih? Nekateri se namreč samo registriramo in potem preko privatnih sporočil komuniciramo z željenimi člani tega foruma.
A: Lahko se pogovarjate preko privatnih sporočil, a vas prosimo, da vpišete vsaj en post, kar bo za nas pomenilo, da ste še “živi” in vas ne bomo brisali iz evidence. Vse ostale “mrtvake” bomo namreč izbrisali, ker imajo nekateri uporabniki po več odprtih računov.

Q: Ali moram pri registraciji uporabiti svoj pravi Email?
A: Seveda. V nasprotnem primeru program za registracijo nima kam poslati prvega gesla. Zaradi neobstoječih Emailov nastajajo potem podvojeni ali celo potrojeni računi.

Q: Če uporabim svoj pravi Email in nočem, da ga kdo vidi, kaj naj storim?
A: Svoj pravi, recimo služben, e-mail uporabi, le pri registraciji. Ko dobiš geslo, se logiraj na forum, potem pa klikni čisto na vrhu srtrani na gumbek “Profile”, se pomakni nižje do “Preferences” in klikni (dodaj) kljukico pri “Hide Email from public?”. Tvoj Email bo za javnost neviden. Če želiš Email skriti tudi pred moderatorji, potem v prostor z Emailom (še vedno se nahajaš v Profilu) napisi nek lažen Email, vendar te prosim, da če storiš to, obvezno izklopiš “Email notification”, ker potem prihaja do errorjev in se na serverju nabira en kup sporočil o errorjih, kar pa je zelo, zelo moteče.
Po novem je kljukica za skrivanje emaila pred drugimi uporabniki že na prvi strani s prijavo.

Q: Kaj je “Email notification”?
A: Ta funkcija omogoča obveščanje na tvoj Email naslov o novo pisanih postih v določenem topiku. Govora je o tvojem emailu, ki je vpisan v profilu uporabnika in ki ne sme biti izmišljen, če hočeš uporabljati to funkcijo.

Q: Kako lahko dodam svojo sliko v profil?
A: Obstajata dva načina. Prvi je, da svojo slikco uploadaš na nek server in potem URL skopiraš v svoj profil (npr www.geocities.com/krneki/1234/mojaslika.jpg), vendar te moram opozoriti, da nekateri serverji ne podpirajo direktnega downloada slik in pri tem lahko nastanejo problemi. Drugi način pa je, da jo pošlješ na Email gape@gape.org in ti jo bom v najkrajšem možnem času uploudal na server, potem jo pa samo poiščeš med vsemi slikcami, ki so ti na voljo v profliu.

Q: Koliko je slikica lahko velika?
A: Naj ne bo večja od 65 x 65 pikic. Če ne veš kako priti do te velikosti, me kontaktiraj na Email gape@gape.org in se bova o vsem dogovorila.

Q: Ali lahko moj password (geslo) vidijo tudi moderatorji oz. kaj naj naredim, če izgubim geslo?
A: Gesla ne moremo videti. Lahko ga edino spremenimo in ti pošljemo spremenjenega.

Q: Ali lahko spremenim naslov topika?
A: Seveda, a le če si lastnik topika t.j. če je prvi post v topiku tvoj. Drugače pa lahko moderatorji spremenijo bilo kateri naslov topika (s tem da spremenijo subject prvega posta v topicu).

Q: A lahko se kdo drug bere moja privatna sporočila?
A: Ja, lahko jih bere gape, ker je admin (in se mora mal pomatrat da najde pravi file).

Q: A administratorju gre zaupati ali naj raje uporabljam e-mail za pošiljanje kočljivih privatnih sporočil?
A: Gre mu zaupati, če pa dvomis v to pa raje uporabi Email oziroma sproti briši vsa sporočila.

Q: Ali lahko kdo popravi moj profil?
A: Ja, lahko ga popravi gape, ki ima dostop pač do vsega, ker je administrator foruma in tudi webmaster domene www.gape.org .

Q: Kako spremenim svoj nickname?
A: Klikneš povezavo Profile pri vrhu foruma, nato pa v okencu po imenu:
'Name: This is the displayed name that people will see.'
vtipkaš nekaj drugega.
Username ostane isti!

Q: Kako spremenim svoj nickname?
A: Najlažje tako, da klikneš svoj nickname (tistega ki ga hočeš spremenit)
odpre se ti okence: « View profile of [nickname] »
klikneš povezavo « Modify »
in odpre se ti okno: « Edit Profile »
najdeš okence z opisom:
Name:
This is the displayed name that people will see.
in popraviš nickname ...
... seveda ... vse ostale podatke o sebi spreminjaš točno v tem okencu «Edit Profile» ... če nekdo že uporablja nickname, ki ga želite uporabiti vi, ga seveda ne morete uporabiti.


