Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 ... 8
(Read 24260 times)
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13558
The Land of YaBB
so to res ponudbe?
19.09.2002 at 09:01:24
 
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5732
Dolenjska
Gender: male
Re: so to res ponudbe?
Reply #1 - 19.09.2002 at 10:04:18
 
Še en dokaz, da se RKC gre le za moč in monopol.

Pozablja pa na bistvo, pozablja na človeka....
Back to top
 
 
IP Logged
 
pirx_
1
*
Offline

Obišči stičišče mladih
www.drustvo-mmm .si
Posts: 35
www.drustvo-mmm.si
Re: so to res ponudbe?
Reply #2 - 19.09.2002 at 14:40:48
 
Ah Robi, ko bi ti vedel, koliko naša Cerkev naredi za človeka bi bil lepo modro tiho! Da pozablja na bistvo, na človeka praviš? Bosa je ta! Ali pa so pripadniki redov, frančiškani, uršulinke..., ki po večjih mestih pomagajo ubogim pripadniki, kakšne drugih  Cerkva (veroizpovedi)???;  mogoče člani Univerzalnega življenja, prakristjani, jehovci, satanisti, krišne?
Gape; ne vem kaj si s tem postom hotel doseči ampak nestrpnost proti krščanstvu na tem forumu  eskalira iz dneva v dan in to mi ni všeč! Malo se zamisli no...in ukrepaj. Navsezadnje si moderator in kolikor vem si ti pri, ki je odgovoren in pristojen za ohranjanje nekega določenega nivoja...
Back to top
 

Obišči stičišče mladih: www.drustvo-mmm.si
WWW WWW  
IP Logged
 
Samson
5
*****
Offline

RKC je zakon!!!
Posts: 627

Re: so to res ponudbe?
Reply #3 - 19.09.2002 at 14:56:19
 
Winkpirx_, saj menda vidiš, da želi gape samo izobraževati. Mislim, da je večini mračnih tipov na tem forumu izobraževanje nujno potrebno. Poglej Robija, kar nekaj lapne, ker pač nima na voljo nobene odrešilne misli. O Cerkvi reči, da pozablja na bistvo, da pozablja na človeka, je totalno slepo, nerazgledano, razodeva popolno nepoznavanje delovanja Cerkve z ene strani, z druge strani pa predvsem nevošljivost, ker sam ni v stanju narediti nič dobrega... Sicer pa, ali na to sploh misli, na dobro, razen v primeru, ko treba nekomu, ki je iznad njegovih pojmovnih zmožnosti, očitati nekaj, česar niti prav ne dojema. Tako bi jaz rekel temu. Smešno, počasi se bom naveličal brati takšne genialne prebliske, pa bom pozorno gledal, kdo je avtor, da se ne bi spozabil.

GrinGape, ti pa res stalno spodbujaš nekakšno nestrpnost. Čas bi bil, da se izjasniš: ali imaš ta forum res za pogovore, ali predvsem za blatenje vsega plemenitega in nedosežnega tistim, ki sami sebe niso v stanju obrzdati na ravni preprostega človeka z zdravim umom.

Najlepši pozdrav vsem! Cheesy

Samson
Back to top
 

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson
 
IP Logged
 
Gru Gru
YaBB Moderator
p
*****
Offline


Posts: 2402

Re: so to res ponudbe?
Reply #4 - 19.09.2002 at 15:00:34
 
PIRX, forum je svobodno izražanje mnenj.

Jest osebno ne vidim nobene potrebe po kakem ukrepanju.

Naj dejstva govorijo vsaka zase.

Sem že sam stokrat povedal.
Vsaka organizacja ima dobre in slabe strani, tega ne moreš zanikat. Vse to kaže dejstvo in dejanja posameznikov.
Ti si dober se trudiš, nek drug pa je lahko še tako visoko v RKC, pa ni dober. In tega dejstva žal ne moreš izpodbijat, tko kot tisti primer z napisom TITo.

Predvsem se trudimo vsi skupaj prepoznati resnico in ločiti pleve od semen, ne glede na raso, politično pripadnost ali religijo. Le tako bomo stopili korak naprej.

Se pa tu postavljam v eno svojo nevtralno držo. Nimaš prav ne ti, ne Robi in v končni fazi, mogoče tudi jest sam ne. To bo pa pokazal čas vsakemu posebej ob njegovem odhodu.

