Quote:Potem seveda ne gre pozabit kače, ampak ta ni nikdar v bibliji povezana s Satanom, je samo kača, ki provocira in za......
Meni pa boljš da se ne zameriš, imam precej impresiven track record, kaj se je zgodilo s tistimi, kateris hubris se mi je pokadil pod nosom. Drugih povezav, razen prodaje duše, ki izhaja iz tega pa z vsem tem svetovnonazorskim konglomeratom nimam.
Nemesis
Nemesis,
katera? V spominu imam trajen zapis, kot je rekel enkrat eden, da človek pri ustvarjanju premaguje skrajne fizične napore.
Faust je šminka tukaj in ta vijola ki jo on premore, je kot beneška maska zdaj. Pan je pa tud moj reciva tovariš in nič več kot en satir rdeč u faco pa zelen v rep in frizuro, ovčice v gozdu mu pa kremplje na travnato farbajo. Samo Zoran o njem ničesar ne vem

Pa se mi kar stemni pred očmi, ko vidim tkole toplo osebico Nemesis, ki je Mnemozina že bila, mama vseh muz in zavetnic vseh takih čustev. Ampak Nemesis če si? Ja če bi bilo meni vsaj mal jasno, bi te dal takoj čez koleno in ti povedal, da sem Venera, Danica in Sirijka pod a in b. Ampak tebe to niti mal ne zanima, ti bi rada več. A kako? A zdaj nas boš pa z modro farbala, če ma tvoja senca luknjo? Če se greješ na sončku kot ena kača a bo tvoj strupek moder? Lahko mene vse vprašaš? Samo potiho prosim.
Ali pa bi se rajš modro v vodo vrgla pri treh morskih psih, ki vsak na svojem toplotnem pasu svojo gonijo? Pa kakšno sonce da zdaj fantje rabijo? Ja sej je dober un vic z vakumom, samo Evridika pa še zmeri pod vodo plava, ker je tudi na svet prišla kot nereida, čeprav jo je prav dobro Plutonu speljal. Pa sin sonca lepo potem po kosih in delih z udi in Neptunovo plimo skupaj dviga. Oseka ga pa dol meče, ampak on je zares krvav, ker so ga svečenice raz*****.
Nemesis svečano ti razglašam in tako med ta seks tle gor sprejemam, da lahko me še jeziš preko ekrana, bom prenesel; Samo za ta hec se boš po-trudila in ga tud drug-a-če razložil-a??