gape wrote on 12.01.2003 at 17:38:55:moja terminologija
jaz sem jaz vse skupi - vseh sedem nivojev
jaz se od mene razlikuje za ego - ego je predvsem lastnost nižjih nivojev, pri četrtem skorajda že popolnoma odpade
jaz sem JAZ SEM.
JAZ SEM sem jaz.
JAZ SEM delujem (z namero) in pripravljam telo da postane tempelj zame
zihr sm precej nejasn, bom skušu pojasnit ... če koga kej zanima.
en textič
... zakaj porodi samo še mnogo več zakajev.
zakaj lahko omejeno razumeš samo v okviru maye ... na meji maye so zakaji preveč zakomplicirani, bi lahko reku nedoumljivi
umu.
kdo in
kaj ni omejen na mayo
samo izraža se v mayi ... pač najbolj vidno.
drugega kot mayo pa
ego itak ne vidi.
nad mayo lahko vidim samo
JAZ. če pa hočem JAZ videti, pa moram odvzeti
kontrolo egu vsaj na šestem nivoju.
tam JAZ vidim ... v mayi JAZ sicer ravno tako vidim, ampak na MOJO veliko žalost moram gledati sliko ki je sfiltrirana preko
ega.
ego je vmesnik do gledanja v mayi ... edino če mu odvzamem
kontrolo nad videnjem.
tole
*poslanstvo maš osebno in če rečemo temu vesoljno. e poglejmo zdej, osebno poslanstvo je to kaj delaš ti in kaj se učiš ti, vesoljno (univerzalno) pa to kaj se učimo skupaj. *
recimo.
je res za zemljana ... to je res za avtohtono dušo ... avtohtona duša, ki je na tem nivoju razvoja (evolucije če hočeš), verjetno res deluje nekako tako.
vpogled v te reči (jasno videnje) dobiš samo z odvzemanjem
kontrole razumu nad
občutki (bolje čutili)(pri tem ti ponavadi stojijo ob strani
vodniki).
ego tuki puši, drugi ljudje (vsi ostali) pa pridobivajo eno izkušnjo nečesa, ki je, pa je ne vidijo.
skratka pridobiva(jo) ljudje, skupaj s tabo, saj si tudi ti človek. tud jest sm. če pa to zadržim zase, potem drugi pridobivajo malo manj. ampak tega se itak ne da skrivat. vsaj dolgo ne.
izkušnje.
izkušnje od vseh ...
osebnemu poslanstvu, kot dobro veš, jest rečem naloga. MOJA naloga tuki dol. za to, da to nalogo tuki dol izpolnim, rabim telo. brez telesa pač ni delovanja. zaradi prejšnjega delovanja je moje telo pogojeno. dobim tako kot si ga zaslužim. izberem si glavno delovanje in grem delovat. glede na okoliščine kakršne bodo vladale, si izberem detajle, kolk bom vzel energije s sabo, katerih stvari se bom prej spomnu, kakšen bo triger za odklep določenih informacij ...
triger
maitreya je u bistvu kreator. tko ga vsaj ljudje s svojo skupno zavestjo dojemamo. on je šef šefov in je posledično odgovoren za nastalo situacijo - slabo zlivanje avtohtonih in neavtohtonih bitij.
res je tudi da pred maitreyo obstaja še en kreator, tisti, ki je ustvaril vsaj Zemljo in verjetno vesolje ... pot tja iščemo ... in da ne izgubljamo časa, se je hierarhija odločla to pot najt tuki (drugo nam itak ni preostal). na tanajbolj zajebanem plejsu, v najboljši učilnici ... pot pa je namera in ta je ljubezen. vse kar iščemo je način kako se priklopiti na najskupnejšo namero od vseh - ljubezen. kako delovati v ljubezni in kako čimvečim dušam to znanje predati.
tisti ki ste brali
freedom of choiceverjetno veste o čem govorim ... drugih pa vas verejto niti ne zanima (tisti se zamislite ... vsaj malo).
kdor je prebral tanovo
mahalo, mu je tud precej jasneje o čem govorim, kdor si je prebral ostale
planet alerte, tistemu je jasno brez da me prebere.
