El Pesnik wrote on 23.03.2009 at 13:03:03:Alojz in Sandib wrote on 23.03.2009 at 12:47:30:Vidiš sedaj smo pa tam kjer ni več mogoče loviti muh.
Hvala bogu, dejmo opustit teorijo in raje kaj konkretnega izvedimo.
Alojz in Sandib wrote on 23.03.2009 at 12:47:30:Kdaj bom to in kako bom to zadevo pojasnil pa ni čisto od mene osebno odvisno.
Je v neki soodvisnosti,ki narekuje odgovorno delovanje. Ja, postopek poznam, ampak ga ne smem še pojasniti in ga dati v uporabo. Verjetno veš,da ne blefiram, takšna je civilizacijska danost,da bi to nepoklicani izrabili.
Alojz, jaz ne rabim nekega high-tech postopka. Ti meni samo lepo povej kaj vsak človek lahko sam naredi pri sebi, v skladu z naravo, etc. Ti lepo rečeš: usedeš se na stol, udobno sediš, zapreš oči, ter vso svojo pozornost usmeriš na občutek eksistiranja - je ta občutek eksistiranja prvi okus Duha?
Sedaj če bi bil jaz zloben bi rekel takole: čE ZNAŠ SODITI POTEM TUDI VEŠ KAKO!!!!
MORAŠ IMETI EM SPODBUDO,ne šok terapijo kot jo izvajajo v psihiatriji. EM valovanje,ki je malo večje od tvoje osebne EM frekvence.
Ne me naprej provocirat,da ne bom kaj preveč povedal,za neprava ušesa.
Pa še nekaj ne vem od kdaj sva na ti .In še nisem ugotovil kako bom svoje kupčke pobiru gor po Nanosu.
Vidim,da te non-stop okupiram. Zmotil si se ravno v tem,da je v moji običajnost skrito neobičajno. In sedaj to vse bolj in bolj spoznavaš-priznaj.
Lp Alojz