Z ljubeznijo in trudom razumevanja.
Edi
Back to top
 
 
IP Logged
 
ana
5
p
*****
Offline


Posts: 1223
Kranj
Gender: female
Re: so to res ponudbe?
Reply #5 - 19.09.2002 at 15:20:54
 
obstaja tale forum:
http://surf.pef.uni-lj.si/forum/cerkev/


če na tem forumu napišeš kaj, kar ni všeč nekaterim pripadnikom Cerkve, takoj začnejo vpiti: tukaj je cerkveni forum, če misliš govoriti slabo, bejž drugam!


No, tale forum pa ni cerkveni.
Je svoboden.
Vsak lahko govori odprto, kakor resnično misli.
In nekateri imamo pač slabe izkušnje v življenju z določenimi ustanovami.  Pa povemo, kakšne, zakaj, kako čutimo. Do česa smo na podlagi izkušenj prišli.

No, in ko to povemo, se začne: ne govori čez Cerkev, ker ona dela dobra dela.
Z drugimi besedami: nas ne briga, kako ti čutiš. Bodi hinavec in nas hvali, kljub temu, da misliš in čutiš drugače. Ker mi smo Cerkev, že 2000 let prisotni, od Kristusa potrjeni.


Cenzura. Zakaj zahtevate cenzuro? Smo mar v komunizmu? Niso bile to njegove metode? Zakaj delujete proti ustavi in zatirate pravico do svobodnega izražanja?

Kdor je trden v svoji veri, ga neverniki ne motijo. Kdor ni trden, prepričuje druge, da bi še sam sebe prepričal.

Smo, kar smo. V glavnem dobri ljudje. In če kdaj nismo, poskušamo svoje napake popraviti. Vsi se samo učimo in naj se nobeden ne čuti večvrednega od drugih.

Imejmo se radi.


Back to top
 

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.
 
IP Logged
 
pirx_
1
*
Offline

Obišči stičišče mladih
www.drustvo-mmm .si
Posts: 35
www.drustvo-mmm.si
Re: so to res ponudbe?
Reply #6 - 19.09.2002 at 15:29:39
 
Ana, Edi...
Ne vem, ali sta res tako naina ali pa se delata samo norca?!? Kot da ne vesta, da 100X ponovljena laž v očeh "neodvisnega bralca" ne postane resnica? Če ne bi v tej Cerkvi deloval in jo poznal do obisti (odznotraj) ne bi tako trdno zagovarjal svojih stališč.
Ana, odprtost in izražanje mnenj je eno, sistematično blatenje in žaljenje pa nekaj drugega. Samo poglej si vse topice pod izbo "Verstva.." in postalo ti bo jasno. Ko ti omenjaš komunizem naj jaz dodam svoje, da je ta režim očitno naredil svoje, ko je Cerkev 50 let propagiral kot razrednega sovražnika. Zato me žal tak (današnji) odnos ne čudi, vendar se bodo "vremena kranjcem zjasnila". Je po tem vsem res kaj čudnega, če kateri od duhovnikov začne rušiti simbol totalitarnega režima, zaradi katerega je država korakala 50 let nazaj, ostala Evropa pa naprej?
Edi..z veseljem te povabim na kakšno izmed naših karitativnih akcij in boš videl, kako bodo dejstva govorila sama zase. Boš videl veselje v otroških očeh in solze sreče gospodinj in mater, katere so izgubile očeta in jim Ognjiščarji pomagajo pri izgradnji nedokončanega doma...Vzelo ti bo sapo! Pri tem boš zamanj iskal predstavnike satanistov, Krišne, Jehovcev....

Japs, oče urednik Bole je velik mož in s svojim trudom je (neposredno) osrečil že stotine, če ne tisoče...

Ana, saj se imamo radi..vse to delamo iz ljubezni iz sočloveka...ljubezen = Bog      /       Bog = ljubezen
Mir z vami
Back to top
 

Obišči stičišče mladih: www.drustvo-mmm.si
WWW WWW  
IP Logged
 
Gru Gru
YaBB Moderator
p
*****
Offline


Posts: 2402

Re: so to res ponudbe?
Reply #7 - 19.09.2002 at 15:55:40
 
Pirx, ne oporekam tvojim besedam kar se tiče karitasa. In z veseljem sprejmem tvoje povabilo.

