gape
YaBB Administratorp
I love YaBB!
The Land of YaBB
|
Q Gape, dobila sem tvoje obvestilo, da nas boš vrgel ven iz članstva (tiste, ki ne sodelujemo v razpravah). Sem že mislila okoli tega odpreti novo temo, pa sem se premislila. V glavnem - do takrat, ko si mi to poslal sem imela en post. Moram ti pa povedat, da se mi ne zdi dobra ideja, jaz se npr. nisem prej javila, ker se mi enostavno ni zdelo, da bi lahko kje dodala kaj pametnega, sem pa kontaktirala takole z dvema članoma. In sem se, kjub neoglašanju, vračala na to stran in končno me je prijelo, da sem se javila. In če slučajno ne bi imela tistega posta (zdaj sta že dva), bi verjetno užaljeno rekla: ma ko te šiša in adijo. Vem, da bi rad, da bi pogovori bolj živeli, ampak lahko bi poslal vprašanje in izbrisal tistega, ki ne bi odgovoril. Ne pa da kar postaviš ljudi pred dejstvo. Upam, da veš kaj mislim in da ne bo zamere. Q
torej ni blem v tem da bi hotu da več tipkate, ampak da so ljudje vpisani s po (do) tremi uporabniškimi imeni. zakaj ne vem. me niti ne zanima. moti pa andresa (vsaj zanč je zajoku) in mi je reku naj pobrišem ven tiste ki jih sploh ni. tko da ... ni blema kdor hoče ostat s tem uporabniškim imenom in nič 'postat' odgovorov ali pač česarkoli, naj ostane, ampak zato mora imet vsaj en post, da ga ne pobrišem ko bom brisal. brisal bom namreč samo une ki imajo 0 postov (ker so po moji logiki pač mrtvi). moraš pa me tudi razumet; imam nekaj primerov ko so ljudje vpisovali mrtve emaile (enega se prov spomnem : s@this.life) in povrhu vsega so si na tiste maile vklopili notification. in valjda ker mail ne obstaja ga jaz kot admin dobim v mailbox. lahko si predstavljam kako mi je neprijetno vlečt čez modem po 5-10 brezveznih mailov. pa sej nč ne rečem se je človk zmotu al pa kej, ampak bi vsaj smeti za sabo lahko pospravu, al pa mene prosu naj popucam za njim. sej nism tolk grozn človk spet. al sm???
ps ko je blo rečeno da si izmislite mail ni bilo mišljeno da vpišete en@krneki.si ampak pač nek anonimen mail do katerega imate dostop - ste njega lastnik in to.
ps2 no eto o tem govorim naprimer::: >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> The original message was received at Fri, 1 Jun 2001 14:53:42 -0400 from mail4.registeredsite.com [64.224.9.13]
----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <t@t.ORG> (reason: )
----- Transcript of session follows ----- 451 4.4.1 <t@t.ORG>... reply: read error from fallback-mx1.registeredsite.com 451 4.4.1 <t@t.ORG>... reply: read error from fallback-mx1.registeredsite.com <t@t.ORG>... Deferred: Connection reset by fallback-mx1.registeredsite.com Message could not be delivered for 1 day Message will be deleted from queue >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|