Imela sem prijatelja s katerim sem se soočala s to bolečino. Ker je on sam povedal kje ga boli, zakaj naj bi bilo tako - je hitro našel točko, da je znova ujel ritem svojega življenja, na svoje tirnice, kjer je bil že prej, predno so se pojavile te črne misli.
Ob tem se sedaj spominjam vsega, kaj bi jaz čutila, ko bi se nekje vse to dogodilo.
Čustveno vem, da bi težje premagovala vse to - pozabiti prijatelja in živeti naprej svoje življenje.
V nekem delu pa vem, čutim, in ti moram priznati Littlestar, da Zvezda kot si Ti, vedno BOLJ sveti - Osrečuješ sebe, kot ves širši krog v katerem se sedaj nahajaš in ga polniš - čutiš kako močan je.
Vliva ti neko energijo, da obvladaš vse tisto kar nosiš v sebi - tudi strah boš lažje premagovala s to mislijo, da IMAŠ v SEBI Neomejene Izvore Moči, katere samo čakajo, da JIH začneš koristiti.
Verjemi mi, da smrt nikoli ni bila tabu nikogar, še posebno ti moram priznati, da pravijo, da nekateri ko se je dotaknejo - odidejo z nasmehom. Predvsem pa je vse resnica - dosežejo svoj mir.
Torej, kar si želim Littlestar je eno;
Ohrani prijatelja v dobrem spominu, tako kot je omenila Vilma in sedaj skušaj bolje delovati kot on - ne ponavljaj si njegove slike besed, ker res privrejo nove misli, katere nezavedno izgovarjaš.
In ne boj se - več zaupaj, se pogovarjaj - tako ti bo lažje.
Črnim mislim prepusti, da gredo, ker SONCE VEDNO SIJE in vedno BO. Tudi zate!
Hvala, ker si delila to boelčino - ki bo vse manjša in manjša... in bo zbledela z lepimi mislimi.
Quote:Kjerkoli si, Ivanček, želim ti, da si ozdraviš dušo, kakor tudi tvoji bližnji. Prosim Boga, da ne bi nikoli prišla v podobno skušnjavo.
Lepo si napisala o prijatelju, za prijatelja. Sprejela si vse, to je zelo lepo.
In
Obljubi mi, da bo temu res tako, kot si napisala zadnje...