Svet pogovorov
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
General >> Osebna,  psihološka in sociološka razmišljanja >> SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1276298099

Message started by Dreammer on 12.06.2010 at 01:14:59

Title: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 01:14:59

Vzemite si čas in preberite:

Tema: Srbi  = Sloveni; trdijo da so Srbi izvor Slovanov
http://www.objave.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2836

Tema: Skupno iransko poreklo Hrvatov in Srbov:

http://www.objave.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2830

V skupni temi Slovani - veza s starimi civiliozacijami trdijo, da so Srbi = etruščani; pa da so Srbi = Kelti in so enaki Valižanom; celo, da so direktni potomci Atlantide (Teme o gori RTANJ - npr. "Duh Rtnja" itd .... celo, da so v Sončevi piramidi v Egiptu našli napise v srbščini strae 8000 let)

Urednica Vesna mi v temi Sloveni = Srbi odgovarja na str. 7 tako, citat Vesninega teksta (citira tudi mene, sem isto Dreammer) :
      [quote="Vesna"]       [quote="Dreammer"]    
POŠTVO VI STE TUKLI I SILOVALI MNOGE LJUDI&NACIJE IZ EX YUGE A NE MI SLOVENACI (BRATOMORNI RAT) A SADA DRŽITE OGLADALO MENI & MOM NARODU DA STE VI SRBI IZVOR . TO JE PUKA LAŽ MOŽEŠ MI CITIRATI 1001 AMATERSKIH VIRA ALI NEMAJU OSNOVE I LAŽNI SU BEZ ISTORIJSKE OSNOVE.
[/quote]

Žao mi je brate Dreammer što si tako ,,neobavešten'' što se tiče nevinosti Slovenaca u ratu 1991.
Stoga smatram svojom obavezom da ti omogućim da pročitaš sledeći tekst, da ne bi bio i dalje neobavešten :Šokantno otkriće iz Slovenije: Rat u Sloveniji nije započela JNA

May 18, 2009 by Daily News Montenegro
Rate This

Quantcast

Izvor: Politika

Prvo istraživanje kršenja međunarodnog prava u oružanim sukobima juna 1991. u Sloveniji donosi „šokantno otkriće”, javlja list „Žurnal”. Uoči Dana saveza veterana rata za Sloveniju, koji danas obeležavaju pripadnici nekadašnje slovenačke teritorijalne odbrane (TO) i policije koji su se borili protiv JNA, procurila je prikrivana strana tih događaja koja okreće na glavu (do sada važeću) zvaničnu verziju.
Ukratko, rat nije počela JNA, već TO (Teritorijalna Odbrana republike Slovenije).

Autor otkrića je Marko Prešeren. Dobio je dozvolu vrhovne državne tužiteljke Barbare Brezigar da pregleda predmete tužilaštva koje je za različite kažnjive radnje proteklih godina gonilo 104 pripadnika JNA zbog učešća u oružanim sukobima 1991. Prešeren je, uprkos opstrukciji nižih instanci tužilaštva koje mu nisu omogućile da istraži sve slučajeve, došao do podatka da je „TO napala jugoslovensku vojsku (JNA), što je utvrdila i CIA, američka obaveštajna služba”. „Podaci potvrđuju da su se pripadnici JNA borili u skladu sa ženevskim konvencijama zbog čega im se ne bi smelo suditi (u Sloveniji)”, tvrdi Prešeren. Otuda su sve presude kojima su okrivljeni pripadnici JNA oslobođeni optužbi – pravilne, upozorava on. Uz to je većina od 104 procesa vođena „u suprotnosti sa ženevskim konvencijama jer su se vojnici i oficiri JNA borili u skladu sa ženevskom konvencijom”, a među optuženima za kršenje ratnog prava bio je samo jedan pripadnik slovenačke TO”, jer „tužioci nisu uvodili postupke protiv naših”, kaže Prešeren.

Rezultati istraživanja „Tužilačka i sudska praksa u Republici Sloveniji po pitanju kršenja međunarodnog prava u oružanim sukobima 1991”, iznenadili su i autora. „Utvrdio sam da (slovenački) sudovi većinom nisu sudili u skladu sa ženevskim konvencijama jer ne znaju da ih primene. Četiri punomoćne oslobađajuće presude su pravilne. Od 71 slučaja – 56 uopšte ne bi smelo da bude procesuirano. Ti vojnici, odnosno oficiri (JNA), uopšte ne bi smeli da budu gonjeni (od strane Slovenije), jer nisu učinili ništa naopako, u poređenju s našim kriminalistima koji su im podmetali dokaze kako bi im se svetili”, objašnjava Prešeren. „Žurnal 24” postavlja pitanje čitaocima znaju li koliko je oficira TO poginulo ili ranjeno tokom tzv. desetodnevnog rata za osamostaljenje Slovenije. Nijedan, glasi odgovor.
Toliko o tom ratu, u kom su Slovenci pobili pedesetak nenaoružanih golobradih mladića, pripadnika JNA...

Dokumenti u koje je Prešeren imao uvid dokazuju nehumano delovanje i domaće filijale Crvenog krsta, jer je „saupravljao zarobljenički logor u zatvoru u Kopru i pomagao u gušenju pobune oficira JNA”. Prešerna je zanimalo i zašto nije uveden nijedan postupak protiv domaće TO. Zaprepastila ga je reakcija tužilaca: „Tužioci su bili užasnuti – pa nećemo valjda protiv naših da radimo?!” Stoga Prešeren smatra da u Sloveniji treba sprovesti „usavršavanje tužilaca i sudija u pogledu ženevskih i haških konvencija”.

Izvor:
http://dailynewsmn.wordpress.com/2009/05/18/sokantno-otkrice-iz-slovenije-rat-u-sloveniji-nije-zapocela-jna/


Slovenački ratni zločini

Slobodan Pantelić mučki ubijen na karauli Škofije. Slovenija je “neokaljana ratnim zločinom” ušla u Evropsku uniju,  pa će zato svim sredstvima nastaviti  da negira kako je na graničnom prelazu kod karaule Holmec prilikom raspada SFRJ počinjen ratni zločin, uprkos poznatom podatku da su tokom leta 1991.godine u Sloveniji  poginula 42 pripadnika JNA.


Za snimak austrijske televizije ORF TV, emitovan  marta 2006.godine u srspkim medijima, koji govori o streljanju trojice vojnika JNA. Zorana  Ješića starog 17 godina iz sela Sakule kod Pančeva, Gorana Maletića, 19 godina iz Novog Sada i Antonija  Šimanovića, 18 godina iz  Jablanice(BiH), slovenačka vlada tvrdi da je montaža, i da ne odgovara stvarnom dogadjaju. A zna se da su ova trojica momaka pokušali da se predaju, držeći u rukama beli čaršav. Slovenački zvaničnici negiraju i izjave gospodje Neve Miklavič-Predan, predsednice slovenačkog Helsinškog odbora,  koja navodi da se pre šesnaest godina vodila istraga koja je bila državna tajna, a tadašnji šef kriminalističke ekipe Drago Kos izjavio je da su Slovenci protivavionskim topom gadjali krov karaule  pod kojim su bili vojnici. Kos je takodje  naveo da se toga dana: “vodio viteški boj, i da nije bilo ratnog zločina, već se radilo  o potpuno normalnom sukobu”. Slučnu verziju iznelo je tada i slovenačko tužilaštvo, ali s obzirom da je austrijska televizija  pomenute snimke na svojim kanalima emitovala pre  16 godina, odnosno istig dana kada se dogodilo, u emisiji pod radnim naslovom “prvi ratni zločin počinjen tokom raspada SFRJ”, sumnja u zvaničnu slovenačku verziju prisutna je od početka. Ponovno emitovanje snimaka austrijske televiozije na srpskim medijima, serija tekstova o tim dogadjajima, pokretanje pretkrivičnog postupka od strane Tužilaštva za ratne zločine u Beogradu, nisu se nimalo dopali slovenačkoj valsti, koja se “zabrinula” da će to pokvariti dobre odnose. Posebnu zabunu je izazvao bivši ministar odbrane Zoran Stanković izjavom da trojica vojnika nisu  27. juna 1991.godine ubijena na karauli Holmec. Ikao je ovaj slučaj neugodan za Sloveniju, ova država datum dogadjaja na karauli, 27. jun slavi kao Dan slovenačke policije, zbog tadašnje pogibije dva slovenačka policajca.


Ratni zločin na karauli Škofije

Ako slučaj Holmec pokušavaju da “zature” i da ga izbrišu sa spiska ratnih zločina  tokom raspada SFRJ,  Tužilaštvo za ratne zločine u Beogradu ne bi smelo da olako predje preko ratnog zločina koji  je počinjen na tadašnjoj jugoslovensko- italijanskoj granici, kod karaule Škofija, 29. juna 1991. godine. Toga dana pripadnici slovenačke teritorijalne odbrane zarobili su i metkom u potiljak ubili Slobodana Pantelića, starog 45 godina, kapetana prve klase, iz garnizona u Ilirskoj Bistrici, rodjenog u zlatiborskom selu  Šljivovica. Tada su ubijeni i Branko Sedlar, star 37 godina, gradjansko lice na službi u JNA iz garnizona Rijeka i  Osmani Mehmedin, star 21 godinu, vozača na redovnom služenju vojnog roka iz garnizona u Ilirskoj Bistrici, a rodom iz Makedonije. Sva trojica su bili u vozilu “picgauer” koje su zaustavili teritorijalci, na silu ih izvukli iz vozila i mučki likvidirali, pucajući im u potiljak. Nakon toga su teritorijalci iscenirali sukob i smrt ove trojice pripadnika JNA  “smestili” u borbenu paljbu, da bi se prikrio ratni zločin. Više od petnaest godina i slovenačko i srpsko pravosuđe ćute o ovom slučaju ratnog zločina. O ovom zločinu prvi je progovorio u svojoj knjizi Uspomene na početku oružanog sukoba u Jugoslaviji 1991. godine Konrad Kolšek. Slovenac Kolšek je inače  te godine bio komandant Pete vojne oblasti sa sedištem u Zagrebu, kojoj j pripadala i Slovenija i poznato je da su ga Sloevnci odmah proglasili za izdajnika, a vojni vrh u Beogradu 29. juna razrešio te dužnosti, a posle tri meseca je penzionisan. O ubistvu Pantelića, Sedlara i Mehmedina, Kolšek piše:
“Indikativan je izveštaj pomoćnika komandanta za političko pravni sektor 13. korpusa, pukovnika Mirka Vukanovića koji je u 11,30 časova poslao službeno nadredjenoj  komandi, pukovniku Predojeviću sledeće: “Na graničnom prelazu Škofije neočekivno su nas napale oružane snage Slovenije, pri čemu su izgubili život kapetan  1. klase Slobodan  Pantelić, leš su našli u karoseriji, vojnik-vozač Mehmedin Osmani, našli smo ga u kabini vozila, i vozač-civil čiji smo leš našli na karoseriji. Svi su bili ubijeni metkom u potiljak. Njihova tela su naknadno ubačena u vozilo. Ovu trojicu pukovnik Krtinić je 29.juna 1991, godine poslao sa karaule Škofije na istoimeni granični prelaz, a izvršena obdukcija pokazala je da je “picgauer” upao u zasedu, a njih terojica sa leđa hicem u glavu likvidirani....” napisao je Kolšek, a u istoj knjizi zabeležio je i sledeće:
“Za ovom trojicom poslato je pojačanje, oklopno vozilo koje su slovenački teritorijalci gađali protivoklopnim ručnim bacačem. Tu su još teško ranjena dvojica starešina, koji su prevezeni u Beograd, ali su podlegli ranama. Ranjeni su još dva oficira i jedan vojnik ali su uspeli da se dočepaju granice gde su im u pomoć priskočili italijanski vojnici....”, zapisao je Kolšek. Ovu verziju događaja na karauli Škofije potvrdilo je i nekoliko svedoka na jednom ročištu u sudu u Ljubljani, medju njima je bio i tadašnji predsednik opštine Kopar. Ali, sve je to bilo uzalud, jer zvaničnoj Sloveniji nije stalo do istine, već da prikrije sve slučajeve ratnog zločina koje su počinili njeni teritorijalci.