Oporekam pa v tem trenutku takoj besedam, članka ki sem ga prebral v nasprotje JOGE (iz Ognjišča). Na žalost je nivo komentiranja in poznavanja tako nizek, kot ima nek osnovnošolec znanja matematike v prvem razredu.
In sigurno je v takem primeru nek osmošolec zanj pravi profesor.

Tukaj bi se lahko avtor ta-istega članka globoko zavedal, da pljuva v lastno skledo.

Meni je itak vseeno.

Mam v glavi in v izkušnjah lastnega življenja velik več modrosti, kot en tak pametnajkovič. In zato lahko to tudi argumentiram.

Na pa na hitro. Sem se že poslužu našega skupnega prijatelja Anthonya De Mella, ki ga je v Slovenijo pripeljala ravno RKC in tisti, ki je to storil (Draveljska župnija, kot izdajatelj) je širokega srca in razuma duša. In ravno Anthony De Mello, pove sam po sebi veliko, če le njega enega samega vzamemo za primer. Upam da vam bo to enkrat jasno. Pa si preberi vse njegove knjige, lepo te prosim, in RKC ni nikjer dopisala, oz. postavljala mnenja, kot ga je avtor članka o Jogi. Žal ne, pa se Mello poslužuje ravno takih prijemov, ki ga članek v ognjišču omaložuje. To je čisto protislovje. Zatorej je jasno, da je pisec, če se je že lotil kriticizma o tem vsekakor premalo poučen. Na žalost, a resnično.

Kar se tiče blatenja in sistematičnega blatenja, si sam izvlekel ta izraz in še s pomočjo komunizma ga potrjuješ in se obenem postavljaš v to vlogo.

Sebe sem že davno izvzel iz teh blatenj in se udeležujem le debate, kjer lahko z dejstvi pokažem na vodo in vino.

In še nadalje. S tem pristopom ne bo pridobil nihče in če bi poslušali (mi tukaj), vse vaše besede bi hitro lahko sklepali, da bi obisk ruskega verskega voditelja prepovedali, in zato ploskam zadnjim Rode-tovim izjavam, in trudu vseh tistih ki želijo omogočit srečanje teh dveh velikih oseb. Le-to kaže, da vseeno med religije in verstva počasi stopa strpnost in medsebojno sodelovanje.


Tako da mene ne postavljat več v skledo nekih razsodnikov, se trudim biti nepristranski - tko kot je bil Jezus.

Hvala za povabilo, čakam na termin
Edi

Back to top
 
 
IP Logged
 
ajax!
Guest
Re: so to res ponudbe?
Reply #8 - 19.09.2002 at 17:45:06
 
ana wrote on 19.09.2002 at 15:20:54:
Cenzura. Zakaj zahtevate cenzuro? Smo mar v komunizmu? Niso bile to njegove metode? Zakaj delujete proti ustavi in zatirate pravico do svobodnega izražanja?


ana, gape, robi, miro, oldi, kdo neki vas cenzurira, da si ne upate prdniti o današnji LDS oblasti, ki tako očitno ropa Slovenijo, da samo tisti ne vidi, ki to noče ali pa ne sme videti. Seveda se spravljate nad Cerkev, ker nekomu to ustreza. Ali je ta nekdo samo gape? Ali nekdo izza gape-a? Kdo vas navsezadnje cenzurira, da ne smete nič reči proti tistim, ki imajo moč, neprestano pa nekam morate tuliti čez Cerkev, ki vam nič noče? Čudoviti ste, zares. Zbor strahopetcev, ki tuli z oblastjo, obenem pa bi se radi šli nekakšne sodobne odrešitelje. In svobodni ko mrhovinarji. Obenem bi pa radi govorili o svobodi govora,  debilnost. Mislim, da ste res cenzurirani, ampak prav nič od Cerkve. Tako je videti, pa basta.
Back to top
 
