frittzy wrote on 22.03.2003 at 16:06:28:Prelep pozdrav!!!!
Imam eno majhno težavico!!!!
Glede mojih sanj!!!
Zelo pogosto sanjam o mirnem morju brez valov, ali pa prelepem jezeru ob polni luni, ki je tudi zelo mirno brez valov!!!
Teh sanj si ne znam razlagati, zato se obračam na vas morda mi pa lahko te sanje vi razložite!!!!
Kako bi ti jaz razložila te sanje...
Nekje imam vedno enake, skoraj vedno je morje, jezera in vse vode, ki jih sanjam, vse je mirno, brez valov in še posebno, vse vode so čiste. Vidi se dno.
Ne vem, nisi mi opisal ali se vidi dno ali ne. Je voda čista.
Nekje mi pomeni, da si še v nekih letih, kjer se iščeš, torej si zelo mlad. ŽEliš delati neke korake, vendar jih ne narediš, ker se bojiš, da bi delal napake.
Tako kot je mirna voda.
Tako si miren ti in se ne pustiš motiti. Mirno valuješ naprej skozi življenje, ne pustiš se motiti.
Voda pa pomeni čustva - to je dejstvo.
Vse kar valovi in dere, pa je izraz, da se za nekaj borimo in težimo k več... ŽElimo več in tedaj je, tako kot naše misli in občutja, do nečesa,kar počnemo - nemirna. Tako kot mi v tistem trenutku.
TAko, da te moram pomiriti, če res sanjaš mirno vodo, katero koli, je to le izraz, da tvoje življenje ni preveč pestro, ne delaš korakov, ki bi jih mogel, kateri bi bili potrebni, ob tem pa ostajaš miren v sebi.
Si zelo bistra in pametna oseba, veliko premišljujš, in zelo čustveno odreagiraš na vse.
Torej lahko ti rečem, da si tale trenutek zelo odločna in gotova oseba.
Mirno morje, ki je zelo razsežno pomeni, da si vedno na strani Srca in v tebi prebiva veliko neodkritih, neizživetih strasti.
Jezero pa ti daje vedeti, da so tvoje Oči Zrcalo vsega, kar se dogaja v tebi. Torej veliko daš na to kar vidiš, na pogeld. Ampak znaš vse potem ceniti, dodati svojim mislim svojo lepoto in Žar, vsemu temu kar vidiš
Te sanje so zelo lepe sanje in ne pomenijo nič slabega. Ena sama posebnost pa je Polna luna in vse skupaj lahko povežem v to,da v SEBI Rasteš vedno bolj in bolj, kar pomeni, da se nekako preoblikuješ s svojimi mislimi - čustvi s tem pa boš dosegel svojo preoblikovanje v novo, bolj zrelo osebnost.
Polna Lunca a...

Rasteš in se Preoblikuješ z močjo MISLI in čustev...
To je sporočilo tvojih sanj...
So prav lepe in lepi občutki, kajne...
Zakaj bi bila to težavica, saj veš da so občutki lepi, ko se zbudiš... Kajne...