Dreammer wrote on 12.06.2010 at 01:21:13:Mislim, da bi se vsakega Slovenca ki kolčkaj ceni svojo domovino in ima malo zavedne narodne zavesti, takšno pisanje užalilo.
Mene je in sem se branil, kolikor sem se pač znal in bil sposoben braniti......
takim textom pač ne daš pozornosti ... sej obvladaš to ...
kaj ma to use sploh veze, če smo pa usi eno?
čim se o nacijah pogovarjaš, ne more druzga bit kot da konflikt nastane
boljš je da mamo svoje mejhne peskovnike in usak pr seb pedena kar je za spedenat - pometanje pred svojim pragom scena
ker smo pač usi eno, se preko polja širi zavest ki jo dvignemo/jo nekje v okolico ...
velika večina teh sranj o čemer ste se pogovarjal je popolnoma brez veze ... zakaj bi se 2 človeka ki s tem nista nč mela pregovarjala o zadevah o kerih ne vesta nič? ampak res nič
ne poznata ne vzrokov ne posledic ...
brez veze
lahko pa do neke mere dam prow punci da majo u srbiji kr močno linijo plave krvi ... so pač eni redkih ki jim to ni blo pofrezano tolk kmal ... ker kolkr je razumet, so se u času, ljudje znotri klanov plave krvi, vedno bolj 'parili' z ostalimi ... rang prestol zamenjat za ljubezen ...
prowzaprow ne bi o tem ... je to že use napisano ...
hehe
noben od teh s kerimi se pogovarjaš tm na forumu ni nobenega graničnega prelaza zauzeu; noben ni okupiru slovenije
oni se samo poistovečajo s temi reveži ki so ga takrat nasrkal - pa niso bli nč več kot kmetje na šahovnici ... in ti jim pomagaš pr tem, da se poistovečajo s tistim ... pa oni tisto niso ... sploh ...
vse je eno
vse eno je
jna je pač organizacija ki izvaja ukaze
to je use kar je
kdo jih daje in zakaj, ne bomo nikol izvedl, je tud nepomembno ... u bistvu ... in ko prideš do teh podatkov - že prec od začetka, ti je sick da je kej tazga sploh možno ...
imho
seveda
ko pljuvaš po nekom, pluvaš po seb