Zlatiborac Slobodan Pantelić, kapetan 1. klase, bio je oženjen Slovenkom, njeni sunarodnici su ga mučki ubili

Slobodan Pantelić, mučki ubijeni kapetn 1. klase JNA,  bio je jedan od petoro dece Mileve i Obrada Pantelića iz zlatiborskog sela Šljivovica. Završio je Podoficirsku školu i više od deset godina živeo u Sloveniji, u garnizionu Ilirska Bistrica. Tu se oženio slovenkom Marijom, sa kojom je dobio sina Ljubena. Povremeno su dolazili u Slobodanovu rodnu Šljivovicu. Pripadnici JNA i gradjani Ilirske Bisterice koji su ga poznavali, voleli su ga i poštovali kao časnog čoveka. Slobodanova rodbina u Šljivovici za njegovu pogibiju saznala je 1. jula 1991. godine. Sa tugom tih julskih dana  Slobodanove starije  komšije u Šljivovici sećale su se kako su njihovi očevi i dedovi tokom  Drugog svetskog rata u sv

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 01:21:13

Naprej, ker zoraj manjka zadnji del teksta, verjetno je preveč besedila:

Citat Vesne, str. 7, Objave:


Zlatiborac Slobodan Pantelić, kapetan 1. klase, bio je oženjen Slovenkom, njeni sunarodnici su ga mučki ubili

Slobodan Pantelić, mučki ubijeni kapetn 1. klase JNA,  bio je jedan od petoro dece Mileve i Obrada Pantelića iz zlatiborskog sela Šljivovica. Završio je Podoficirsku školu i više od deset godina živeo u Sloveniji, u garnizionu Ilirska Bistrica. Tu se oženio slovenkom Marijom, sa kojom je dobio sina Ljubena. Povremeno su dolazili u Slobodanovu rodnu Šljivovicu. Pripadnici JNA i gradjani Ilirske Bisterice koji su ga poznavali, voleli su ga i poštovali kao časnog čoveka. Slobodanova rodbina u Šljivovici za njegovu pogibiju saznala je 1. jula 1991. godine. Sa tugom tih julskih dana  Slobodanove starije  komšije u Šljivovici sećale su se kako su njihovi očevi i dedovi tokom  Drugog svetskog rata u svoje kuće primili slovenačke porodice proterane u to  vreme sa svojih ognjišta. Krajem juna prošle godine, na petnaestu godišnjicu od Slobodanove pogibije, razgovarala sam sa njegovim mladjim bratom Milojkom, koji mi je izmedju ostalog pričao kako će se on i još dvojica Slobodanove braće, Petar i Milomir do kraja života sećati kako su išli u Sloveniju jula 1991. godine da nadju mrtvog brata:
“Odmah po saznanju za Slobovu smrt, krenuli smo ka Sloveniji. Došli smo do Splita, a tu je trebao da nas po dogovoru sa snahom Marijom čeka jedan čovek i da nas preveze do Ilirske Bistrice. Svi smo bili u crnini, čekamo. Hrvati nas sa podozrenjem posmatraju, i jedan veli, sigurno su im nekoga ucmekali... Čekamo tog čoveka, nema ga. Onda se snaha Marija javi, i kaže, nije ga smela poslati. Razumemo njen strah, nosi srpsko prezime.. Borila se sa sobom... Nakako dodjemo do Bistrice. Zgrada u kojoj je živo Slobo je pod prismotrom. Onda mi pravo odemo u garnizon, odatle zovemo snahu da je pitamo gde želi da sahranimo Sloba. Kaže, želi da  Slobo “ostane” u Sloveniji, a u garnizonu nam savetuju, terajte ga u Srbiju, ovde će mu skrnaviti grob... Uspemo kod  JNA da Sloba sa telom  vojnika iz Makedonije bude prebačen u Beograd, i sahranili smo ga na Bežanijskom groblju....”.
Slobodanov brat Milojko i ovo mi je prošle godine rekao: “Kada smo u julu 1991. godine stigli u Ilirsku Bistricu raspitivali smo se kako je poginuo naš Slobo, i svi su znali da je ubije metkom u potiljak. Njegovo telo i tela još dvojice poginulih tri dana su ležala na mestu pogibije, jer niko iz JNA nije smo da priđe, a kada smo se u vojnoj komandi dogovarili oko sahrane, nismo se smeli istim putem vraćati za Srbiju. Išli smo preko Mađarske. Eto, vidite, petnaest godina kako nam je brat poginuo, a ni slovenačke, ni srpske vlasti neće da otkriju imena Slobovih ubica...

Iako se prema nekim izvorima znaju imena ubica pripadnika JNA na graničnim prelazima Holmec i Škofije, a s obzirom da Slovenija ne priznaje da je na njenoj teritoriji tokom ratnih sukoba počinjen ratni zločin,  teško je poverovati da će Milojko Pantelić  iz Šljivovice ikada saznati ko je ubio njegovog brata Slobodana. Ipak, Milojko se nada da će biti suđeno ubicama, jer kaže, pravda je spora, ali dostižna.... U procesu raspada SFRJ ruke mnogih su ostale krvave, ali neki su uspeli brže-bolje da ih operu, i da sakriju svoj zločin, a Evropa ih je oberučke primila... Ali, dela ratnih zločinaca ne zastarevaju...
1991. je daleko, a jos NIKO nije odgovarao za ovo....
Zašto neko ima pravo na ratni zločin, dok drugima pripisuju i ono što nisu počinili?
.[/quote]


Na drugih straneh je napisala, da "cela Evropa vrši genocid nad Srbi" ....

Mislim, da bi se vsakega Slovenca ki kolčkaj ceni svojo domovino in ima malo zavedne narodne zavesti, takšno pisanje užalilo.
Mene je in sem se branil, kolikor sem se pač znal in bil sposoben braniti......

Žal pa imam premalo zgodovinskega znanja da bi lahko demantiral vse te citate iz xy amaterskih knjig (večinoma jih citirajo iz 19. stol)

Nekoč so nas v OŠ učili, da  so imeli Srbi težjne po Veliki Srbiji in da so bili dominantni v odnosu do drugih manjših narodov bivše Yuge.... Videti je, da je ta duh in prepričanje v njih še  vedno živ.

LP

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 01:29:32

Tukaj citat Vere (zdraviteljice in duhovno prebujene ženske s svojo metodo zdravljenja  "Elektra"):

      [quote="vera072"]
Quote:
starost srbice procenjuje na 8.000 do 10.000 godina.


O tome vam pričam da je pre 10.000 godina na planetu zemlju sletela Atlantida, dovela ju je vera a ona je srpkinja u svakom vr emenu.
Čuvajte u svome srcu veru jer ona vas sa Tvorcem povezuje.

Kroz milenijume, nakon porobljavanja čovečanstva, ovom znanju se zatirao trag, ovo znanje je strah za gospodare ovoga sveta.

Evo i sada priča se o Srbima a ne vidi se planina od zlodela tvoraca ovoga sveta.[/quote]

Gre se o tem, da je srbska pisava najstarejša na svetu...

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 01:31:52

Drugi napad na mene:

      [quote="ema"]Bravo Ans!
Od naizgled miroljubivog i "slatkog" Dreammera, izvukao si nesto veoma mracno i negativno.

[quote="Dreammer"]Mi Slovenci ništa vama nismo napravili lošeg a vi ste zauzeli naše granićne prelaze zbog lažnog izmanipuliranog infosa[/quote]Dreammer, zasto pises neistinu, to jest, LAZES ???
Moj rodjak je ' 91godine bio na redovnom sluzenju vojnog roka u Sloveniji.
Ubijen je na granicnom prelazu Holmec. Imao je samo 19 godina.
ZATO, NE LAZI DA NEKI SLOVENCI NISU NISTA LOSE NAPRAVILI !!!
POBILI STE PUNO MLADIH REGRUTA I NISU TU BILI SAMO SRBI, VEC I MUSLIMANI !!!

Dreammer je klasican primer SOVINISTE!
Tezak je otrov mrznje i zbog toga treba problem resiti u korenu.
Mislim da urednistvo ovog foruma ne bi trebalo da dozvoli da se forumom siri sovinizam.
Po meni, Dreammer je "prezreo" za banovanje![/quote]

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 01:37:50

      [quote="ema"]Bravo Ans!
Od naizgled miroljubivog i "slatkog" Dreammera, izvukao si nesto veoma mracno i negativno.

[quote="Dreammer"]Mi Slovenci ništa vama nismo napravili lošeg a vi ste zauzeli naše granićne prelaze zbog lažnog izmanipuliranog infosa[/quote]Dreammer, zasto pises neistinu, to jest, LAZES ???
Moj rodjak je ' 91godine bio na redovnom sluzenju vojnog roka u Sloveniji.
Ubijen je na granicnom prelazu Holmec. Imao je samo 19 godina.
ZATO, NE LAZI DA NEKI SLOVENCI NISU NISTA LOSE NAPRAVILI !!!
POBILI STE PUNO MLADIH REGRUTA I NISU TU BILI SAMO SRBI, VEC I MUSLIMANI !!!

Dreammer je klasican primer SOVINISTE!
Tezak je otrov mrznje i zbog toga treba problem resiti u korenu.
Mislim da urednistvo ovog foruma ne bi trebalo da dozvoli da se forumom siri sovinizam.
Po meni, Dreammer je "prezreo" za banovanje![/quote]

Zato jer ste zauzeli naše granićne prelaze, bombardovali naše strateške objekate i nama pretili sa napadom bombnika!!!
Svaki narod ima pravo da se brani!!

Što vama je trebalo da okupirate našu Sloveniju, a ?? !!!!
Ko vama je dao to pravo, a ?? !!!!
A koliko tisuća vi ste ih umorili - Hrvata, Muslimana, Albanaca itd ...?

MI napravimo 1 gram zloćina i vi jednu tonu najgorih zloćina  a onda vi odnosno ti oćeš nama suditi?? Samo gledaj se u ogledalo!!!

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 12.06.2010 at 10:00:05

Sanjavi, pozabljaš, da mi nismo imeli vojne s Srbijo ampak JLA. Prav tako ti Srbi tega ne vejo.

Lp,Igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 10:39:33


wrote on 12.06.2010 at 10:00:05:
Sanjavi, pozabljaš, da mi nismo imeli vojne s Srbijo ampak JLA. Prav tako ti Srbi tega ne vejo.

Lp,IgorAjgor - pozabljaš, da JNA je bila v veliki večini srbska in upravljana strogo centralno iz Bg ..... v JNA nikoli nismo imeli mi Slovenci svoje veljave. Bila je podaljšek srbskega etnocentrizma, šovinizma in nacionalizma .....

Sicer pa: očitno ti je všeč kako nas blatijo, če si v vsemu našel le mojo napakico (pa še to sem ti sedaj pojasnil) ....

