Angel
5
The Voice of an Angel
Kranj
na vsako vprašanje človek sam vedno najde odgovor... vedno...vem. danes je ena čudna luna, pa venerin mrk...pa sonce mi je ušlo za oblake, še sončit se ne morem... veš kaj, sem včasih na moč razglablala sama s seboj, zakaj, pa zakaj ne, pa kako, pa kdaj, pa a bi, pa da ne bi, pa če vem, pa če on ve, pa če je to tko...al je drugače.. pol sem pa naenkrat mogoče sredi spanja...našla rešitev...preblisk...odgovor...potrditev...zavrnitev...
je treba najti v sebi en zaklad, pol pa stestirat na drugih, kako ta čarovnija deluje...
sem večkrat vprašala tudi nihalo...mi je prav povedalo... včasih svoje srce...tudi srce ni lagalo... včasih pa je treba smo čakat, nič ne narest, pa odgovor pride sam od sebe... v ljubezni ni nikol dobr preveč razmišlat, pa tuhtat, pa spraševat, pa ne vem kaj še vse - sicirat do onemoglosti še ljubljeno osebo...to delajo patologi... je treba samo tko narest, kot ti veli srce in tvoja bit... nič čakat, takoj po instinktu samo narest... potem pa vse pride samo od sebe...
kadar pa ljudje preveč pričakujejo, je dejstvo, da so potem razočarani. jaz osebno nikoli od nikogar ne pričakujem nič...in potem vse ostalo samo od sebe kr pride... ne vem kako, zakaj, na kakšen način...pride... čarovnije ni...tud ni nobenga recepta, tko kot ni zdravila za nesrečno in neuslišano ljubezen...ga ni... lahko zdihujem do nebes in še čez...pa me uni še opazil ne bo...žal je to tko...če dva nista za skupaj nista IN BASTA.
to je vsa umetnost našega čustvovanja...zavajajo nas zgolj skušnjave in zmote. nikoli ni nihče kriv za naše trpljenje, tudi nam ne more pomagat...si mormo pač sami. tud to je skrivnost življenja, mogoče zanka al pa ena velika uganka, ki jo lahko in mormo rešit samo mi sami...nihče drug.
lp Angel
|