gape wrote on 23.05.2009 at 12:29:12:jest bom napisu s svojga stališča
nism prebral usega kar je v diru
sm pa prebral mal okrog tega zadnjega linka
in me zanima ... a to so sanje od murileon-a (na linku?)
so - vsi ki se drznete najedat mu - še enkrat prebrat prvo stran ...
... in vztranjno mu tm najedate na temo/e za katere sm že na začetku zapisu, da nimajo kej iskat med sanjami
sploh pa ne med sanjami moderatorja ...
sanjite ga
in se tm zmente
rezultate pa kle napište
on se je drznu javt da bo delu delo
kdor ne dela dela, nima kej sikat nekomu, ki delo dela
prosim da to upoštevate ...
ne težit in zahtevat ogledalo ('odjebi' se mi zdi)
vsako stvar se da lepo povedat ... in na to dobit lep odgovor
Kdo komu najeda, zakaj smo drugi tisti ki najedamo njemu, ker je on modelator in ima posebne pravice ali kako.

Poleg tega kako si lahko modelator dovoli žaliti, ostalim pa groziti z brisanjem. Njemu se sploh ker je modelator ne najeda, a on lahko najeda in žali.
Dvojna merila in zloraba položaja s strani Murileona, ki mu je funkcija modelatorja očitno stopila v glavo.
Pa ne gre za zamero, kot rad to poudarja Murileon, ki ima svoje pisanje za kvalitetno in večvredno od ostalih ki pišemo zanj nekvalitetno in manjvredno zato si on lahko dovoli vsiljevanje svojih razlag, postavljanje svojih razlag nad druge in po novem tudi žalitve. Postopoma in potuhnjeno.
murileon wrote on 22.05.2009 at 20:11:52:Preveč očitno vlečeš na svoj mlin, da bi lahko upošteval to tvoje mnenje. Jaz vržem ven ves svoj trud, ti pa pokomentiraš, ko najbolj glupa najstnica. Odjebi.
Murilenov topic sanje, kjer lahko sam sebi razlaga sanje s svojimi kvalitetnimi razlagami, ki se zdijo kvalitetne očitno le še njemu samemu.

Lep pozdrav