Izvoli: logiraj se sam na objave in se postavi v bran, verjamem, da si bolje obveščen o političnih temah pa verjetno tudi bolj sposoben komuniciranja od mene, morda ti uspe jih prepričati .....

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 12.06.2010 at 10:49:14

Nimam potrebe po prepričevanju. Naj živijo v zablodi, to je njihova pravica.

Lp,Igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 12.06.2010 at 10:49:34


Dreammer wrote on 12.06.2010 at 10:39:33:

wrote on 12.06.2010 at 10:00:05:
Sanjavi, pozabljaš, da mi nismo imeli vojne s Srbijo ampak JLA. Prav tako ti Srbi tega ne vejo.

Lp,IgorAjgor - pozabljaš, da JNA je bila v veliki večini srbska in upravljana strogo centralno iz Bg ..... v JNA nikoli nismo imeli mi Slovenci svoje veljave. Bila je podaljšek srbskega etnocentrizma, šovinizma in nacionalizma .....

Sicer pa: očitno ti je všeč kako nas blatijo, če si v vsemu našel le mojo napakico (pa še to sem ti sedaj pojasnil) ....

Izvoli: logiraj se sam na objave in se postavi v bran, verjamem, da si bolje obveščen o političnih temah pa verjetno tudi bolj sposoben komuniciranja od mene, morda ti uspe jih prepričati .....


Dreammer kamor prideš narediš ''frko'' ?

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 13:39:49


Alojz in Sandib wrote on 12.06.2010 at 10:49:34:

Dreammer wrote on 12.06.2010 at 10:39:33:

wrote on 12.06.2010 at 10:00:05:
Sanjavi, pozabljaš, da mi nismo imeli vojne s Srbijo ampak JLA. Prav tako ti Srbi tega ne vejo.

Lp,IgorAjgor - pozabljaš, da JNA je bila v veliki večini srbska in upravljana strogo centralno iz Bg ..... v JNA nikoli nismo imeli mi Slovenci svoje veljave. Bila je podaljšek srbskega etnocentrizma, šovinizma in nacionalizma .....

Sicer pa: očitno ti je všeč kako nas blatijo, če si v vsemu našel le mojo napakico (pa še to sem ti sedaj pojasnil) ....

Izvoli: logiraj se sam na objave in se postavi v bran, verjamem, da si bolje obveščen o političnih temah pa verjetno tudi bolj sposoben komuniciranja od mene, morda ti uspe jih prepričati .....


Dreammer kamor prideš narediš ''frko'' ?če ti to tako vidiš .... poglej število mojih postov tam na Objavah / pa čas kdaj se je ta "frka" začela / in kot tretje provokativnme teme Sloveni = Srbi nisem odprl jaz.... Kot član foruma pa imam vso pravico da o stvareh-temah pišem svoja razmišljanja in stališča.

Ni mi všeč, če blatijo in če živijo v iluzijah o superiornosti svojega naroda: ne zato ker jih bi to branil ali ker bi jim odrekal to pravico do individualnega mišljenja.

Druge naj ne mešajo v ta subjektivni pogled in naj ne manipulirajo z informacijami, ki se tičejo drugih, npr. nas Slovencev.....  

Sem edini Slovenec tam in moja zavednost in vest mi ne dopušča, da bi stvar preprosto ignoriral.  

Kar pa se je dogajalo tukaj - to Lojz ti kot glavni kuhar tega piskra tukaj sam dobro veš. Sedaj ko te tuklaj ni bilo, je bil na forumu mir in ni bilo provokacij.

LP

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 12.06.2010 at 13:52:35

Ni dolgo nazaj ko si pluval po Slovencih!!!!! Srbi so Slovani-Slovo je staroslovansko označevanje za besedo.Slovljenje-govorjenje.

''Smislu'' -je pa star slovanski pojem za ''tvorca pisca'' same večno in sedaj iste vesoljne samozakonitosti vesoljnega samodelovanja.. SLOVANI nismo dripci,pa tudi če se glih ne spoštujemo med seboj. Nič osebnega Dreammer!! Brez veze se je preklat s komer koli.
Brača Tarabič sta prerokovala: Svi narodi sveta,če da piju  živu vodu izpod trikrstate gore-Triglava. U Srbiji tada neče biti junaka sve muško če biti kjukac do kljukca. Tako nekako gre ta prerokba.Srbija nima junaka. Vsi junaki,ki so jih imeli so neslavno propadli-končali!!!Tako,da se ne splača bosti z našimi južnimi brati.Škoda energije!! ;) ;)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 15:23:28

Pljuvam po tistih ki si to zaslužijo če niso pridni!! hahahhh

Ampak kaj misliš da v končnem smislu narodna identiteta ni važna? Če sem sam kot "predstavnik" nas na nekem virtualnem forumu sigurno ne bom zadeve ignoriral, sploh če je nastavljena z montažiranim smislom!
Razumeš?

Če si sprovociran, Bog gor ali dol, prvo deluj kot človek in daj cesarju kar je cesarjevega in Bogu kar je božjega!
Ali ne?

Osebno se nikoli nisem odpovedoval enemu zaradi drugega: nasprotno: sinteza je po mojem tista ki daje moč obema stranema (gornji in spodnji).

O "trošenju" energije: vse to je igra .... menjavanja in spreminjanja toka sprememb -  ali sploh obstaja izguba energije?

O vzdržljivosti si se pa tudi že  sam prepričal: tudi če je 100 : 1 lahko igramo igro v neskončnost, če  se nam zahoče in če imamo čas .... ;) :) do neke mere si me kar fajn stestiral: kaj pa bomo sedaj počeli?

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 12.06.2010 at 15:57:25

Dreammer4 ne imej se za razsodnika!!! Vsi mi na Zemlji smo bolj, ali manj neuki samovšečni vase zaverovani dripci!! Tako,da slabo mnenje imamo zgolj o drugih sebe bolj težko vidimo v pravi luči.Če bi se- bi bili manj ozkosrčni in egoistični!!!

Polako- dolaze bolja vremena-vesoljno neodvisno od nas-ker vesolje samodeluje tudi skozi nas in v nas samih-neodvisno od naših zablod. ;) ;) :)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 16:12:36


Alojz in Sandib wrote on 12.06.2010 at 15:57:25:
Dreammer4 ne imej se za razsodnika!!! Vsi mi na Zemlji smo bolj, ali manj neuki samovšečni vase zaverovani dripci!! Tako,da slabo mnenje imamo zgolj o drugih sebe bolj težko vidimo v pravi luči.Če bi se- bi bili manj ozkosrčni in egoistični!!!

Polako- dolaze bolja vremena-vesoljno neodvisno od nas-ker vesolje samodeluje tudi skozi nas in v nas samih-neodvisno od naših zablod. ;) ;) :)


PA ti si se prvi postavil v razsodnika že takoj ko sem se pojavil na forumu ("tvoje trditve o tem in onem boš moral v bodoče revdirati" je bil tvoj sodniški ultimat - pozabil ??? )

Ne maram licemerja: tisti ki sodi v tem primeru ti mene, moraš najprej pri sebi stvar obvladati! :) mam prav?

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Mr.Smith on 12.06.2010 at 16:19:40


Dreammer wrote on 12.06.2010 at 13:39:49:
naj ne manipulirajo z informacijami, ki se tičejo drugih, npr. nas Slovencev.....  

Sem edini Slovenec tam in moja zavednost in vest mi ne dopušča, da bi stvar preprosto ignoriral.  


Dreammer mogoče ti bo tole zanimivo
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1276345651/1#1

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 12.06.2010 at 16:19:51


Dreammer wrote on 12.06.2010 at 16:12:36:

Alojz in Sandib wrote on 12.06.2010 at 15:57:25:
Dreammer4 ne imej se za razsodnika!!! Vsi mi na Zemlji smo bolj, ali manj neuki samovšečni vase zaverovani dripci!! Tako,da slabo mnenje imamo zgolj o drugih sebe bolj težko vidimo v pravi luči.Če bi se- bi bili manj ozkosrčni in egoistični!!!

Polako- dolaze bolja vremena-vesoljno neodvisno od nas-ker vesolje samodeluje tudi skozi nas in v nas samih-neodvisno od naših zablod. ;) ;) :)


PA ti si se prvi postavil v razsodnika že takoj ko sem se pojavil na forumu ("tvoje trditve o tem in onem boš moral v bodoče revdirati" je bil tvoj sodniški ultimat - pozabil ??? )

Ne maram licemerja: tisti ki sodi v tem primeru ti mene, moraš najprej pri sebi stvar obvladati! :) mam prav?


Eni zavestno počnemo kar počnemo iz določenega namena!!!

Na ta namen te je lepo opozoril gape (admin) takoj ko si se začel pritoževati. :D

Drugi se pač nagonsko jezite-nekotrolirano.Razumeš kaj ti želim povedati???
Nakladanje in obsojanje ni dovolj,če same vesoljne zadeve-in samodogajanja  ne razumeš!!!

Nič ni naključno,vse ima svoj namen.Namen moraš pa poznati!!!

Ti jemlješ zadeve osebno-- ker nisi še prerasel lastne-- ego---osebnosti.

Vprašaj se to in ti bo jasno,kaj ti sporočam!!! ;) ;)Pusti osebno užaljenost-deluj s stališča vesoljne življenjske opcije,kjer ti jaz individualno nisva ovrednotena po temu kdo boljše zmerja---ampak kdo pravilno deluje-sporoča!!!! :) :) :) :)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by M.L. on 12.06.2010 at 17:54:21


wrote on 12.06.2010 at 10:49:14:
Nimam potrebe po prepričevanju. Naj živijo v zablodi, to je njihova pravica.

Lp,Igor

[smiley=thumbsup.gif] [smiley=thumbsup.gif]

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 17:55:51


Alojz in Sandib wrote on 12.06.2010 at 16:19:51:

Dreammer wrote on 12.06.2010 at 16:12:36:

Alojz in Sandib wrote on 12.06.2010 at 15:57:25:
Dreammer4 ne imej se za razsodnika!!! Vsi mi na Zemlji smo bolj, ali manj neuki samovšečni vase zaverovani dripci!! Tako,da slabo mnenje imamo zgolj o drugih sebe bolj težko vidimo v pravi luči.Če bi se- bi bili manj ozkosrčni in egoistični!!!

Polako- dolaze bolja vremena-vesoljno neodvisno od nas-ker vesolje samodeluje tudi skozi nas in v nas samih-neodvisno od naših zablod. ;) ;) :)


PA ti si se prvi postavil v razsodnika že takoj ko sem se pojavil na forumu ("tvoje trditve o tem in onem boš moral v bodoče revdirati" je bil tvoj sodniški ultimat - pozabil ??? )

Ne maram licemerja: tisti ki sodi v tem primeru ti mene, moraš najprej pri sebi stvar obvladati! :) mam prav?


Eni zavestno počnemo kar počnemo iz določenega namena!!!

Na ta namen te je lepo opozoril gape (admin) takoj ko si se začel pritoževati. :D

Drugi se pač nagonsko jezite-nekotrolirano.Razumeš kaj ti želim povedati???
Nakladanje in obsojanje ni dovolj,če same vesoljne zadeve-in samodogajanja  ne razumeš!!!

Nič ni naključno,vse ima svoj namen.Namen moraš pa poznati!!!

Ti jemlješ zadeve osebno-- ker nisi še prerasel lastne-- ego---osebnosti.

