A:povem, da vse sprejemamo, samo da nam ni treba tega, da ta forum zapade v bluz...
in v običajne teme o pivu, vremenu, vikendih...
kot je povsod drugje, kjer se folk ne ve o čem zgovarjat!!! v stilu glih nimam kej za delat pa bom neki v tri spisu...
ja tega tu ni toliko, tu je pač prostor za ostalo in to je tisto kar je res vaše...
gape bo nepedenu chat in tam gor ga blodite, kot vam je všeč, tu pa se držimo tega, da je forum namenjen
predvsem izvedbi projektov in vsi, ki povabite koga sem ga prosim opozorite na to, da nebo pol po nepotrebnem prišlo do takih sistuacij...
T:Razsvetli me in prosim podaj mi link ali pa mi povej samo en stavek kjer sem jaz kaj takega načel-temo-ali pa sploh omenil zadevo kot tako, pa se bom opravičil in skesal, a do takrat je tole zopet mlatenje prazne slame.
A:da ne sprejemamo itd...
in kako ljubim trenutke, ko mi kdo reče ej A. predleč greš... ko se sam ali pa se kdorkol zamisli nad tem kar je delal.
to kaže na to, da je dober človek, da se zaveda in da čuti, v prvi vrsti sebe in potem še druge, take res spoštujem in spoštujem jona, ki je to storil...
sprejemo vse, sam ni se nam treba ukvarjat z vsemi...
T:Ti povem skrivnost, da ne boš živel v temi?
Sprejemaš tiset ki pod tvoj post napišejo: Oh kako si to zadel, ali pa prav imaš....(tudi temu bi lahko rekli chatanje), ko pa ti nekdo reče da tvoja trditev ni vredna pol p**** hladne vode, pa to ostro napadaš. Hmmmmmmm sprejemanje, ja seveda, očitno nas zopet izdaja terminologija in jaz ne zastopim kaj sprejemanje je.
A:sproščene debate so tud ok, celo pogrešam jih večkart sam samo ne v teh topicih ki so nemenjeni osebni rasti, zdravemu načinu življenja, skrbi za naravo... itd..
stvari tud rešujemo drugač, kot na drugih forumih, tako da upoštevamo vse!!! ker ste prišli zato, da se naučimo še kaj, eni se naučimo, eni pač ne in se naučite v 10, k je full težje, pa ne tle gor, da nebo kdo mislu, da tle gor neki razturamo, sam lajf vas sam nauči...
to bom povedal evo kjer se trudimo vse razumet in z vsemi soustvarjat nekaj dobrega, tle rešujemo stari z vzrokov zato bomo ustavril tud theard spročene debate o teh temah in se boste tam lepo zagovarjal, na ostalih pa naj se zgovarjajo tisti, ki jih te stvari res zanimajo, ok!
T:Zopet isto, poišči mi link, kjer sem govoril o čem drugem kot o temah ki so bile navedene ali samo odgovorjam na poste pisane pred menoj, tako da sedaj pa bi lahko že nehal srat. Če ne znaš človeka okarat ali pa dobesedno v kurac poslat(prav nujno sem uporabil taizraz ki mi drugače ni blizu) na podlagi trdnih argumentov in dokazov o njegovih zmotah ali pa napakah, potem bo bolje da ne pišeš nič, kot pa to.
A:thot, tud tebe spoštujem, sprejemam in pričakujem rešitev kaj in kako naredit, da bo bolje teklo da bo tudi tisti del, ki ga ti nosiš sem na forum, prispeval k temu da bomo zrasli. [/quote]
T:Tu se pa ujemava 11111110000000%, tudi jaz pričakujem, da teh napadov en na drugega, pa ne samo mene ali JD ampak vseh ki niso tebi ali meni po volji, ne bo nikoli več, sedaj sem ti odgovoril, ker si spraševal, in zato pravim da je bolje da pišemo o stvareh ki imajo smisel in ne ropotamo kot stare ženske na tržnici, ker to dobesedno nikamor ne pelje. Če ti pisanje mene ali JD ni všeć naju preskoči, bolje kot pa da kvarimo vzdušje in odnose, ki komaj nastajajo.
Upam da sva zaključila, ker je škoda časa in energije v življenju za take nepomembnosti.
LP
T.