Quote:v slovenski zgodovini je padlo precej glav, zaradi svobodomiselnosti in grožnja z giljotino in revolucijo ni tako nedolžna (torej iga je napadel s svojim pisanjem vrednoto življenja)
Ne delaj se neumno, če to nisi. Ne vleči se ven z tako prozornimi argumenti. Iga ti je jasno namalal dva režeča se smajlija in se je hotel na hudomušen način malo pohecat. Po tem si pokazala ves svoj arzenal, ki ga premoreš.
Quote:Calvo tuna je simbol imbecilne reklame (s tem se mislim, da vsi strinjamo) ... nekoga imenovati Calvo je krepak izraz (no doubt about that) ... jaz bi bila zelo užaljena ...
V galvne sinjeoka je napadla "dobro ime in osebno integriteto" nasprotnika
Sem ti jasno pokazal, da nisem užaljen.
Quote:Tako ... začelo se je z napadom na življenje (1. vrednota) in nadaljevalo z napadom na osebnostno integriteto (2. vrednota)
Kako globoko sprenevedanje. A res misliš, da si ogrožena? Bla,bla,bla.....
Quote:očitno vsi tisti, ki tako veselo udrihate po meni, od gapeta naprej, tega niste poštekali ... jebena slepa pega ...
Ali res misliš, da lahko vsakemu, ki ti stopi na prste serviraš, da je možgansko omejen?
Quote:namreč, da je Igatovo "dobro ime", vredno več od "sinjeokinega življenja" ... oziroma, da je grožnja z "revolucijo" in s "smrtjo" v primeru, da se "z nami" ne strinja-te še vedno legitimen način komuniciranja ...

Saj ne morem drugega kot smejati se in smejati....
Quote:draga Mateja ... prosim prihrani mi pokroviteljsko poučevanje o tem, da se ne sme kregat ... takoj ko napišeš post, si del krega tudi ti sama ... ne glede na to, da pošiljaš golobčke miru in sadiš oljke ...
Bolje golobčki miru kot okvarjeni možgani ....ali tuna v konzervi....golobčki svobodno letijo
Quote:... kar se pa SSKJ tiče pa ... dejte se prosim filozofi (v smislu diplomantov ff) zmenit, ali se bomo pogovarjali konceptualno ali po principih SSKJ?
Mi je vseeno, kaj piše v SSKJ....jaz sem ti povedal, kaj "delavček" pomeni meni