Vprašaj se to in ti bo jasno,kaj ti sporočam!!! ;) ;)Pusti osebno užaljenost-deluj s stališča vesoljne življenjske opcije,kjer ti jaz individualno nisva ovrednotena po temu kdo boljše zmerja---ampak kdo pravilno deluje-sporoča!!!! :) :) :) :)... le da ti in tebi podobni kot ste gape itd niste sposobni tega narediti najprej pri sebi! Pod to krinko oz. masko si jemljete pravico da vršite takšno posiljevanje tukaj ..... kdo pa misliš ti da si da si jemolješ to pravico kaj misliš da je drugi nimajo/nimamo ?  Misliš da sem tako zelen in glup pa še frišen od včeraj da  vas v prvi vaši besedi nebi prepoznal???

Očitno je ta tehnika zavaravanja tudi edino, do česar si se /ste se prikopali v svoji entuziastični kvaziduhovnosti ....

... še to: hvala tistemu, ki se je na novo registriral na objavah pod nikom Yotis - eto takoj ko je tam zagledal luč foruma - je blatil sonarodnjaka: mene...

Saj, če si ti xy  Yotis navajen klečeplazenja tudi tukaj na tem forumu in če je to tvoj edini zveličavni stil funkcioniranja po forumih, boš prišel pač tako daleč, kolikor dolgo ti bo kdo nastavljal rit za lizanje ....  dlje pa tudi ne.

PS: kako da nisi foruma OBJAVE odkril že prej in pravzaprav pobiraš moje ostanke -  heh?? jebi ga tudi taki mrhovinarji obstajate, ki radi jeste to kar vam se vrže na tla z naše gosposke pojedine

še tole: da si prav iz tega foruma vem tudi po tem, ker vam nobene kao duhovne skrivnosti nisem izdal ...vsaj neposredno ne... in to si tam uporabil kot zveličavni argument da sem jaz povsem zanič .... zelo smešno in neumno pravzaprav!  ... hahh   .... lolllllll

očitno si zaradi tega padel v traumo da se moraš izpovedovati v neznanih krajih neznanim ljudem .... hahh .... zelo zelo provetljeno dejanje ni kaj! .... lollll

Da so uni spodaj tupi je kot pribito ker če ti verjamejo: so tupi dvakrat kajti cel kup forumašev je bilo tam ok in smo prav fajn debatirali in si izmenjevali postinge tudi na PMu...hah tako da vidiš kako hitro streljaš kozle če ne poznaš ozadja ....
hahhhh ....lollll
Morda pa sem te fasciniral tako zelo da si se odločil me skrivaj špijonirati in na silo se dokopati do kakšnih mojih skrivnosti .... tepček brez osebne hrbtenice in stila hahhhh ...... lool

Skoz vse to men samemu samo raste popularnost --- kdo ve, Lojz, kaj misliš, da ima moja popularnost že mednarodno veljavo ?? ;)   haha  :)  ;)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 12.06.2010 at 18:07:27

Povedal res do sedaj nisi nič. To pa verjetno zato, ker ničesar nimaš, razen samohvale in kvazi bojevanja s Hrvati ali Srbi. Pejt še mal ven iz Balkana.

Lp,igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 18:30:26

Igor spet tvoja zabloda  pa tudi pozabljivost...
Napisal sem že da sem pred približno 3 tedni našel HP s forumom ki ima arhivirano vso pomembno znanje tega planeta .... fajn se mi zdi da so tam nekateri veliki forumi iz zbirke podatkov že vključeni v njihov klasifikacijski sistem torej sem svoj programček ki ga furam smiselno nadgradil ... dalje več ni možno vsaj na tem planetu ne ....

Pa menda ne boš mislil da je ta HP balkanski ... lollll ??

Ne tukaj nisem nič povedal pa tudi ne bom... to je pa moje ogledalo vam ..... ;)


Kot drugo pa še tole:  obstaja tehnika zavaravanja .... prelisičenja če kdo ne ve kako se to imenuje v slovenščini....  posledice so najmanj dvojne:
1. kot nov kar sem bil sem seveda moral udejaniti vaše projekcije o "zelencih" kar sem opravil z odliko (mar ne?)  s tem ste samo dokazali, da ste pravzaprav sužnji tej virtuali in jo mešate s svojo privatno kvaziduhovnostjo ....
2. vprašanje je, kdo je na koncu koncev "končni zmagovalec" in kdor se v tej "tehniki ribrjenja ega" bolj razkrije: ribič, ki ni pričakoval da lahko ujame tudi kita, morskega psa, pa električnega skata ali morda tudi zlato ribico ....
tako da vselej tisti, ki prvi vrže trnek in se gre te igre ribarjenja, s tem v končnem smislu še najbolj izpostavi samega sebe .....

Ampak bili ste tako zaverovani v svoj prav in v mojo nevednost, da sploh niste opazili, kako ste se sami v vsem tem razkrili in pokazali svoje nič kaj duhovne lastnosti ki so enake povsem vsakdanjim ljudem iz ulice ...

še več: gape se je celo skliceval da je ta forum odraz družbe  hehhhh .... lolčki .... kaj vse se da razbrati iz vaših sporočil .... tistim, ki imajo odprte oči in dovolj usmerjeno pozornost ...

Tako da je po vsem tem moj rezultat zadovoljstvo, veliko ste mi povedali o sebi v zelo kratkem času .... Hvala za dragocene podatke.... :)   :)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Mr.Smith on 12.06.2010 at 18:46:42

Dreammer, res da si bil deležen čudnega sprejema s strani enih tukaj, sam nima veze. - Nismo na tekmi, ne tekmujemo kdo ve več in kdo ve manj in oh in ah, in viri sem in viri tja, - to je life to ni OŠ prckanje od koga oče je močnejši.  Taki ki sami pišejo da vejo več, da vejo največ, da vejo edini taki mi s tem povejo - da ne vejo.

Kdo kaj ve ali ne ve, ve vsak zase. In mi je tudi čisto nepomembno ali nekdo ve edini na svetu vse ali pa ne ve nič, ker je nepomembno.


Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by egotrip on 12.06.2010 at 18:53:43

Pa ja jebes to prckanje  kdo vec ve kdo je spredi kdo je zadi kdo je zgori kdo je spodi: )
Dreamer pa sj kaj ces bit vec kot pa povprecen clovk iz ulice usej js sm to kaj cem bit : )
Hladno pivo pa senca to je to : ) no se kej zravn mogoc : )
lp : )

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 12.06.2010 at 19:14:20

Dreamer nič mi nisi še razkril in mi je tudi vseeno.Samo nekaj obtožuješ.Pa verjamem,da še sam ne veš kaj!!! Tako,da ti še naprej uživaj,če smatraš,da boš zato pač prvi froc v nekem svojem ego svetu. Jaz te v bistvu sploh ne zaznam.Odgovarjam ti iz svojga ''čefa'',ki pa nima želje konkretizacije tvoje osebe.Zame si nek zblujen neoseben ''čiru bu'',ki piše na tem forumu. ;) ;) :Kot oseba mi nisi zanimiv. Imam pač ''čef'  zajebavati se s teboj,ker te vidim kot neko žalostno užaljeno nedoraslo lupinco. ;) ;) ;)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 19:20:14

... ma saj kul da komentirata .... ampak spet jemljeta text preveč enodimenzionalen ..... to pa ni to, kar vam sedaj govorim prav to ni to; če tekma je potem naj bo tekma: ampak pomembno je uno kar je izza tekme pa sploh to, kar se v tekmi dogaja v navidez "poraženem" kajti nabluzili ste mi, da se iz mene in moje reakcije lepo učite o "mojem!" egu .....

kaj pa vaš ego ki se je šel tisto tekmo; še več: želel jo je ..... prvi je vrgel rokavico .... ali pa pištolo .... v tem stilu ..... pa ko jo potem un pobere ker jo želi vrniti lasniku, ga lastnik okrega in opsuje: poglejte ga, v rokah ima pištolo - dejmo ga sedaj linčat ....

a je bilo v karikiranem smislu tole tako .... v grobem ?

tale stvar je že tako prežvekana da se mi ne da več o tem ......

kar se pa tiče lestvice vrednot: osebno stvari ne vidim tako enoznačnih, da bi bili meni vsi enaki in isti (po kvaliteti ne pa po moralni vrednosti da se razumemo ) - če bi stvari razpolagal tako na široko pa tako neselektivno, bi bilo moje življenje naravnost prekratko da bi se lahko v taki razpršenosti fokusiral na uno kar je meni v globalnem smislu pomembno .....
Tak je pač moj princip - rahlo asocialen kar se tiče moje privatne intime .... pač ni vsak dobrodošel da lahko samostojno šari po moji notranjosti ...

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 19:22:40


Alojz in Sandib wrote on 12.06.2010 at 19:14:20:
Dreamer nič mi nisi še razkril in mi je tudi vseeno.Samo nekaj obtožuješ.Pa verjamem,da še sam ne veš kaj!!! Tako,da ti še naprej uživaj,če smatraš,da boš zato pač prvi froc v nekem svojem ego svetu. Jaz te v bistvu sploh ne zaznam.Odgovarjam ti iz svojga ''čefa'',ki pa nima želje konkretizacije tvoje osebe.Zame si nek zblujen neoseben ''čiru bu'',ki piše na tem forumu. ;) ;) :Kot oseba mi nisi zanimiv. Imam pač ''čef'  zajebavati se s teboj,ker te vidim kot neko žalostno užaljeno nedoraslo lupinco. ;) ;) ;)


glede na une poste preden si imel tukaj pavzo to ne morem potrditi: stvar tekmovalnosti te je kar fajn potegnila noter in navzdol tako da si ob tem pokazal kar nekaj zavzetosti in emocionalnosti in mi s tem po svoje izkazal svojo pozornost .....

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 12.06.2010 at 19:27:58


Dreammer wrote on 12.06.2010 at 19:20:14:
... ma saj kul da komentirata .... ampak spet jemljeta text preveč enodimenzionalen ..... to pa ni to, kar vam sedaj govorim prav to ni to; če tekma je potem naj bo tekma: ampak pomembno je uno kar je izza tekme pa sploh to, kar se v tekmi dogaja v navidez "poraženem" kajti nabluzili ste mi, da se iz mene in moje reakcije lepo učite o "mojem!" egu .....

kaj pa vaš ego ki se je šel tisto tekmo; še več: želel jo je ..... prvi je vrgel rokavico .... ali pa pištolo .... v tem stilu ..... pa ko jo potem un pobere ker jo želi vrniti lasniku, ga lastnik okrega in opsuje: poglejte ga, v rokah ima pištolo - dejmo ga sedaj linčat ....

a je bilo v karikiranem smislu tole tako .... v grobem ?

tale stvar je že tako prežvekana da se mi ne da več o tem ......

kar se pa tiče lestvice vrednot: osebno stvari ne vidim tako enoznačnih, da bi bili meni vsi enaki in isti (po kvaliteti ne pa po moralni vrednosti da se razumemo ) - če bi stvari razpolagal tako na široko pa tako neselektivno, bi bilo moje življenje naravnost prekratko da bi se lahko v taki razpršenosti fokusiral na uno kar je meni v globalnem smislu pomembno .....
Tak je pač moj princip - rahlo asocialen kar se tiče moje privatne intime .... pač ni vsak dobrodošel da lahko samostojno šari po moji notranjosti ...


Dreamer si ti tole napisal??? ;D ;D ;D

'''Moje Živlenje je PREKRATKO'''-Največja najpogostejša fraza preračunljivih egocentrikov!!! Samo ta stavek mi vse pove o tvojem delovanju  za življenje--ki ni brez kalkuliranja o lastni osebi!!! Totalno si padel na celotni ćrti!!! S teboj se mi res ne da ukvarjati!!!! Žal- zame nedoraslo razmišljaš!!

