ja pa poglejmo tale forum nikol ni bil namenjen chatu, in to je razlika med tem in drugim forumom, nikol ni bil...
nikol nebo!
če ga hočte spremenit v chat ga dajte sam pol mene nebo več tle gor, je blo tud ze miljon eneih in drugih in eni so šli, ker so vidl, da tole ni chat, drugi ker so mislil da bo tole še bolj pogloblejen forum, pa tud ni bil, je ravno nekje vmes
zato vsake ki pridejo catat tle gor opozorim, da to ni to in da naj sprejmejo to da tega ni tu...
pol fakajo, da jih ne sprejemajo ne res jih ne, kot tud ne sprejemam, da na zelenici sred mesta kur ogn in lom drevje, ne res ne!!! sprejemamo, da si tak, sam tu ni mesto, da se tako obnašaš, za take se naredi svoje mesto tam ustvarjejte in chatejte!!!
pa še enkrat ,vsen mi je kolk kdo koga sprejema, ni mi pa vseen kolk kdo koga spoštuje in thot ne jebem modelov, ki jim starejši gospod, ko jih vidi, da vržejo piksno od pira v park reče fantje kaj pa delate, pa ga napizdijo kakpšen težak je, da se mora nakonc še on opravičt, k jim je reku.
stari ne žal resn ne! če ti serješ nebom jaz to prenašal in se še zagovrarjel, ker sem ti reku ,da nehaj! če bi dojel prej bi tega sploh nebi naredu, ampak bi pobrel prazno piksno in jo vrgl v smeti in to je diferenca thot to!
tle je folk gor k ve, zato mu ni treba rečt, zato jih spoštujem! Zato pazim kako se obnašam ker so neki res posebnega, saj ste vsi, sam saj veste, ne zapravite svojih možnosti zaradi trenutka...
in če ti rečem thot neki ni to polen, ni, to je frendovski namig, ki ga jaz od ljudi vedno upoštevam, zakaj pa ne če te moti pol, morda je kaj na tem in lahko samo pridobim in to zato stvari povem, da napreduješ, saj brez argumntov z druge strani ne moreš, kot ne moreš če teh argumentov ne upoštevaš.
povem, da vse sprejemamo, samo da nam ni treba tega, da ta forum zapade v bluz...
in v običajne teme o pivu, vremenu, vikendih...
kot je povsod drugje, kjer se folk ne ve o čem zgovarjat!!! v stilu glih nimam kej za delat pa bom neki v tri spisu...
ja tega tu ni toliko, tu je pač prostor za ostalo in to je tisto kar je res vaše...
gape bo nepedenu chat in tam gor ga blodite, kot vam je všeč, tu pa se držimo tega, da je forum namenjen
predvsem izvedbi projektov in vsi, ki povabite koga sem ga prosim opozorite na to, da nebo pol po nepotrebnem prišlo do takih sistuacij...
da ne sprejemamo itd...
in kako ljubim trenutke, ko mi kdo reče ej A. predleč greš... ko se sam ali pa se kdorkol zamisli nad tem kar je delal.
to kaže na to, da je dober človek, da se zaveda in da čuti, v prvi vrsti sebe in potem še druge, take res spoštujem in spoštujem jona, ki je to storil...
sprejemo vse, sam ni se nam treba ukvarjat z vsemi...
sproščene debate so tud ok, celo pogrešam jih večkart sam samo ne v teh topicih ki so nemenjeni osebni rasti, zdravemu načinu življenja, skrbi za naravo... itd..
stvari tud rešujemo drugač, kot na drugih forumih, tako da upoštevamo vse!!! ker ste prišli zato, da se naučimo še kaj, eni se naučimo, eni pač ne in se naučite v 10, k je full težje, pa ne tle gor, da nebo kdo mislu, da tle gor neki razturamo, sam lajf vas sam nauči...
to bom povedal evo kjer se trudimo vse razumet in z vsemi soustvarjat nekaj dobrega, tle rešujemo stari z vzrokov zato bomo ustavril tud theard spročene debate o teh temah in se boste tam lepo zagovarjal, na ostalih pa naj se zgovarjajo tisti, ki jih te stvari res zanimajo, ok!
thot, tud tebe spoštujem, sprejemam in pričakujem rešitev kaj in kako naredit, da bo bolje teklo da bo tudi tisti del, ki ga ti nosiš sem na forum, prispeval k temu da bomo zrasli.