To je že res, si lahko videl iz mojih postov, ampak daj no...
Tud jaz VEM vse to:
Bardo_Thodol wrote on 04.03.2003 at 19:58:55:Reakcije do takih povsem naravnih procesov so v različnih kulturnih okoljih različna in so v glavnem posledica tabujev, značilnih in vzniklih v določenih skupnostih, ki se medgeneracijsko prenašajo z vzgojo, oziroma s prevladujočo ideologijo.
Samo dejansko pa je res travma, ko zalotiš stara dva ko seksata (spočenjata)... vsaj v otroških letih...
Ni se mi za delat kulturno in obče nedoločenega in ego-presežnega, ker taka stanja dosegajo res samo tisti, ki jim je to namenjeno (dvomim, da je tebi, glede na to da se udejstvuješ na čisto človeškem in kulturno pogojenem forumu

)...
Dejstvo pač je da so neši ego-ti le produkt okolja, vzgoje in travm ter nam nič ne koristi, če to prikrivamo ali potlačimo... Nekaj časa sem se jaz tudi ful rad delal "finega" in "neobremenjenega" in non-stop govoril o psiholoških in duhovnih razlogih za vse nevšečnosti...
Pol pa sem se zbudil in opazil, da sem čisto zabluzil iz realnosti in da me nobeden več resno ne jemlje..
Čustev in kompleksov nisem sproščal, kot sem mislil, ampak samo tlačil dokler je to še sploh bilo možno.. Zdaj raje živim na malo bolj realni bazi, fajn je sicer vedet, da je vse skupaj le igra, ampak vanjo se moraš vživet.. drugače ni pravih izkušenj..
Evo - spet začenjam bluzit

To se mi dogaja vedno, ko moram res nekaj konkretno delat - pri meni je res tako, da mi je duhovnost izgovor za lenobo kot pravijo vrli pametnjakoviči..

Pa brez zamere, pišem samo o sebi...