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 19:34:34


Alojz in Sandib wrote on 12.06.2010 at 19:27:58:

Dreammer wrote on 12.06.2010 at 19:20:14:
... ma saj kul da komentirata .... ampak spet jemljeta text preveč enodimenzionalen ..... to pa ni to, kar vam sedaj govorim prav to ni to; če tekma je potem naj bo tekma: ampak pomembno je uno kar je izza tekme pa sploh to, kar se v tekmi dogaja v navidez "poraženem" kajti nabluzili ste mi, da se iz mene in moje reakcije lepo učite o "mojem!" egu .....

kaj pa vaš ego ki se je šel tisto tekmo; še več: želel jo je ..... prvi je vrgel rokavico .... ali pa pištolo .... v tem stilu ..... pa ko jo potem un pobere ker jo želi vrniti lasniku, ga lastnik okrega in opsuje: poglejte ga, v rokah ima pištolo - dejmo ga sedaj linčat ....

a je bilo v karikiranem smislu tole tako .... v grobem ?

tale stvar je že tako prežvekana da se mi ne da več o tem ......

kar se pa tiče lestvice vrednot: osebno stvari ne vidim tako enoznačnih, da bi bili meni vsi enaki in isti (po kvaliteti ne pa po moralni vrednosti da se razumemo ) - če bi stvari razpolagal tako na široko pa tako neselektivno, bi bilo moje življenje naravnost prekratko da bi se lahko v taki razpršenosti fokusiral na uno kar je meni v globalnem smislu pomembno .....
Tak je pač moj princip - rahlo asocialen kar se tiče moje privatne intime .... pač ni vsak dobrodošel da lahko samostojno šari po moji notranjosti ...


Dreamer si ti tole napisal??? ;D ;D ;D

'''Moje Živlenje je PREKRATKO'''-Največja najpogostejša fraza preračunljivih egocentrikov!!! Samo ta stavek mi vse pove o tvojem delovanju  za življenje--ki ni brez kalkuliranja o lastni osebi!!! Totalno si padel na celotni ćrti!!! S teboj se mi res ne da ukvarjati!!!! Žal- zame nedoraslo razmišljaš!!


ja jasno in glasno: visoko strateško kalkuliram svoje življenje!

Si zadovoljen??

ali želi tvoj gnajavator sedaj novo tekmo na temo kako strašno grozno je dreammer zaveden in ujet v svoj ego, Lojz pa ga je razkrinkal in mu vrgel pod nos to, kar mu gre ??

Hecen si ker ne moreš ven iz svoje vloge kazanja s prstom na drugače misleče .... lol ..... na moj post o kalkulaciji si se prav ti kot samopozvana razsvetljena oseba ponovno ujel .... ponavljajo se ti lekcije ..... nič ne napreduješ ..... ker nič ne kalkuliraš ..... tepček .... lolllll

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 12.06.2010 at 19:43:43


Dreammer wrote on 12.06.2010 at 19:34:34:

Alojz in Sandib wrote on 12.06.2010 at 19:27:58:

Dreammer wrote on 12.06.2010 at 19:20:14:
... ma saj kul da komentirata .... ampak spet jemljeta text preveč enodimenzionalen ..... to pa ni to, kar vam sedaj govorim prav to ni to; če tekma je potem naj bo tekma: ampak pomembno je uno kar je izza tekme pa sploh to, kar se v tekmi dogaja v navidez "poraženem" kajti nabluzili ste mi, da se iz mene in moje reakcije lepo učite o "mojem!" egu .....

kaj pa vaš ego ki se je šel tisto tekmo; še več: želel jo je ..... prvi je vrgel rokavico .... ali pa pištolo .... v tem stilu ..... pa ko jo potem un pobere ker jo želi vrniti lasniku, ga lastnik okrega in opsuje: poglejte ga, v rokah ima pištolo - dejmo ga sedaj linčat ....

a je bilo v karikiranem smislu tole tako .... v grobem ?

tale stvar je že tako prežvekana da se mi ne da več o tem ......

kar se pa tiče lestvice vrednot: osebno stvari ne vidim tako enoznačnih, da bi bili meni vsi enaki in isti (po kvaliteti ne pa po moralni vrednosti da se razumemo ) - če bi stvari razpolagal tako na široko pa tako neselektivno, bi bilo moje življenje naravnost prekratko da bi se lahko v taki razpršenosti fokusiral na uno kar je meni v globalnem smislu pomembno .....
Tak je pač moj princip - rahlo asocialen kar se tiče moje privatne intime .... pač ni vsak dobrodošel da lahko samostojno šari po moji notranjosti ...


Dreamer si ti tole napisal??? ;D ;D ;D

'''Moje Živlenje je PREKRATKO'''-Največja najpogostejša fraza preračunljivih egocentrikov!!! Samo ta stavek mi vse pove o tvojem delovanju  za življenje--ki ni brez kalkuliranja o lastni osebi!!! Totalno si padel na celotni ćrti!!! S teboj se mi res ne da ukvarjati!!!! Žal- zame nedoraslo razmišljaš!!


ja jasno in glasno: visoko strateško kalkuliram svoje življenje!

Si zadovoljen??

ali želi tvoj gnajavator sedaj novo tekmo na temo kako strašno grozno je dreammer zaveden in ujet v svoj ego, Lojz pa ga je razkrinkal in mu vrgel pod nos to, kar mu gre ??

Hecen si ker ne moreš ven iz svoje vloge kazanja s prstom na drugače misleče .... lol ..... na moj post o kalkulaciji si se prav ti kot samopozvana razsvetljena oseba ponovno ujel .... ponavljajo se ti lekcije ..... nič ne napreduješ ..... ker nič ne kalkuliraš ..... tepček .... lolllll


Dreammer tvoj osnovni problem je da sploh ne razmišljaš o zadevah,ki so izven tvojega Jaza!!! To te muči- tvoj jaz te muči.

To ti želim povedati-nisi sam v vesolju-tvoje življenjsko poslanstvo naj bi bila samoiniciativna skrb za ohranitev celotnega vesoljnega življenja,ki tebi samemu omogoča živeti
Ne samo tako kot živiš danes-ampak zelo zelo drugače. O čemer se pa tebi niti sanja ne-žal!!! Nič te ne obtožujem samo ugotavljam,  zato lahko prekineva najino debato!!Nisi zanimiv!! ;) ;) ;)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 19:48:24

ja - prav imaš - prekini jo! naredi vsaj eno selekcijo zase in pejd stran v drug peskovnik ....

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 12.06.2010 at 19:50:42


Dreammer wrote on 12.06.2010 at 19:48:24:
ja - prav imaš - prekini jo! naredi vsaj eno selekcijo zase in pejd stran v drug peskovnik ....


Na tem peskovniku se zelo rad igram posebno s egocentričnimi problematičnimi otroci!!!! :) :)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 12.06.2010 at 21:58:03


Alojz in Sandib wrote on 12.06.2010 at 19:50:42:

Dreammer wrote on 12.06.2010 at 19:48:24:
ja - prav imaš - prekini jo! naredi vsaj eno selekcijo zase in pejd stran v drug peskovnik ....


Na tem peskovniku se zelo rad igram posebno s egocentričnimi problematičnimi otroci!!!! :) :)To pomeni da se je ta del tebe prilepil na mene: na meni prečiščuješ svoje traume iz otroštva in me projiciraš kot problematičnega otroka - v bisvu sebe ....

Saj zato ti je tudi oproščeno: zgornji post je negiranje mene, v tem pa priznavanje mojega pomena v tvojem življenju ..... zmeden in trčen si to je to ..... pejd rajš na pir peskovnik pa raje pusti nam bolj izkušenim od tebe .....

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 13.06.2010 at 00:30:23

Kot sem ti rekel, Sanjavi, pejt še kam drugam pogledat, ne sam tega dolgocajtnega Balkana. Vse še primerjaš s tem Balkanom in lahko bi malo razširil zavest. Tvoje ocenjevaje drugih je popolnoma zgrešeno in omejeno na tvojo ozko primerjavo. Včasih so takim rekli; da so zaplankani.
Dokler imaš ozko zavest, te bodo vedno preganjali ti tvoji vampirji in razni reptili.

Lp,Igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 01:27:02

sem ti že povedal - da me lahko ocenjuješ le iz informacij, ki si jih dobil tukaj posredno iz mojih postov.

Nič ne veš o tem kje sem že bil ali pa sem prav sedaj ta moment vzporedno logiran ... hehhhhh pa to je tvoj problem, kaj mi misliš vsiliti oz. v kakšen predal me stlačiti .... za sebe vem še kako dobro s kom sem v kontaktih itd ..... večkje se  na kak forum sploh ne logiram, ampak ostanek v direktnem stiku samo z adminom ali moderatorji tem .....

žal mi je, če sem želel razbliniti tvoje zaplankane iluzije o meni in o tem, kaj sploh veš ti osebno o meni ..... nič ne veš konkretnega in tudi nimaš nobenih osnov za to da bi vedel karkoli konkretnega ....

nenazadnje je vse tole samo še virtuala lol ....

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 13.06.2010 at 01:54:36

Dovolj si napisal, da je lepo razvidna tvoja ozka zavest, primerljiva z balkansko zaplankanostjo.
Zato ti pravim, da se le malce bolj razglej. Vem da se počutiš varnega v tej znani, ozki miselnosti. A le korajžno.

Lp,Igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 01:55:53

ignore you

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 13.06.2010 at 02:14:58


Dreammer wrote on 13.06.2010 at 01:55:53:
ignore you

Z ignoriranjem se samo še utrjuješ na tej zaplankani (ozki) poti.

Lp,Igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 02:49:19


wrote on 13.06.2010 at 02:14:58:

Dreammer wrote on 13.06.2010 at 01:55:53:
ignore you

Z ignoriranjem se samo še utrjuješ na tej zaplankani (ozki) poti.

Lp,Igor


bla bla bla ba bla kt babja ćenća utrujaš in goniš eno ta isto sebe poglej pa se spravi v red hinavc!!

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 13.06.2010 at 09:16:04

Dreammer

Že nekaj časa sem na temle forumu.Z mnogimi se strinjam in z mnogimi se ne.S teboj se sploh ne da debatirati ,ker nisi še nič konkretnega povedal. Ti samo neki natolcuješ- kje vse in s kom sodeluješ. V čemu sodeluješ??? V blebetanju? ;D ;D ;D

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by gape on 13.06.2010 at 12:04:23


Dreammer wrote on 12.06.2010 at 01:21:13:
Mislim, da bi se vsakega Slovenca ki kolčkaj ceni svojo domovino in ima malo zavedne narodne zavesti, takšno pisanje užalilo.
Mene je in sem se branil, kolikor sem se pač znal in bil sposoben braniti......

takim textom pač ne daš pozornosti ... sej obvladaš to ...
kaj ma to use sploh veze, če smo pa usi eno?