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13558
The Land of YaBB
Re: so to res ponudbe?
Reply #9 - 19.09.2002 at 17:49:00
 
torej naprej osnovno vprašanje, zakaj sm to kle nalimu?
zato:
Quote:
Tudi v Sloveniji se je lani v križarsko vojno proti duhovnim gibanjem na podoben način podal verski mesečnik Ognjišče. Vsak mesec so vzeli na piko neko duhovno gibanje in ga očrnili, decembra je bil to TM www.ognjisce.si/revija/leto2001/dec2001/pdf/sekte.pdf

sm šu prevert če je res in je res, in ker sm mislim da mormone bral doma v ognjišču (če ti lahko povem sm še vedno naročen nanj, skupi z bratcom) in se mi ni zdel tko zlo kakobireku 'antisektaški' text ... sm hotu ugotovit kaj vse so to zaene ljudi v ognjišču določl za sektaše ... pač, vsi vemo da beseda sekta v človeku vzbudi neprijeten prizvok, tudi v avri smo brali o izpovedi neke ženske, ki ji je sekta nardila hudo.

in zdej od popolnoma vseh ki so tu opisani bi jest negativni prizvok dal samo satanistom.
in bi dodal da so pozabl na reikiste, radiesteziste, bioenergetike ... kot nas je lovišček lepo poučil.

torej hotu sm dosešt to kar vedno, da informacijo lahko dobijo v roke tudi drugi, da v tem primeru ljudje ki se s temi praksami ukvarjajo lahko ugotovijo zakaj jih imajo krščanarji za sektaše in seveda tudi za slabe s tem.

bi poudaru to pirx_ da za nivo nikakor nisem odgovoren jaz, ampak vsi sodelujoči na tem forumu, forumu kjer se trudimo sprejemat drugačnost, pa četudi je ta drugačnost splošo družbeno sprejeta.

pirx_, saj menda vidiš, da želi gape samo izobraževati.

prosim naj mi nekdo razjasni kako sm spodbuju nestrpnost, če sm napisu linke do textov ki so 'public domain'. v bistvu sm napisu linke do ognjišča. zakaj s tem spodbujam nestrpnost? to je ja glasilo kristjanov. se sramujete svojih textov?
explain!


Ne vem, ali ste res tako naivni ali pa se delate samo norca?
Kot da ne veste, da 100X ponovljena laž v očeh "neodvisnega bralca" postane resnica!

ali to zdej leti na ognjišče ki piše texte s katerimi gape potem spodbuja nestrpnost (sej res; do koga pa), al na gapeta, al koga tretjega?
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Samson
5
*****
Offline

RKC je zakon!!!
Posts: 627

Re: so to res ponudbe?
Reply #10 - 19.09.2002 at 18:11:28
 
Pozdravljen, EDI, razkurjen si. Prav toliko preveč, da že malo mešaš zadeve. Dajati enako težo izražanju nekega zares obrobnega člančiča, ki ga je napisal zanesljivo joge nevešč človek, oziroma nepoznavalec joge, pa četudi je bil objavljen v Ognjišču, kot sitematični gonji proti Cerkvi, ki smo ji priča tudi na tem forumu in to v zelo prostaški in izraziti obliki, je, milo rečeno, nadvse pristransko, zavajajoče, - oziroma,-  meni da misliti, da se ti nekako s to vsesplošno pobesnelo gonjo kar strinjaš. Se ti zdi prav, da tako delajo? Mar takšno zagovarjanje lahko spraviš v soglasje s svojim zrelim pogledom in s svojo osebno poštenostjo, ki jo vendar vidim? Priznam, Edi, tvoji nastopi so umirjeni Če imaš kaj proti Cerkvi, to poveš v primernem jeziku in z argumenti, torej tu ni kaj, tu se ujemava. Vendar nimam rad sofizmov (igra besed z namenom, da zavedemo nekoga v nasprotju z resnico!), saj veš kaj je to. In v tvojem dokazovanju pirx_-u, kako nenadoma on nima prav, vsi tisti ostali na tem forumu pa imajo prav, ki si izmišljajo laži in potvarjajo dejstva, ej, oprosti, tu pa nekaj ni v redu s sicer tvojim precej razumevajočim odnosom do drugače mislečih. Kot vidim, te pirx_ niti ni napadel, povabil te je, da prideš in vidiš, napadal pa je tiste, ki jih napada z vso pravico, in kot krščanski intelektualec je nekako dolžan tako ravnati. Oprosti, tu sprejmi moj prijateljski izraz začudenja. Kajti ne vem, kako je mogoče, kar ne videti načrtno in vztrajno diskreditiranje Cerkve in ljudi, ki Cerkvi pripadamo. Kajti, če to ne bi bilo načrtno, bi se vsaj dali poučiti. Toda tukaj očitno prav vsi prav vse znate, čeprav niti dva ne znata enako o isti zadevi... Hm, kje je logika, ali pa vi delate kar brez logike, kar tako tjavendan?