... ja ... to je vesoljno
poslanstvo ... vse ljudi premaknt v ljubezen ... na zemlji smo se s tem igral tolk časa, da je zemlja kot duša in kot bitje v fizičnem sama prešla v ljubezen.
in ljudje bodo morali ravno tako ... ampak ... sej vemo ... to je šele 4/7 poti. ampak od tuki naprej je veliko lažje ... v prijetnem okolju.
v neprijetenem pač ne tolk zlo.
dol te ne morjo več zvlečt, lahko pa namesto da bi deloval v zgornjih nivojih, se prepuščaš delovanju v spodnjih nivojih, tam pa so še vedno nekateri močni zapisi - vzorci, ki jih kontrolira ego.
in ko si v nižjih nivojih te samo tja vleče, ker imaš to še za spucat - logično. in pucaš ... skoz ... stvari pa se manifestirajo hitro ... prehitro, saj si previsoko z zavestjo in prenizko z delovanjem.
ja ...
osebnost rabimo pa zato da sploh lahko delujemo ... deluje lahko samo osebnost ... mislm od tega konglomerata človeka, obstaja ene par 'fizično-duhovnih' aspektov - osebnost, ego, um, razum, mental, astral, tud čustva in tudi čutila bi se upu dat sm notr.
pol pa samo še fizično telo ostane.
zdej ... dejstvo je, da JAZ nisem nič od tega.
vse to, JAZ samo uporabljam za delovanje.
telo in vse ostalo SEM dobil samo na uporabo ... na posodo.
od matere Zemlje.
za omejen čas.
čas je omejen s trajanjem telesa.
z življenjsko dobo.
od očeta BOGA pa sm dubu OBSTOJ.
primer
sočutje
osebno poslanstvo ne more bit samo sočutje.
vsako življenje zase ima potencial samorealizacije.
če se duša odloči da v tem življenju obstajajo pa možnosti za razsvetljenje, si življenje pripravi tako, da je potencialno možno tudi to.
v takem primeru se duša lahko odloči, da bo dala v to svoje življenje 99% svoje energije (kar je menda redkost in mi smrdi na gembl, saj še se oredvidevanja ne izponijo ... pušim energijo, ki sem jo že nabral).
in seveda tako življenje, je prisluženo ali z idealnim delovanjem (a la Jezus) ali pa z zunanjimi okoliščinami.
mi vemo, da so okoliščine tukaj in zdaj drugačne, kot pa so bile v prejšnjih stoletjih.
2000 let nazaj so ble kr fajn okoliščine.
ampak te okoliščine zdej ... te so pa enkratne ... Zemlja gre samo enkrat v četrti nivo.
(in ta prehod nameravamo izkoristit za polet)
in če drugače ne gre, če bi se slučajno primerilo, da bi človeštvo s svojo idijotsko skupno zavestjo se še kr ne hotlo premaknt naprej, v četrti nivo ... sej veste kako pravjo ... za napredovanje ... ukloni sve nepotrebno!!!
mala malca!
Lekcija gosi:
http://members.aol.com/CuttyhunkRose/geese.html ko si enkrat z goskami v jati, v svoji popolnosti, ega ni več. mislm, kot sm zgori nazorno opisu, lahko da je, pa nima kontrole nad delovanjem (letenjem). ker on ima pod kontrolo nekatere vzorce (značajske, obnašanje ...) dočim telo, to je pod MOJO kontrolo.
in ego ene od 'gosi' (ko bomo že letel) ne bo reku da ne more, če bo kdo to reku, bo to reklo telo (posrednik bo pa verejtno verjetno
ego), telo katero je dotična gos pač preslabo prpravla, preden se je odločila za polet.
ego bi mogoče pač mal dregu vsake tolko ... dočim v letu itak nima kej pametvat (on zihr ne ve boljš od celotne skupine in njene skupne zavesti == bog).
ker ko pride na vrsto ta gos vodi let in ko se utrudi se umakne.
nobenga prepričevanja nikjer, nobenih iger moči. telo se je utrudlo, gos konča svoje vodstvo.
ni kle zakaja ... tko je ... kdo in kaj.
ni prov nobena štala.
razen v glavah ljudi ... tm je štala ... tm ni tolk velik lepih misli ... ampak ... je treba jih prepoznat in transformirat ... je pa težko ... še jest sm bil prov fejst u pizdi, sm mislu že kr mal melanholije zganjat. pa sm se premislu.