 

  64    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: !!!!!!!!! N U J N O !!!!!!!!!!!!!  May 13th, 2002, 9:16am 
Started by gape | Post by gape
on May 12th, 2002, 10:42pm, Amstel wrote:


Pišem kar sem.
Gape, ali lahko ta utripajoč napis "odprite oči" nekako preoblikuješ. Tako barve, da niso kričeče in to utripanje, če lahko skineš.
Tnx.

ok
ok
že skinevam
Sad
pa tolk mi je ušeč
Sad
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  65    General / Open Source - Znanje za vse ali ne? / Re: zlata pravila obnašanja  Mar 21st, 2002, 12:16pm 
Started by matrix | Post by gape
on Mar 19th, 2002, 7:29am, A. wrote:
ja se strinjam gape ene stvari je dobr mal dodelat
ampak še vedno ostaja ali morda ne vodi tole v pregovarajnje?
ker se eni mal preveč dokazujejo, raje, kot da vsi skupej najdejo rešitev!

sam za vas, prov res dons po dolgem času spet čutm prijatelstvo na forumu, morda ker ga jaz dajem ampak vseen

morda ker ga daješ ... saj ... vse je v tebi in izhaja iz tebe ... ostali s(m)o samo ogledalo

sicer pa ... če so že zlata pravila naj bodo vsaj zlata ... od vseh ... to pomeni tud moja ... to pomeni tud od drugih ... drugim se sicer s tem ne da ubadat, men se pa včasih vseeno da
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  66    General / Open Source - Znanje za vse ali ne? / Re: zlata pravila obnašanja  Mar 17th, 2002, 4:35pm 
Started by matrix | Post by gape
/ej dragi moji a se vam tud zdi, da smo mal zašli, da se skori mal pregovrajamo te? da smo mal pozabl zakaj se gre?/
men se ne zdi

/k se je kar na enkrat odprl par takih theardov, v katerih se je začel?/
kateri threadi se ti zdijo moteči?

/da se kaj uči forum? a se bomo učil iz dobrih izkušenj in takrat, ko je še čas?/
a se ne učimo, jest se ...

/a bomo namest, da se prepiramo skupi držal, se dobil in tam pokazal argumente in potem skupi raziskal in podal kaj je res, če pa kaj ne vemo, vprašali druge?/
kaj pa delamo drugega?

/al bo forum še mel tako lepo lasnot open sourca? /
a nima več?

/ali bomo skupaj ustvarjal ali bo vsak svoje prepričeval druge, a se bomo zavedal, da smo sami seb največji težaki? /
itak je vsak sam sebi največji težak, ko pa razlagaš karkoli, komurkoli, v bistvu razlagaš sebi, vsaj jest!

/al bo forum dobr al kaj?/
valjda je najboljši forum, ne pa samo dobr Smiley

/ene možne rešitve, forum se po enem letu postavlja v drugo vlogo, v vlogo ki jo bo imel v prihodnosti, vlogo ko bo na forumu veliko več ljudi... /
ta vloga ki jo ima je forumu kr všeč se mi zdi

/od nas je odvisno ali bo še naprej tako dober, se mi pa zdi da je treba definirat forum, zakaj že je, ponovno, da nam ne bo potem... /
mam pa vedno večji filing da bo treba za druge reči treba definirat - postavt nov forum ...

*******

tole
http://www.svetduhovnosti.org/pogovori/navodila.htm
bosta mogla pa poštimat
kot prvo, so navodila za konferenco (katerokoli), svet pogovorov, ali splošno za stike z javnostmi?

če so za svet pogovorov potem evo mojih pripomb (CL)

1. Ko prvič prideš na svet pogovorov, najprej preberi stare poste, predvsem tiste threade - teme, ki te zanimajo, da ugotoviš kaj se dogaja v tem svetu, o čem se ljudje pogovarjajo, nato pojdi na 'Search' - iskalnik in vpiši ključne besede, ki te prav posebno zanimajo, če imaš še vedno vprašanje/a, vprašaj.
Za tvoje mneje/a je svet vedno odprt, mnenje pa naj bo po možnosti vpisano v že obstoječ thread na to temo.


s temi se nekako ne morem strinjat:

/6.ne primerjaj sogovornikov, neposredno: napr, za razliko od tebe jaz... /
ne morem razumet zakaj ne ... explain

