sinjeoka wrote on 09.04.2005 at 10:57:29: plis, kje je ta "forumski dogovor"
ko se je zgodila giljotina in na to kalvo tuna, je v postu kalvo tune tudi razlaga besede "delavček" ... tako da bi iga mojo razlago lahko sprejel ...
ama, a ne ... to ni borba zaradi žalitve "delavčkov" ...
gape wrote on 08.04.2005 at 12:22:25: sinjeoka wrote:*
glej ti to, Calvo tune znajo tudi tipkati ...
sprašujem se, če je naslednja razvojna stopnja mogoče uporaba možganov Wink
beseda delavček pomeni v tem primeru majhnega človeka, ki živi od lastnega dela seveda pa za to, da to razbereš iz konteksta, ne smeš biti Calvo tuna
*
slovenček pomeni pa kaj že?
aha delavci - taki ki se jih da za primer pa so zaposleni v
http://www.iskraemeco.si*Iskraemeco by 2002
To remain one of leading world producers in the field of measuring and managing electric energy
To increase market share through internationalisation and market globalisation on existing markets and to conquer new markets
To develop electronic meters with an emphasis on increasing the share of electronic meters in the industry
*
no ja no ...
zakaj uporabljaš take besede?
vzvišene?
moji podatki so taki kot jih berem
in dajem naprej za brat
zložene na moj način
pa še kontext
sinjeoka wrote on 07.04.2005 at 09:11:14: Če pa mislite, da dobivate premalo, vas vabim v delovno halo Iskre Aemeco, kjer boste lahko delavčkom razložili svoj princip socialne pravičnosti. Če vam jih bo uspelo prepričati v vaš prav - torej, da vas morajo plačevati bolje - potem boste zmagal.
se reče
za moje pojme
zadnja stopnja (izmotavanja):
sinjeoka wrote on 09.04.2005 at 10:57:29: plis, kje je ta "forumski dogovor"
ko se je zgodila giljotina in na to kalvo tuna, je v postu kalvo tune tudi razlaga besede "delavček" ... tako da bi iga mojo razlago lahko sprejel ...
ama, a ne ... to ni borba zaradi žalitve "delavčkov" ...
dočim sprejmi iga sprejmi:
1. glej ti to, Calvo tune znajo tudi tipkati ...nobenga smajlija - ugotovitev, da je iga imbecilna tuna - kolkr smo lahko kasnej prebral v mal drugačnem kontextu, s tem tudi del črede, ki pa ...
glej ti to ... zna tudi tipkati
2. sprašujem se, če je naslednja razvojna stopnja mogoče uporaba možganov Winkin zdej nenapisanci, ki so zihr nekje že napisani - oči obstanejo na Wink - smajli, ki jasno nakazuje zdej te zdej mal zajebavam
ob tem celo pomežiknem da ti to dam vedet.
dam ti vedet da te mal zajebavam, če bi mi bla ta ideja samo smešna (da bo imbecilna tuna po imenu iga poleg tega da je dokazala da zna pisat dokazala tud da zna razmišljat), bi ti dal smajlija
, če bi mi bla huronsko smešna ti dam tanajhujšiga
- ta srednji ne vem za kaj se uporablja - cheesy - karkoli že to pomeni.
s smajljem (prvi štirje), ti dam vedet, da se zabavam na čigarkoli račun ža pač. ostali izražajo druge filinge.
3. beseda delavček pomeni v tem primeru majhnega človeka, ki živi od lastnega delarazlaga, ki naj jo iga sprejme - se reče - 1.bomba - 2.mal tolažbice (da zdej zdej bo pa razmišljat začel) - 3.razlaga - 4.bomba (spodi dol)
4. seveda pa za to, da to razbereš iz konteksta, ne smeš biti Calvo tuna jasno ... za to razbrat iz kontexta pa res ne smeš bit tuna ... to pa res ne gre ... teh superzamotanih kontextov pa res ni lahko razrešit ...
veš ... da se tud videt, al pa kako drugač začutit, da je nekdo ali pa neki full of shit in da se vleče vn od tm kamr se je zatipku ...
kontext se seveda ne konča
za njega natančnost se je treba povrnt na stran 2 tega threada
sinjeoka wrote on 07.04.2005 at 09:11:14: Torej, socialni pravičneži, ki živite od državnih transferjev in mislite, da je sociala v piz** imate vso pravico in možnost, da v svojem okolišu poiščete nekoga, ki mu lahko namentite tisti del svojih dohodkov, za katerega menite, da ga dobivate preveč.
Če pa mislite, da dobivate premalo, vas vabim v delovno halo Iskre Aemeco, kjer boste lahko delavčkom razložili svoj princip socialne pravičnosti. Če vam jih bo uspelo prepričati v vaš prav - torej, da vas morajo plačevati bolje - potem boste zmagal.
kontext valjda nejasen, kr eni socialni pravičneži, verejtno vsaj miro in t, ki živijo od socialnih transferjev, naj kr nekoga najdejo in mu od teh transferjev neki dajo, sej majo očitno preveč (sej niso za to quitak nč nardil in kolkr majo majo preveč), če pa tiisti socialni pravičneži menijo da majo premal dohodka, naj grejo v iskro aemeco, kjer delavčki garajo k prasci v nemogočih pogojih za svojih 120 jurjev na mesec (si mislm ja), in jim začejo nabijat da naj plačujejo več za socialo.
čista manipulacija
ne več dat za socialo, popravt vse kar je za popravt ... spremenit kar je za spremenit ...
Quote:slovenček pomeni pa kaj že?
aha delavci - taki ki se jih da za primer pa so zaposleni v
http://www.iskraemeco.si*Iskraemeco by 2002
To remain one of leading world producers in the field of measuring and managing electric energy
To increase market share through internationalisation and market globalisation on existing markets and to conquer new markets
To develop electronic meters with an emphasis on increasing the share of electronic meters in the industry
*
no ja no ...
zakaj uporabljaš take besede?
vzvišene?
moji podatki so taki kot jih berem
in dajem naprej za brat
zložene na moj način
ne to res ni borba zaradi žalitve
"delavčkov" ne ... res ne
ampak od kle vse skupi mal drugač zgleda
pa še lilith je dala tko dobro iztočnico ... o argumntirano trdni razpravi sinjeoke ... in vse žalitve ki so ble res neomejene in ki so letele vsevprek so ble nekako postavljene po nekem strokonvem sranju na neko avtoritativno podajanje ... kr neki ...
vam je že miha povedu, na strani 2
najbistvenejše
Quote:hja, po drug stran se pa tut kdaj zgodi,
da se ljudje okrog neumnosti prerekajo,ko pa resnica pride pa zamizijo oz jo sploh ne registrirajo
torej ravno obratno,
je komu to znano ?