Samo toliko, da ne bom preobsežen!

In seveda prav vse zelo toplo pozdravlja!

Samson
Back to top
 

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson
 
IP Logged
 
Samson
5
*****
Offline

RKC je zakon!!!
Posts: 627

Re: so to res ponudbe?
Reply #11 - 19.09.2002 at 19:03:53
 
Gape, gape, mar je učenje samo tvoja pravica. Mar ni pravica bralcev Ognjišča, da se tudi izobražujejo? Kaj te sploh pri vsem tem moti? Verjamem, ti hočeš, da se ljudje učijo, toda pri odpiranju te teme si imel čisto drug namen. Roko na srce, saj se vendar poznava. In ta namen ni zgolj učenje, ampak še kaj bolj sočnega. Ali pa se mogoče motim?
gape wrote on 19.09.2002 at 17:49:00:
in zdej od popolnoma vseh ki so tu opisani bi jest negativni prizvok dal samo satanistom.
in bi dodal da so pozabl na reikiste, radiesteziste, bioenergetike ... kot nas je lovišček lepo poučil.

Kako naj te zdaj razumem. K satanistom bi ti dodal kar še reikiste, radiesteziste, bioenergetike, kot vas je Lovišček lepo poučil. Lepo, da svojega nasprotnika končno tudi pohvališ. Ne razumem pa, kaj je tako totalno strašnega v teh treh dodatno naštetih stvareh, kolikor sem jaz bral o tej znanjih, niti ne bi rekel, da so v celoti tako moteča. V nobenem primeru jih nebi metal skupaj s satanizmom, čeprav ne rečem, da se z vsem strinjam, še zlasti reiki sem mi zdi precej vprašljiva zadeva. Vendar ga premalo poznam, pa me ne držat za besedo, to je le prvi vtis. Nekaj ima gotovo celo dobrega, mogoče.
gape wrote on 19.09.2002 at 17:49:00:
bi poudaru to pirx_ da za nivo nikakor nisem odgovoren jaz, ampak vsi sodelujoči na tem forumu, forumu kjer se trudimo sprejemat drugačnost, pa četudi je ta drugačnost splošo družbeno sprejeta.
pirx_, saj menda vidiš, da želi gape samo izobraževati.

No, majčkeno si odgovoren za svoj forum, gape, ali pa celo majčkeno več kot drugi, seveda samo toliko, kot je lahko odgovoren moderator: Očitno je, da vendarle pisanja proti Cerkvi bolj zagovarjaš kot ne, saj se vedno postaviš odločno proti tistemu, ki hoče povedati o Cerkvi kaj dobrega, v tem primeru proti prix_u. Ne vem, kako me boš prepričal, da to ni res, razen če boš v prihodnje postopal drugače.
gape wrote on 19.09.2002 at 17:49:00:
Ne vem, ali ste res tako naivni ali pa se delate samo norca?
Kot da ne veste, da 100X ponovljena laž v očeh "neodvisnega bralca" postane resnica!

Ta trditev o nastajanju »resnic«, ki si jo prevzel od pirx_-a, je zares preizkušena metoda, kako ponarejati zgodovino, delati iz poštenih ljudi nepoštene in iz nepoštenih poštene. To je naš vladajoči režim delal vseskozi po vojni, in dela izrazito tako še sedaj. Saj menda ja ne boš trdil, da so LDS in ZLSD pa NS samo prekrščena partija v več izvodih prav zato, da lažje manipulira z ljudmi in si izmišlja in producira »resnice« po prikazani metodologiji.

Nestrpnost pa spodbujaš, gape, zelo prebrisano in zelo učinkovito. Z odpiranjem ustreznih tem in z bodrenjem tistih, ki tako arogantno plasirajo laži o Cerkvi. Počasi me začenja zanimati, kako se ti to finančno izide.

