Siaj,zelo lepo si tole povedala,se tut jst strinjam s tem. In glede tele teme,zaradi katere je odprt topic,se tut nekako strinjam...mlade predvsem izobraževat, ker nevarnost jst vidim predvsem v neznanju (in nezavedanju).
Hm...,kar se pa tiče zdej vzporedne teme glede 'hate speacha'...(mogoče bi mogla bit tih)
Vedno znova me fascinira,kako različno gledamo na ljudi in situacije...(mogoče bi bil zdej že cajt,da se na to navadim...

)
Sinja je zame zelo pametna, odločna, pogumna in inteligentna oseba. Ima ogromno znanja, zna se postavit zase, je vsestransko razgledana, pove svoje mnenje pa čeprav ve, da se ne bodo strinjali z njo...Ziher pa ma tut še veliko drugih kvalitet, ki jih jst ne vidim (jih pa ziher kdo drug, če ne na forumu pa v privat življenju).In zaradi teh kvalitet jo jst zelo spoštujem. Pika.
Ampak...(vedno je en ampak...drugač ne bi blo zanimivo...

) ampak jst osebno mislim tut to, da ima mogoče za odtenek ali dva pregrob besednjak, da se premalo osredotoča na pozitivne lastnosti in stvari, da preveč vse vzame resno in se prehitro postavi v obrambni položaj (čeprav ji večinoma nihče nič noče)...
Prepričana sem,da vse te njene 'šibkosti' postanejo tut moči v določenih trenutkih (predvsem bolj 'kritičnih') ,sama pa sem mnenja,da so te lastnosti za vsakodnevno komunikacijo 'pregrobe', nepotrebne, mogoče celo škodljive...Saj vemo...besede lahko gradijo ali rušijo...
Sama sem še pred nedavnim videla samo njene šibkosti, pozitivnih lastnosti nisem zmogla...ker sem pustila, da me njene besede preveč prizadanejo...(čeprav se še zgodi, da me kej pogreje...

)
Za Sinjo pa sam en nasvetek (čeprav vem, da ne pusti ,da ji drugi solijo pamet, ampak je tole res čist dobronamerno):če ti je vseeno, kako se ljudje počutijo tvoji družbi in ob tvojem načinu komuniciranja (kar bi bilo zelo možno glede na to, da se ti zelo 'fajn', kadar si 'fejst zlobna') ,potem se ne spreminjaj...če pa ti ni vseen, potem bi blo pa fajn, da vzameš ta mnenja in te feedbacke kot nekaj dobrega in mogoče uvidiš, da je v njih tut zrno resnice...Sicer pa to ziher tut sama veš...

Tko...my opinion...
Lep dan.