Quote:Ne sploh ne , zakaj, ker si si že ustvarila mnenje , glavo tičiš v pesek, to je tvoja omejenost. Biti zbujen pomeni da prisluhneš vsakomur, že to da misliš tako, kaže na omejenost.
zlo pozorno sem prebrala, ko si komentirala moje poste, še vsakič. Nič posebnega nisi povedala, kar se nisem že sama vprašala. Tud si nisem ustvarila mnenja, ampak sem takrat dobila občutek. Leta po tem pa nima ravno smisla, se prepričevat, da si čutil narobe, a ne..
Quote:Realnost je tam kjer so ljudje odprti, šele ko boš sprejela vse kritike in pohvale in ne boš na nič vezana boš odprta.
a tako ti deluješ, na kritike in pohvale? vedno si pohvaljen, ko narediš nekej za nekoga proti sebi, in vedno te kritizirajo, ko narediš nekej za sebe in ne za drugega. slabo se je naslanjat na druge pohvale, boljše je bit samostojen in prevzet odgovornost za svoja dejanja, pa kakakoli že so.
četud se lahko vseeno ceni pohvale od ljudi, ki jih ceniš. in prezre kritike od ljudi, katerih merila ne sovpadajo s tvojimi vrednotami.
vse se posluša a ne, in pol naredi po svoje. zelo egoistično, sej vem.
Quote:Tvoja izkušnja bo problematična tisti trenutek, ko jo boš delila zato ker tvoja pogojenost bo hotela nadvladati nad ostalimi pogojenostimi.
Tvoje doživetje, tvoja glava, tvoj pesek.
a zato ti rajši ne deliš svojih izkušenj in komentiraš samo druge?
Quote:Jaz sem, ki sem veliki ego, ki čuti in razumem jaz sem in nič drugega.
ja, ne motiš se prov dosti. ne domišljam si da razumem druge tolk, da bi jim lahko pomagala in ne prelagam na druge odgovornosti za to, da meni pomagajo. in v celem tem mojem egoizmu, v mojem svetu še zmer živijo ljudje, taki kot jaz, v tvojem pa zgleda samo velike ptice, ki jih je potrebno vse prebrcat

(iz sočutja, jasno)