Alojz in Sandib wrote on 21.03.2009 at 15:22:02:Devi
Nazaj ja in ne tisto kar bi vse nas vodilo naprej.
men je smer naprej bl všeč

čeprov pravijo, da tud ko stopiš mal nazaj, s tem samo utrdiš un prejšnji premik naprej. vsaj dokler hodiš več naprej kot nazaj si še na poti, po moje..
Alojz in Sandib wrote on 21.03.2009 at 15:22:02:Povedala mi boš pa tole: Ne prenesem ljudi,ki druge v kot postavljajo sebi pa 'keter' na glavo. Kaj pa če jaz 'keter' na tem našem namišljenem - zlaganem in neuravnoteženem svetu upravičeno nosim?
Čast izjemam, ki so že samorojeni.
jah mogoče ga upravičeno nosiš, 'keter', krono, spoznanje, al karkoli že misliš s tem (te besede ne poznam)
sem drugač mislim, da smo itak vsi enaki nekje v osnovi. vsak je na drugačni stopnji sicer, vsak se drugač izraža, vsak ma mal drugačno pot. in eni imajo več spoznanja kot drugi. sam če to spoznanje drugim ni prepoznavno, pol drugi ne morejo od tega nič kej dost imet.
verjamem, da ti misliš, da veš.
a je zadost če to rečem?
sej ne misliš, da bi te mogla zdej kej častit al pa kaj? jes mam mal problema z avtoritetami, tak da to ne pride v poštev

(mal se hecam zdej, to moram posebej rečt, ker ne vem kolk podoben smisel za humor imamo)
Alojz in Sandib wrote on 21.03.2009 at 15:22:02:komaj čakam- da zvem kako nič ne vem.Kako egoističen sem.Kako sem prepotenten in samovšečen,pa še zloben za nameček.
Kaj pa če vse to dobronamerno počnem? Vedi ga, vprašaj ga!

a pol priznaš?
no, če priznaš, pol ti ne rabim sploh nič rečt..
dones ti to ne bi rekla, ker se mi nisi zdel
Quote:Onega,ki je večno-sedaj jaz-zakaj mi je silo svojo spoznati dal,in mi pokazal nje uporabo in svoje vedenje dal,da ga lahko serjem in kvačkam po mili volji na tem svet v imenu njegovem in v namenu ohranitve njegovega večno-sedanjega vesoljnega življenja.
kaj? kdo? kaj se ti je zgodlo? se ti je nekej zgodlo, da si kar naenkrat spoznal vse skupej?
lahko poveš celo zgodbo o tem, kako je prišlo do tega?
Quote:Malo pretežko zate?
Sedaj je pa tvoja svobodna volja-naprej-nazaj kamor hočeš ?
Lp Alojz
drugač mi je pa kar težko ja, komunicirat s tabo, ker si moram vse tvoje misli najprej prevest v svoj jezik in pol še poskušat razumet. zlo smo si različni. sam pač.. še zmer smo tle.