Moonlight
5

You are the master of ure Body and ure soul.
MEDVODE
Nekaj časa nazaj sem brala, da se SANJE ali dejanja rojevajo iz našega doživljanja. Kar pomeni, da človek, ki sanja negativne sanje in od tega prevzame tudi njeno sporočilnost, se potem tudi usmeri v to delovanje in se tisto slabo potem res zgodi. Človek se torej na podlagi sanj res preusmeri s svojo zavsetjo v ta dejanja. In bila sem presenečena, ko je pisalo, da nekdo, ki je zmožen BRATi sanje, dajati iz njih napotke za življenje, za kar mora imeti tudi veselje in zmožnosti - mora biti vsekakor tudi MODER in zelo POŠTEN človek. Zanimivo. Potem sta bila C.G. Jung in S. Freud - ena izmed njih MAR?
Ah, sanje.
Io
Verjetno so ti sanje hotele povedati, da Si nekje na razcepu poti, pred neko veliko odločitvijo, ki jo moraš sprejeti. Da boš bolj energetsko polna v sebi, moraš paziti na svoje telo, ki te na nekaj opozarja, ali pa na njem delaš neke spremembe. Seveda pa ne pozabi, da sta si ti in mati zelo blizu, moraš, pa biti dovolj trdna in pomagati tudi njej. Ne glej samo nase. Io, to sem samo čutila, da je tako, pa saj, tako je ko nekje sanjamo mater in sebe. Potem že veš v čem je povezava. ČE pa je potres pa sploh. Skušaj biti bolj prijazna do nje - do domačega okolja nasploh. Deli se, deli svojo ljubezen in potresov ne bo več. Bodi prizanesljiva do sebe in drugih.
|