čim se o nacijah pogovarjaš, ne more druzga bit kot da konflikt nastane
boljš je da mamo svoje mejhne peskovnike in usak pr seb pedena kar je za spedenat - pometanje pred svojim pragom scena
ker smo pač usi eno, se preko polja širi zavest ki jo dvignemo/jo nekje v okolico ...
velika večina teh sranj o čemer ste se pogovarjal je popolnoma brez veze ... zakaj bi se 2 človeka ki s tem nista nč mela pregovarjala o zadevah o kerih ne vesta nič? ampak res nič
ne poznata ne vzrokov ne posledic ...

brez veze

lahko pa do neke mere dam prow punci da majo u srbiji kr močno linijo plave krvi ... so pač eni redkih ki jim to ni blo pofrezano tolk kmal ... ker kolkr je razumet, so se u času, ljudje znotri klanov plave krvi, vedno bolj 'parili' z ostalimi ... rang prestol zamenjat za ljubezen ...
prowzaprow ne bi o tem ... je to že use napisano ...

hehe
noben od teh s kerimi se pogovarjaš tm na forumu ni nobenega graničnega prelaza zauzeu; noben ni okupiru slovenije
oni se samo poistovečajo s temi reveži ki so ga takrat nasrkal - pa niso bli nč več kot kmetje na šahovnici ... in ti jim pomagaš pr tem, da se poistovečajo s tistim ... pa oni tisto niso ... sploh ...

vse je eno
vse eno je


jna je pač organizacija ki izvaja ukaze
to je use kar je
kdo jih daje in zakaj, ne bomo nikol izvedl, je tud nepomembno ... u bistvu ... in ko prideš do teh podatkov - že prec od začetka, ti je sick da je kej tazga sploh možno ...
imho
seveda


ko pljuvaš po nekom, pluvaš po seb ;)Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Mr.Smith on 13.06.2010 at 12:16:17

Vojna v Jugi je bila kot vse vojne biznis. In bilo jim je bolše razbit Jugo na manjše dele in potem te dele posamezno počasi dat v EU kot pa imet eno tako veliko in močno državo kot je bila cela Juga v EU.
Kot takšen že imaš glas ki se sliši. Preveč.
In seveda se spet spotaknemo ob Bilderberge in ostale strice ki počnejo kar počnejo. So tud v Jugi. In še danes.

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 13.06.2010 at 12:21:04


Mr.Smith wrote on 13.06.2010 at 12:16:17:
Vojna v Jugi je bila kot vse vojne biznis. In bilo jim je bolše razbit Jugo na manjše dele in potem te dele posamezno počasi dat v EU kot pa imet eno tako veliko in močno državo kot je bila cela Juga v EU.
Kot takšen že imaš glas ki se sliši. Preveč.
In seveda se spet spotaknemo ob Bilderberge in ostale strice ki počnejo kar počnejo. So tud v Jugi. In še danes.


To  je to!!! ;)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 12:30:10

mr Smith preberi si stran 8 / pa 9 na tem forumu objave v tej temi Sloveni =  Srbi .....

Mal preberi kakšne ideje imajo spodaj tile samookronani duhovni prosvetljenci ..... o tem hribu Rtanj (ki se je sedaj preimanoval že v piramido ker je to UREDNIK foruma videl v viziji da so oni ki so ga naredili in to so bitja iz Siriusa A že začeli spreminjati v piramido) - pa o invaziji ki jo Sirijani A tam pripravljajo - ne, danes so napisali da se že dogaja ta moment - pa nenazadnje: vera ki je sicer avtorica originalnih metod zdravljenja (od katerih ljudi več dni boli glava, pa padajo v traume itd .... pričevanja iz tega istega foruma) je izumila, da obstaja "kupola" ki lahko prepreči to invazijo Sirijanov A; problem je da moramo ljudje ojačati to kupolo s svojo duhovno energijo  in vero ....

na koncu doda: edino Srbi imamo dostop do te skrivnosti in edino mi bomo s pomočjo naše vere rešili naš narod Srbijo in svet ....

Ti je jasna manipulacija???

In to s strani kao duhovnih prebujencev / pa povrhu se ta informacija pojavi na kao kvazi duhovnem forumu ....

ljudje sami odpirajo vrata ne da bi to vedeli s tem slepim neumnim izvrševanjem teh odštekanih "ukazov" oz. sugestij ... sami "prodajo svojo dušo hudiču"   ker se sploh ne zavedajo ozadja in posledic ....

nič čudnega da smo se užgali in pravim hvalabogu da so se stvari tudi pokazale v pravi luči ...

še eno zanimivo dejstvo: to informacijo o tem svetem hribu je na ta forum prinesel eden izmed urednikov (Sratko) .... na to je celo zelo ponosen ..... in si jemlje za to določene pomembne zasluge ....

še en dokaz več da so forumi še posebej taki z "duhovnimi" vsebinami izprogramirani ...

pa saj sem sam videl, kako je s tem gape tukaj ... tudi tvoj zadnji post zgoraj marsikaj pove o tebi, srček, nisi tako nedolžen kot glumiš tukaj ... ;) :)  ........ lol   ....   hehhhh  :o :o :o

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Mr.Smith on 13.06.2010 at 12:32:55

veliko je takšnih ki se imajo za edine na svetu ki ne vem kaj, pusti, to je njihova "težava" ne tvoja  :)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by egotrip on 13.06.2010 at 12:35:22

Kaj je namen piramid ? Un tip je govoril o tem da pomagajo zemlji usmerjat energijo da je namen vseh  piramid na zemlji to da bodo pomagale planetu pri dvigu zavesti ...
Lih sem se tut spomnil na une spirale na nebu ki so ble vidne zdej pred kratkim hm kje ze tocno ne spomnem , oblike kot mini galaksija kaj bi to lahk blo ?
lp : )

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 13.06.2010 at 12:39:47


Dreammer wrote on 13.06.2010 at 12:30:10:
mr Smith preberi si stran 8 / pa 9 na tem forumu objave v tej temi Sloveni =  Srbi .....

Mal preberi kakšne ideje imajo spodaj tile samookronani duhovni prosvetljenci ..... o tem hribu Rtanj (ki se je sedaj preimanoval že v piramido ker je to UREDNIK foruma videl v viziji da so oni ki so ga naredili in to so bitja iz Siriusa A že začeli spreminjati v piramido) - pa o invaziji ki jo Sirijani A tam pripravljajo - ne, danes so napisali da se že dogaja ta moment - pa nenazadnje: vera ki je sicer avtorica originalnih metod zdravljenja (od katerih ljudi več dni boli glava, pa padajo v traume itd .... pričevanja iz tega istega foruma) je izumila, da obstaja "kupola" ki lahko prepreči to invazijo Sirijanov A; problem je da moramo ljudje ojačati to kupolo s svojo duhovno energijo  in vero ....

na koncu doda: edino Srbi imamo dostop do te skrivnosti in edino mi bomo s pomočjo naše vere rešili naš narod Srbijo in svet ....

Ti je jasna manipulacija???

In to s strani kao duhovnih prebujencev / pa povrhu se ta informacija pojavi na kao kvazi duhovnem forumu ....

ljudje sami odpirajo vrata ne da bi to vedeli s tem slepim neumnim izvrševanjem teh odštekanih "ukazov" oz. sugestij ... sami "prodajo svojo dušo hudiču"   ker se sploh ne zavedajo ozadja in posledic ....

nič čudnega da smo se užgali in pravim hvalabogu da so se stvari tudi pokazale v pravi luči ...

še eno zanimivo dejstvo: to informacijo o tem svetem hribu je na ta forum prinesel eden izmed urednikov (Sratko) .... na to je celo zelo ponosen ..... in si jemlje za to določene pomembne zasluge ....

še en dokaz več da so forumi še posebej taki z "duhovnimi" vsebinami izprogramirani ...

pa saj sem sam videl, kako je s tem gape tukaj ... tudi tvoj zadnji post zgoraj marsikaj pove o tebi, srček, nisi tako nedolžen kot glumiš tukaj ... ;) :)  ........ lol   ....   hehhhh  :o :o :o

Si pa smešen. Vsaj to.

Lp,Igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 13.06.2010 at 12:43:25

Dreammer

Si ti že slišal za Kanjuha (Rusina) in njegovo knjigo'' Deseti gospodar sveta????

On govori o Srbih kot o hendikepiranem narodu,ki je v svoja izvorna slovanska imena edini vrnil pomanjševalnico-Pavlov-Pavlović!!!Ptrov-Petro-vić!!! On jih ima za izgubljen narod ,ki nikakor nima lastnega poslanstva,ker je sam sebe zavestno degradiral. Jaz sam sem vso svojo poklicno kariero pretežno delal v bivši Jugi. Tako,da mentaliteto Srbov-Albancev-Hrvatov-Makedoncev zelo dobro poznam. Srbi v ničemer niso drugačni od drugih narodov bivše Juge-egoizem je povsod najprej.Je pri nas drugače?? :D

Če ti kaj pomaga? Sam osebno jih ne ocenjujem kot velik narod!! :(

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 12:45:25


ego-3p wrote on 13.06.2010 at 12:35:22:
Kaj je namen piramid ? Un tip je govoril o tem da pomagajo zemlji usmerjat energijo da je namen vseh  piramid na zemlji to da bodo pomagale planetu pri dvigu zavesti ...
Lih sem se tut spomnil na une spirale na nebu ki so ble vidne zdej pred kratkim hm kje ze tocno ne spomnem , oblike kot mini galaksija kaj bi to lahk blo ?
lp : )nowp ni tko tole veš .... po mnenju teh srbskih vidcev to ni tkole  veš.....

heh: pravijo da piramide v Srbiji in v Bosni izkoriščajo zlobni temni Sirijani A kot vstopno točko fokusiranja časovnega tunela po katerem bodo prišli ....

KOnčni point tudi spet ni v tem, ampak v tem da bodo Srbi mobilizirali vse duhovne sile/moči/kandidate in pojačali kupolo svetlobe ko bo preprečila tole invazijo ....

Sam napisal preberite si str. 8 pa 9 na objavah v temi Srbi = Sloveni   .....

tako da Lojz: tudi tebio svetujem da si izmisliš neko večjo kolosalno potegavščino da ti bo še naprej kdo verjel poglej kako znajo biti naši južni sosedje pri tem izvirni .... lollll    hhhh ;D ;D ;D ;D ;D

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 12:52:45


Alojz in Sandib wrote on 13.06.2010 at 12:43:25:
Dreammer

Si ti že slišal za Kanjuha (Rusina) in njegovo knjigo'' Deseti gospodar sveta????

On govori o Srbih kot o hendikepiranem narodu,ki je v svoja izvorna slovanska imena edini vrnil pomanjševalnico-Pavlov-Pavlović!!!Ptrov-Petro-vić!!! On jih ima za izgubljen narod ,ki nikakor nima lastnega poslanstva,ker je sam sebe zavestno degradiral. Jaz sam sem vso svojo poklicno kariero pretežno delal v bivši Jugi. Tako,da mentaliteto Srbov-Albancev-Hrvatov-Makedoncev zelo dobro poznam. Srbi v ničemer niso drugačni od drugih narodov bivše Juge-egoizem je povsod najprej.Je pri nas drugače?? :D

Če ti kaj pomaga? Sam osebno jih ne ocenjujem kot velik narod!! :(what??tok str si že ti ???  hudo to!!! lej kje s pristal v svojem lajfu --- zabijaš ga  v virtuali,  Lojz  kaj bo iz tebe ..... kmal greš tja čez  na drug peskovnik ti pa tlele glavo v pesek tiščiš in  zapravljaš svoj odmerjeni čas .... jaz bi ti že pokazal za tole prepuščanje !!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 13.06.2010 at 13:00:01

Meni ni potrebno tvoje svetovanje Dreammer.Lahko debatirava sporočava -Nikakor pa se ne ocenjujeva in svetujeva- ok?