/7. vprašanje, ki razčiščuje osebne zadeve, poskusi razčistiti, osebno, preko meilov! osebne zadeve se ne rešujejo v javnosti, ker sogovorniku dopuščaš zelo malo manevrskega prostora... /
na ta način se naučita samo 2, če pa se blem razčisti na forumu se nauči več ljudi (pa še ostali ugotovimo kdo sploh smo)

/8. problem je v tem, da imaš na voljo v osebnem pogovoru ali v pogovoru v javnosti ponavadi le 5 minut in da že pri navadnem pogovoru, včasih lahko z ne jasno izjavo dosežeš ravno nasprotni učinek, kot si ga želel, samo tam lahko kasnej popravljaš...
pri mailu, oz pisni obliki pa naj si bo konferenca ali pa še slabše pisma bralcev, pa je toliko težje popravljati stvari, ker je to v javnosti in tukaj so stvari težje popravljive, včasih moraš počakat cel teden, da lahko kaj popraviš, zato se.../
nekako to nima veze s svetom pogovorov

/15. moderatorji so resni ljudje, na njih se moraš obrnit lepo, saj veliko vedo in imajo pregled nad dogajanjem/
jest sm moderator in hodim po poti kjer bi ne bil tako zelo resen, rajši bi se ves čas zabaval ...
če je v življenju (samo) resnost, kje je potem spontanost, kje je ljubezen, kje je resnica ...
http://www.gape.org/gapes/osho-zlata-prihodnost-manifest.htm#sreca
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  67    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: !!!!!!!!! N U J N O !!!!!!!!!!!!!  Jan 3rd, 2002, 8:27pm 
Started by gape | Post by gape
ZMAGA

蚞ȊŽjebojih

če vam ne dela čšž, si nastavte browser tko kt je bil prej.

je kr fajn a ne - tale plavcat forumčk - lepši kt tastar

od tuki naprej mi lahko sporočate (spet) buge in napake.

hvala za potrpežljivost.

admin
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  68    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: !!!!!!!!! N U J N O !!!!!!!!!!!!!  Jan 1st, 2002, 8:00pm 
Started by gape | Post by gape
zdej je nastavljeno tkole, kdor se kej spozna naj mi pomaga razrešit to misterijo.
tnx

on Dec 31st, 2001, 10:46am, gape wrote:
kaj vem, tole je v templejtu:

<html>
<head>
<title>
Svet pogovorov - !!!!!!!!! N U J N O !!!!!!!!!!!!!
</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<style type="text/css">
<!-- ............

 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  69    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / Re: !!!!!!!!! N U J N O !!!!!!!!!!!!!  Dec 11th, 2001, 7:52pm 
Started by gape | Post by gape

Pozdravljam vas na novem forumu, ki (že) laufa iz Slovenije.

Upam da ste uživali v tišini.

Glede na to da je bila zunaj tišina upam da ste jo imeli tudi v notranjosti.

waš priljubljeni webmaster

gapePs
hvala podjetju www.pilcom.si

ki se je ubadalo s prenosom in ki gosti strani www.gape.org.

 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

  70    Tukaj lahko predlagate nove teme in to / Sistem, predlogi ... namen foruma / !!!!!!!!! N U J N O !!!!!!!!!!!!!  Nov 15th, 2001, 9:39pm 
Started by gape | Post by gape
enkrat v prihodnjih dneh se gape.org seli v slovenijo.

zna bit kakšna težava.

zgoraj malo poglejte če je forum slučajno v maintance mode - al neki.

če dobite sporočilo o napaki, pomeni da ravnokar selimo, bom probu to za vikend izvest.

skratka brez panike, dokler se dnsji ne bodo apdejtal, bodo lahko kašne težave: nedelujoč forum, drugega pa ne edino kar je še tega na sajtu kar sloni na cgi-jih in podobno.

web bi moral ves čas delovat, forum pa zaradi konsistentnosti ni druge varijante kot da ga v nekem trenutku v ameriki ugasnem in ga prižgem v sloveniji.
 Reply Reply Quote Quote Notify of replies Notify of replies

End of results

Return to the board index.

Društvo Sonce | Sončeve pozitivke | Pogovori v živo | Dobrodelnost | Sončna pošta | vodnik
gape.org | Svet duhovnosti | Kult | nenavadno.com | Petya


Svet pogovorov » Powered by YaBB 1 Gold - SP 1.3.1!
YaBB © 2000-2003. All Rights Reserved.