*če ne bi dojemal iz tega kar je naše poslanstvo in kar se učimo bi zihr rekl ego nas ovira, a hkrati nam ravno on daje priložnost da uresničimo svoje poslanstvo ane? čista konfuzija na ven in na not. *
ni nobena konfuzija
ego nas ovira na naši nalogi.
osebnost je tista ki nam omogoče delovanje.
v mayi.
priložnost nam da bog.
mi pa jo izkoristimo tako ali drugače.
to je dejstvo.
noben faking ego nam ne da priložnosti.
ego zna samo priložnost izrabit za svoje sebične namene in te prepričvat, da je to boljš narest tko in tko, čeprov TI veš da bi blo bolje tko in tko. blo bi za malenkost slabš zate sicer, bi blo pa za vse nas tolk boljš (posledično seveda tud zate, saj si del vseh).
poslušanje občutkov (brez pomot), vodnikov, božjega vodstva je fajn ... kajti ego to sliši, in takoj začne filtrirat, da to sicer narest, ampak tko in tko in tko in tko in tko, s temi pravili, tistimi elaborati, unimi poslanstvi ... in je polna glava tega ...
se reče ... ne dobi gos uvida da mora prevzet prvo, vodilno mesto, gos je dobila uvid, in je šla z nami. na gos pride vrsta, vrsta da dela več kot drugi, da pravzaprav SLUŽI drugim.
in tko uspemo.
če slediš temu kar ti ego razlaga, mora bit res prava umetnost v načinu predstavljanja stvari drugim.
sploh če ti drugi vedo da temu ni tako, da izkušnja dosedanja jih sicer uči, da je temu tako, ljudje z več izkušnjami, pa jim ves čas potrpežljivo govorijo, da temu ni tako. sčasoma se začno zavedat, da je izkušnja pod četrtim nivojem bolj malo vredna, kar se tiče Resnice.
in se premaknemo naprej ...
še drug primer
ego nam ni pomagal ... če temu fakinemu sranju v katerem se moramo učit lahko rečem pomoč, so pomagal drugi ...
men bi blo dabest da bi vi to čistl zase pri sebi in mene ne vpletal v to. ker pa sem del vas to ne gre tako. skupno zavest ustvarjam tudi JAZ. zato sm vpleten. zato nimam miru. lahko bi se odpletu če bi hotu. pa mi je to zlo težko ... težka naloga. tukaj in zdaj ... v 10 letih ... pomoje noben blem.
vodniki te ne zjahajo v nulo ... če gledaš da si ti ego, pol pač te, telo pri tem tud včasih malce potrpi ... ampak JAZ SEM dobi kontrolo v tem procesu.
in telo ne bo več trpelo zaradi tega.
ever.
res ne moreš po vsem tem času še vedno verejt da so dogodki in njih rezultati predvidljivi.
*Vodniki in naše duhovno jedro NISO isto... za mene. *
tud niso ... so čist druge vrste duša kot smo mi.
o
ciljih sm že pisu ... kar se mene tiče šteje samo glavni cilj. podcilji so pač samo pot do tja. in glavni cilj, izredno dobro predefinira podcilje.
da se zmotit ... ampak težko.
poslanstvo je ljubezen in ta je namen in to je namera ... BOŽJA
ego je definitvno pametnejši od MENE ... MENI pamet sploh ni kvaliteta ... to je kvaliteta za mene, mene kot človeka, kot celoto.