Tvoj moj izvorni dom bele rase je Sirius. Tam živijo tvoji sobratje. Pokojni dr.Susman si je edini upal to javno povedati.SIRIUS-je povezal z izvorom JEZUSa Kristusa. Kako to opravičiti to tezo pa Susman ni znal!!! Rase na Zemlji ima vse svoj galaktični izvor in tudi vse zemeljsko življenje.
Ti ki sanjajo o invaziji iz Sirusa naj se pod nosom obrišejo.Nikakršne invazije ne bo. Vesoljni Etični kodeks-Galaktične Sončne Dinastije zavezuje Sirijane k spoštovanju.
Svobodna volja slehernika bo odločila kje in kako bo živel znotraj te galaksije. Naši predniki so se odločili prostovoljno živeti tu. Vse drugo je bluzenje!!! ;) ;)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 13.06.2010 at 13:02:23


Dreammer wrote on 13.06.2010 at 12:52:45:

Alojz in Sandib wrote on 13.06.2010 at 12:43:25:
Dreammer

Si ti že slišal za Kanjuha (Rusina) in njegovo knjigo'' Deseti gospodar sveta????

On govori o Srbih kot o hendikepiranem narodu,ki je v svoja izvorna slovanska imena edini vrnil pomanjševalnico-Pavlov-Pavlović!!!Ptrov-Petro-vić!!! On jih ima za izgubljen narod ,ki nikakor nima lastnega poslanstva,ker je sam sebe zavestno degradiral. Jaz sam sem vso svojo poklicno kariero pretežno delal v bivši Jugi. Tako,da mentaliteto Srbov-Albancev-Hrvatov-Makedoncev zelo dobro poznam. Srbi v ničemer niso drugačni od drugih narodov bivše Juge-egoizem je povsod najprej.Je pri nas drugače?? :D

Če ti kaj pomaga? Sam osebno jih ne ocenjujem kot velik narod!! :(what??tok str si že ti ???  hudo to!!! lej kje s pristal v svojem lajfu --- zabijaš ga  v virtuali,  Lojz  kaj bo iz tebe ..... kmal greš tja čez  na drug peskovnik ti pa tlele glavo v pesek tiščiš in  zapravljaš svoj odmerjeni čas .... jaz bi ti že pokazal za tole prepuščanje !!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Vidiš to je tvoj primitivizem!!!!Se pravi,da je udeležba na tem forumi izguba časa.Ozaveščanje tudi? Ti rad pljuvaš sam nase?

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 13:07:05


Alojz in Sandib wrote on 13.06.2010 at 13:00:01:
Meni ni potrebno tvoje svetovanje Dreammer.Lahko debatirava sporočava -Nikakor pa se ne ocenjujeva in svetujeva- ok?

Tvoj moj izvorni dom bele rase je Sirius. Tam živijo tvoji sobratje. Pokojni dr.Susman si je edini upal to javno povedati.SIRIUS-je povezal z izvorom JEZUSa Kristusa. Kako to opravičiti to tezo pa Susman ni znal!!! Rase na Zemlji ima vse svoj galaktični izvor in tudi vse zemeljsko življenje.
Ti ki sanjajo o invaziji iz Sirusa naj se pod nosom obrišejo.Nikakršne invazije ne bo. Vesoljni Etični kodeks-Galaktične Sončne Dinastije zavezuje Sirijane k spoštovanju.
Svobodna volja slehernika bo odločila kje in kako bo živel znotraj te galaksije. Naši predniki so se odločili prostovoljno živeti tu. Vse drugo je bluzenje!!! ;) ;)OMG!!! what a siht!!!!

llllllllllloooooooooooollllllllllllllllllllllll!!!!

MOj domek sem si sam izbral in tudi mesto moje kreacije ti imej svoj ali tvoj sirius mene pa ne mešaj v to!!!

....... greva eno duhovno nacionalistično kot smo se jo šli spodaj na temo:  nene,  mi Slovenci nismo Srbi???

ne mi fejkat mojega izvora in ne me primerjati s tabo, jasno !!!!!!!!!!!!

sem ti že včeraj rekel da se spelji iz mojega peskovnika!!!

čim dlje vstran ... tem bolje bova sodelovala oziroma ne-sodelovala Lojz !!!

JAZ te ne potrebujem, ti ni jasno???

videl sem, kaj zmoreš in to je zelo reven oz. skromen potencial ....
pa tudi če imaš kaj malo več od tega me res niti  pod razno niti pod 0,0000000000000 % na minus 1000 potenco   ne zanima !!!  pa me nikoli ne bo!!!

Imam svoj program in ta mi več kot zadostuje...

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 13:09:02


Alojz in Sandib wrote on 13.06.2010 at 13:00:01:
Meni ni potrebno tvoje svetovanje Dreammer.Lahko debatirava sporočava -Nikakor pa se ne ocenjujeva in svetujeva- ok?

Tvoj moj izvorni dom bele rase je Sirius. Tam živijo tvoji sobratje. Pokojni dr.Susman si je edini upal to javno povedati.SIRIUS-je povezal z izvorom JEZUSa Kristusa. Kako to opravičiti to tezo pa Susman ni znal!!! Rase na Zemlji ima vse svoj galaktični izvor in tudi vse zemeljsko življenje.
Ti ki sanjajo o invaziji iz Sirusa naj se pod nosom obrišejo.Nikakršne invazije ne bo. Vesoljni Etični kodeks-Galaktične Sončne Dinastije zavezuje Sirijane k spoštovanju.
Svobodna volja slehernika bo odločila kje in kako bo živel znotraj te galaksije. Naši predniki so se odločili prostovoljno živeti tu. Vse drugo je bluzenje!!! ;) ;)Susman je pa itak manipulant med manipulanti tako da mi ne o njemu ker mi bodo še moje bele gliste začele bruhati belo peno  od šoka hahahhhohhh   lolll

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 13.06.2010 at 13:13:32

Dreammer

Z vsakim tvojim postom mi kažeš svoje nerazumevanje zadev. Si ti že slišal za pojem Duhovni tempelj-V starem Egiptu sploh vanj nisi mogel vztopiti pred pedestim letom.Si že slišal za OMa starca iz gore? Ne me non stop nasmejavat s svojimi otročarijami-tebi se o pravih stvareh še sanja ne Dreammer. ;) ;)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 13.06.2010 at 13:16:59


Dreammer wrote on 13.06.2010 at 13:09:02:

Alojz in Sandib wrote on 13.06.2010 at 13:00:01:
Meni ni potrebno tvoje svetovanje Dreammer.Lahko debatirava sporočava -Nikakor pa se ne ocenjujeva in svetujeva- ok?

Tvoj moj izvorni dom bele rase je Sirius. Tam živijo tvoji sobratje. Pokojni dr.Susman si je edini upal to javno povedati.SIRIUS-je povezal z izvorom JEZUSa Kristusa. Kako to opravičiti to tezo pa Susman ni znal!!! Rase na Zemlji ima vse svoj galaktični izvor in tudi vse zemeljsko življenje.
Ti ki sanjajo o invaziji iz Sirusa naj se pod nosom obrišejo.Nikakršne invazije ne bo. Vesoljni Etični kodeks-Galaktične Sončne Dinastije zavezuje Sirijane k spoštovanju.
Svobodna volja slehernika bo odločila kje in kako bo živel znotraj te galaksije. Naši predniki so se odločili prostovoljno živeti tu. Vse drugo je bluzenje!!! ;) ;)Susman je pa itak manipulant med manipulanti tako da mi ne o njemu ker mi bodo še moje bele gliste začele bruhati belo peno  od šoka hahahhhohhh   lolll


No sam sem mu v lice rekel,da je ravno to!!! Pa kljub temu mu gre neke stvari pripisati. Če hočeš vedeti kaj sem mu rekel ti napišem na osebni post.Naj počiva v miru. :)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 13.06.2010 at 13:21:27

Dreammer

Kaj ti sedaj Srbe in Slovence mešaš?

Ti sam si manipulator -Ko si prišel na ta forum in smo te spregledal si šinfal čez vse Slovence.

Sedaj ko so te Srbi spregledal, bi rad pa Srbe osiral tule -tako kot si tam nas Slovence.

Spelji se mi izpred oči otrok bolan!! :-/ :P

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 13:54:12

Čeje kdo potreben šibe od mene - jo dobni ne glede na nacionalnost!!

Kod drugo svojo vlogo tam sem odigral častno do konca !!

Kot tretje pa: ti triš da  smo mi Sirijani.... napadaš mene da sem delal frko najprej vam potem njim itd .... stvar vidiš samo iz pogleda kot ga ti sam želiš videti in to je pristranski pogled brez globje osnove .....

kajti če bi imel uvid v to, kar se kuha na srbskih forumih (če jim verjamemo da so nek odraz realnosti) ..... potem si preberi sam na strani 8 pa 9, kako so njohovi vidci (vera, Stratko ki so uredniki tega foruma objave) videli Sirijane .... koz najbolj zlobne in kot bitja "crna kao uglje" - -- eto   torej smo mi taki po izvoru saj ti trdiš, da smo mi Sirijani ....
no, daj jim aplavz saj očitno vedo to, kar veš tudi ti o Sirijanih .... heh  
za namešek so potomcem teh črnih Sirijanov postavili še avstralske aborigine ki niso homo sapiens sapiens po tem srbskem prepričanju ....

no, pojdi jim prikimavat in aplavdirat, če so ok in kul in imajo tako razčiščene stvari ....  pridruži se jim!!!

pa še prav ti bodo dali, da sem jaz tako pokvarjen,  ..... ki samo frke dela na forumih in našteli ti bodo to, kar sem jim povedal v obraz kar jim gre podobno kot sem vam ko ste si to zaslužili ....

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 13:58:22


Alojz in Sandib wrote on 13.06.2010 at 13:21:27:
Dreammer

Kaj ti sedaj Srbe in Slovence mešaš?

Ti sam si manipulator -Ko si prišel na ta forum in smo te spregledal si šinfal čez vse Slovence.

Sedaj ko so te Srbi spregledal, bi rad pa Srbe osiral tule -tako kot si tam nas Slovence.

Spelji se mi izpred oči otrok bolan!! :-/ :Psploh pa je poinprav v tem da ne mešam Srbov in  Slovencev otrok ti!!

To je bil povod za naš spor spodaj ker sem povedal da imamo mi SLovenci svojo preteklost in svojo kulturo in svoj jezik - kajti oni vidijo Srbe kot enake Etruščanom, pa Skandinavcem, pa Rusom, pa Keltom itd ... mislim, Srbe vidijo kot izvor teh narodov,   tudi kot Izvor nas Slovencev.... tistmu narodu ki   ga vi imenujete "eno ali en skupen" oni pravijo Srbi. Na Sorboni je neka bejba napisala kao disertacijo o tem da so Srbi najstarejši narod v Evropi.

No - aplavz jim podeli, saj imajo vse to prav.

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 13.06.2010 at 16:52:09

Daj dojemo DReammer da smo vsi isto-narodi so izmišljotina upravljavcev. Še rase imajo isti izvor.Tukaj se midva razhajava.
Vsi imamo zgodovino-problem je,da je zgodovina v resnici neznanka!! :) :) :)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 13.06.2010 at 17:16:59


Dreammer wrote on 13.06.2010 at 13:58:22:

Alojz in Sandib wrote on 13.06.2010 at 13:21:27:
Dreammer

Kaj ti sedaj Srbe in Slovence mešaš?

Ti sam si manipulator -Ko si prišel na ta forum in smo te spregledal si šinfal čez vse Slovence.

Sedaj ko so te Srbi spregledal, bi rad pa Srbe osiral tule -tako kot si tam nas Slovence.

Spelji se mi izpred oči otrok bolan!! :-/ :Psploh pa je poinprav v tem da ne mešam Srbov in  Slovencev otrok ti!!