Lep pozdrav
Samson
Back to top
 

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5732
Dolenjska
Gender: male
Re: so to res ponudbe?
Reply #12 - 19.09.2002 at 20:21:09
 
Quote:
Gape; ne vem kaj si s tem postom hotel doseči ampak nestrpnost proti krščanstvu na tem forumu  eskalira iz dneva v dan in to mi ni všeč!


Nestrpnost ??????????????? Grin

Kolikor vidim in tudi so dokazi, tudi pod temi linki, da je RKC vedno bolj nestrpna do drugače mislečih.

Zaradi prepričevanja vernikov, da so ostali verujoči kao nekaj slabega, samo povečujejo sovraštvo in nestrpnost do drugih ljudi.
Poznam ljudi, ki so zvesti katoličani in je v njih vedno več sovraštva do drugače mislečih, saj jih duhovniki filajo s tem, da naj obsojajo nekristjane.
Češ, da so neki satanisti in kaj jaz vem kaj še.

Zato pravim, da je RKC usmerjena proti človeku, saj seje predvsem sovraštvo in obsojanjje.


Vse tiste obsodbe, ki obsojajo druge sekte, pa so idealne za RKC.

Samson, tvoj način razmišljanja pa jasno kaže, da se boriš, saj se postavljaš v obrambno držo in iščeš zaledje pri pirx-u ali kje drugje. To je jasen dokaz, želje po moči.

Quote:
napadal pa je tiste, ki jih napada z vso pravico, in kot krščanski intelektualec je nekako dolžan tako ravnati.

Kdo mu pa daje to pravico ???
Bog ?
A je to torej ta božja pravica ?

Upam, da bodo se ljudje čimprej ozavestili.
Back to top
 
 
IP Logged
 
bp
Ex Member
Re: so to res ponudbe?
Reply #13 - 19.09.2002 at 20:32:54
 
Samson wrote on 19.09.2002 at 19:03:53:
No, majčkeno si odgovoren za svoj forum, gape, ali pa celo majčkeno več kot drugi, seveda samo toliko, kot je lahko odgovoren moderator:

Nestrpnost pa spodbujaš, gape, zelo prebrisano in zelo učinkovito. Z odpiranjem ustreznih tem in z bodrenjem tistih, ki tako arogantno plasirajo laži o Cerkvi. Počasi me začenja zanimati, kako se ti to finančno izide.

Samson,

Glede na to, da je ta forum do sedaj bil skoraj nemoderiran oz., da lahko vsakdo odpre kakršnokoli temo in o njej diskutira, če s tem pretirano ne žali drugih, kaj ti predlagaš za večjo pluralnost in bolj enakopravno zastopanost vseh mnenj?

lp bp
Back to top
 
 
IP Logged
 
pirx_
1
*
Offline

Obišči stičišče mladih
www.drustvo-mmm .si
Posts: 35
www.drustvo-mmm.si
Re: so to res ponudbe?
Reply #14 - 19.09.2002 at 22:11:54
 
Gape, spet se me loteva neprijetni občutek, da imaš dvojna merila. Dvojna merila zato, ker očitno brskaš majčkene in velike "kikse" Cerkvi pripadajočih avtorjev in jih potem linkaš na forum češ - glejte jih, kakšni so, kako so nestrpni...po drugi strani se pa posipaš s pepelom, ko ti to kdo omeni (jaz) in se potem prav po prvošolsko sprenevedaš. Gape, z vsem spoštovanjem, a z Samsonom se moram strinjati, da si tokrat šel  krepko pod svoj nivo.  Ali pa sem naiven jaz, ki sem in ker  sem od tebe pričakoval več od tega. Naj te vprašam, zakaj ne linkaš kakšne skavtske ali karitasove novice o uspešnem projektu, zakaj ne objaviš rezultatov o zdravljenu norkomanov v skupnosti Don Pierino, zaka ne linkaš na Salezijance in njihov trud z mladimi....
Podobnih vprašanj je še veliko a odgovore nanje kaže tvoje vedenje na forumui, oz. enostransko vodenje katerega namen je vedno bolj očiten.
Gape, še vedno zaupam vate, zato se poskusi vsaj malo potruditi. in gape..še enkrat...nismo krščanarji, smo kristjani!
Back to top
 

Obišči stičišče mladih: www.drustvo-mmm.si
WWW WWW  
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 ... 8