Rudi
Guest
|
Ni nas Bog poslal dol z neko nalogo, to nalogo smo si sestavili sami kot duše, ko smo se odločali za to življenje, nekateri smo se v regresijah vrnili v čas, ko smo to življenje načrtovali. Nihče nas ni nič prepričeval, smo se pa posvetovali z dušami, ki so imele več izkušenj, kot mi. Nobenih pravil nam ni dal Bog, pravila so si imišljevali ljudje. Gape, čudi me, da govoriš o dobrem in slabem, ko si pa na forumu o črni magiji zelo dobro napisal, da je to samo drugi konec iste palice. S stališča duše slabega ni, ker nam ravno "slabo" omogoča ovrednotiti, zaznavati , spoznati in doživljati dobro. S Kristusovim naukom se pa strinjam, samo s tistim, ki ga je on učil, na pa s tistim, ki ga predstavlja cerkev. Njegova naloga je bila tudi zamenjati 10 zapovedi z 12 blagri, pa mu ni uspelo. Bistvena razlika je v tem, da blagri nekaj svetujejo in ne zapovedujejo, kar pomeni da si kaznovan, če jih kršiš. "Če nečemu rečeš problem, to pomeni premalo poglobljen vpogled v ta "problem" Univerzalna zavest
Skupnost, ki uči pravi krščanski nauk je Univerzalno življenje, je pa njihovo ućenje namenjeno širšim množicam, zato bodo bolši poznavalci tega področja tudi tam našli pomanjklivosti. Knjige Pogovori z Bogom je napisal Donald Neal Walsch, precej podobno življenje je imel kot ti gape. Seveda pa se je Bog pripravljen pogovarjati z vsakim, Nekaj nas je, ki s tem nimamo težav, samo malo bolj ga moramo ceniti kot cerkev. Da pa ne bom čisto zgrešil naslova te teme, v vodnarjevi dobi, ki prihaja boste imale ženske glavno besedo, moški se bomo pa malo oddahnili, ker bomo imeli manj odgovornosti. Pa v seksu boste prišle na svoj račun, tu imate še veliko neizkoriščenih možnosti. Res so vse carice naše, smo pa tudi mi od vseh caric (jaz nimam nič proti) in res je tudi, da čas oziroma bolje rečeno zavest ljudi še ni zrela za to, se pa stvari že premikajo.
|