Quote:Jaz sem sanjal, da me je lovil velik košček sira. Nato sem v sanjah nehal bežati in sirček me je povozil. Bil sem sploščen kot sirova palačinka. Nato sem vstal in se vprašal, zakaj sem se tako bal sira, saj je vendar samo sir. Nato sem se prebudil v novih sanjah, kjer pa sem tokrat sam bil košček sira, ki se je valil čez nekega nesrečnika in ga naposled tudi sploščil.
Spoznal sem, da sem bil v svojih sanjah čisto vsak akter, vse od sirčka do bežalca. In potem sem se zbudil. Morda.
Tvoja identifikacija z simboličnim "mišonom" gre malo čez meje, zato se bojiš, da bi kdaj samega sebe povozil. Nato se včasih ustaviš, se distanciraš in ti ni jasno, zakaj se bojiš samega sebe. Nato se zgodba nadaljuje. Če mene vprašaš ta tvoj imidž sicer ni slab, je pa vseeno malo preveč neživljenski, zato pa predstavlja potencialno nevarnost, na katero so te sanje opozorile. Ta tvoj aspekt verjetno kdaj avtonomno povzroča kake zaplete v odnosih z okolico, kljub temu, da ne bi bili potrebni oziroma niso smiselni. Kdaj si močan in neisprosen kot kotaleči sir (valjar) in kdaj šibek ali skrit kot miška ? Bi se pa bilo zanimivo poglobiti v te simbole in zvedeti, kaj ti sploh predstavljajo, čemu ta identifikacija, zakaj si jo izbral, čemu služi. Sigurno nisi brezveze poiskal zaščite in varnosti v njej. No, mišon je seveda tudi dosežek v notranjem razvoju, iz katerega boš v življenju gradil naprej.