To je bil povod za naš spor spodaj ker sem povedal da imamo mi SLovenci svojo preteklost in svojo kulturo in svoj jezik - kajti oni vidijo Srbe kot enake Etruščanom, pa Skandinavcem, pa Rusom, pa Keltom itd ... mislim, Srbe vidijo kot izvor teh narodov,   tudi kot Izvor nas Slovencev.... tistmu narodu ki   ga vi imenujete "eno ali en skupen" oni pravijo Srbi. Na Sorboni je neka bejba napisala kao disertacijo o tem da so Srbi najstarejši narod v Evropi.

No - aplavz jim podeli, saj imajo vse to prav.

Kot sem rekel; Blagor ubogim na pameti. Leta pridejo, pameti pa ni.

Lp,Igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Mr.Smith on 13.06.2010 at 18:09:02


Dreammer wrote on 13.06.2010 at 12:45:25:
zlobni temni Sirijani A
Dogonom je Sirius čisto ok, domovanje enih drugih naprednih in nič slabih.


In še..

The Dogon are aware that “an infinite number of stars and spiralling worlds exist” and that all types of creatures live on other “Earths”.  In addition, they say that the Nommo, the people who come to Earth in their spaceships, will come back again when their ‘star’ appears in the heavens as “testament to the Nommo’s resurrection

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 19:00:40

more:

http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/secret_darkstars/images/Nommo.jpg&imgrefurl=http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/secret_darkstars/secret_darkstars01.htm&usg=__EVv2Je8eRzfSIead6q7ugJg1Sx4=&h=373&w=222&sz=19&hl=sl&start=17&itbs=1&tbnid=DFb9JAgJmLFgyM:&tbnh=122&tbnw=73&prev=/images%3Fq%3Ddogons%26hl%3Dsl%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1

http://www.google.si/imgres?imgurl=http://atlantis.haktanir.org/dogon_womb.jpg&imgrefurl=http://atlantis.haktanir.org/ch8.html&usg=__s_Vz8OhxyMRL3Gc0RE4ZQMQYIqM=&h=545&w=400&sz=27&hl=sl&start=19&itbs=1&tbnid=rlLq2-A4q2AO0M:&tbnh=133&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Ddogons%26hl%3Dsl%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 19:13:46

pa tukaj še malo klajte:

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message200237/pg1

(un ki me skoz tlele jebe da sem preveč balkansko zaplankan: no zdaj si ti na vrsti s tujimi linki da vidim tvoj domet ....... )

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 13.06.2010 at 19:43:57


Dreammer wrote on 13.06.2010 at 19:13:46:
pa tukaj še malo klajte:

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message200237/pg1

(un ki me skoz tlele jebe da sem preveč balkansko zaplankan: no zdaj si ti na vrsti s tujimi linki da vidim tvoj domet ....... )

Nič nisi napisal na tem forumu. tudi ne noben Srb ali Hrvat. O tem sem govoril, o tej tvoji zaplankanosti. Nekaj prebiraš po svetu in šibaš v spomin, potem pa o tem diskutiraš in blebetaš na Balkanskih fotumih. In Srbi te še naserjejo, da so zveličan narod. Svašta.

Lp,Igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 13.06.2010 at 21:22:29


wrote on 13.06.2010 at 19:43:57:

Dreammer wrote on 13.06.2010 at 19:13:46:
pa tukaj še malo klajte:

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message200237/pg1

(un ki me skoz tlele jebe da sem preveč balkansko zaplankan: no zdaj si ti na vrsti s tujimi linki da vidim tvoj domet ....... )

Nič nisi napisal na tem forumu. tudi ne noben Srb ali Hrvat. O tem sem govoril, o tej tvoji zaplankanosti. Nekaj prebiraš po svetu in šibaš v spomin, potem pa o tem diskutiraš in blebetaš na Balkanskih fotumih. In Srbi te še naserjejo, da so zveličan narod. Svašta.

Lp,Igorjebi se v 3 pm!!!!

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 13.06.2010 at 21:41:30

Se boš moral kar sam.

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dante on 14.06.2010 at 09:37:18

Dreammer!

Imam čas le za eno pismo, zato vsaj prisluhni, ker ne bom odstopen za "debato" vsaj par tednov. Razumi, da drugi člani foruma nimajo s tem nič - glede onega drugega foruma: objave.com. Tak, da je debata tukaj nesmiselna in nikamor ne vodi - šele danes sem opazil to temo.
Sam sem tisti forum pred kratkim odkril in sem videl svašta glede duhovnosti, od česar se mi kar zavrti in sem tisto pisanje par dni opazoval. Opazil sem tudi žolčno razpravo v temi Serbi = Slovani, ki pa je enostavno prešla v tekmovalnost kdo je kaj in licemersko žaljenje med tabo in urednico. Oprosti, moram rečti jasno, da si povsem jasno prekršil njihova forumska pravila in  ti je urednica Vesna dala drugi, zadnji opomin. Seveda nisi s foruma "skinjen", si le v "statusu" suspenza.  :)
Tak je pač njihov "svet" in njihova pravila jasna - brez nacionalistično, šovinističnih izpadov. Seveda je razlika v nacionalističnih izražanjih, če ta druge ne blati in ponižuje in če poskuša strpno gradit dialog - žal pa en samcat slovenec ne more tam nič spremenit, tud dva ne  :). Branje teh tvojih izpadov je zame, kot Slovenca, bilo res ponižujoče, tega v naši mentaliteti sploh ni. Seveda ni bilo fer, ko so te že prej, v začetku tega meseca, celo malo naokrog prinesli, ko si bil nezadovoljen z razpravami in si jim rekel: čao, adios in pol se čez nekaj ur vrneš in jim spet skušaš dopovedati. Če si jim napovedal, da boš prekinil, potem se v tisto godljo ne bi zapletel. Po drugi strani pa kar tako jih ne boš spremenil.
Dobro, sedaj pa se ti oproščam, da sem napisal tisto sporočilo pod nickom Yotis. Da, to sem bi jaz, ... nisem predvideval, da ga bodo gor "izobesili", ampak te pozvali na drugačno debato, stran od nacionalizma. Pol pa tudi sam nisem imel časa za pisanje, ker je tvoja izključitev iz foruma "visela v zraku".  ::) Žal pa se je tako zgodilo, ker so hotli še en "dokaz" proti tebi. Tako, da ne rabiš hladit svoje jeze nad drugimi, lahko jo na meni in vendar ti ne bom mogel odgovoriti z besedami tukaj. S tem sem ti res vzel tam še možnost za kakšni zagovor, še za kakšen post, ... preden te bi definitivno vrgli ven. Če pa hočeš res vrnit v tisto forumsko gnezdo, pa bo to res težko. Kakor hočeš, sam si krojiš usodo. Žal sem le tvojim debaterskem strastem mal zmešal štrene. Če je bilo to korektno ali ne, pa naj drugi presodijo.

Moje kratko mnenje o naconalnosti: to bo počasi zgodovina in resnično upam, da se k temu samoomejevanju kot človeka na okvire roda, naroda ne bomo posebej vračali in pogrevali v smislu, da iz tega nastanejo nadaljni spori. Na nobenem ne piše na čelu, da je srb, slovenec, hrvat, rus, ... in vsi ljudje smo si v biti, v duši enaki. Delitve so zablode uma in zaradi fizične ločenosti.

Lep pozdrav!Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 14.06.2010 at 12:31:51


Dante wrote on 14.06.2010 at 09:37:18:
Dreammer!

Imam čas le za eno pismo, zato vsaj prisluhni, ker ne bom odstopen za "debato" vsaj par tednov. Razumi, da drugi člani foruma nimajo s tem nič - glede onega drugega foruma: objave.com. Tak, da je debata tukaj nesmiselna in nikamor ne vodi - šele danes sem opazil to temo.
Sam sem tisti forum pred kratkim odkril in sem videl svašta glede duhovnosti, od česar se mi kar zavrti in sem tisto pisanje par dni opazoval. Opazil sem tudi žolčno razpravo v temi Serbi = Slovani, ki pa je enostavno prešla v tekmovalnost kdo je kaj in licemersko žaljenje med tabo in urednico. Oprosti, moram rečti jasno, da si povsem jasno prekršil njihova forumska pravila in  ti je urednica Vesna dala drugi, zadnji opomin. Seveda nisi s foruma "skinjen", si le v "statusu" suspenza.  :)
Tak je pač njihov "svet" in njihova pravila jasna - brez nacionalistično, šovinističnih izpadov. Seveda je razlika v nacionalističnih izražanjih, če ta druge ne blati in ponižuje in če poskuša strpno gradit dialog - žal pa en samcat slovenec ne more tam nič spremenit, tud dva ne  :). Branje teh tvojih izpadov je zame, kot Slovenca, bilo res ponižujoče, tega v naši mentaliteti sploh ni. Seveda ni bilo fer, ko so te že prej, v začetku tega meseca, celo malo naokrog prinesli, ko si bil nezadovoljen z razpravami in si jim rekel: čao, adios in pol se čez nekaj ur vrneš in jim spet skušaš dopovedati. Če si jim napovedal, da boš prekinil, potem se v tisto godljo ne bi zapletel. Po drugi strani pa kar tako jih ne boš spremenil.
Dobro, sedaj pa se ti oproščam, da sem napisal tisto sporočilo pod nickom Yotis. Da, to sem bi jaz, ... nisem predvideval, da ga bodo gor "izobesili", ampak te pozvali na drugačno debato, stran od nacionalizma. Pol pa tudi sam nisem imel časa za pisanje, ker je tvoja izključitev iz foruma "visela v zraku".  ::) Žal pa se je tako zgodilo, ker so hotli še en "dokaz" proti tebi. Tako, da ne rabiš hladit svoje jeze nad drugimi, lahko jo na meni in vendar ti ne bom mogel odgovoriti z besedami tukaj. S tem sem ti res vzel tam še možnost za kakšni zagovor, še za kakšen post, ... preden te bi definitivno vrgli ven. Če pa hočeš res vrnit v tisto forumsko gnezdo, pa bo to res težko. Kakor hočeš, sam si krojiš usodo. Žal sem le tvojim debaterskem strastem mal zmešal štrene. Če je bilo to korektno ali ne, pa naj drugi presodijo.

Moje kratko mnenje o naconalnosti: to bo počasi zgodovina in resnično upam, da se k temu samoomejevanju kot človeka na okvire roda, naroda ne bomo posebej vračali in pogrevali v smislu, da iz tega nastanejo nadaljni spori. Na nobenem ne piše na čelu, da je srb, slovenec, hrvat, rus, ... in vsi ljudje smo si v biti, v duši enaki. Delitve so zablode uma in zaradi fizične ločenosti.

Lep pozdrav!Ja Dante - preden pokažeš s prstom na mene/ na druge itd .... se malo zamisli tudi nad tvojo "taktiko" ..... nekaj napišeš..... in potem zgineš!! ???? WTF?????

Kot drugo pa če ti tisti forum poznaš in če si tam opazil  tudi mene, je tvoja trditev da sem jim tam nastavljal samo ogledalo, povsem napačna ....
Zmotil si se na celi črti - ogledalo ste tukaj dobili vi, ker ste me sprejeli tako kot ste me.

Ta mso me sprejeli povsem drugače in smo se razumeli.

Kar se pa tiče nacionalnosti take ali drugačne: sem človek karakterja in če mi kdo napada določene vrednote ki so na moji lestvici visoko, se branim ker imam pravico se braniti v enaki meri kot imajo drugi pravico me provocirati...
Trditve da smo mi potomci Srbov da so Srbi izvor vseh  Slovanov da bo srbska vera v dobroto rešila ves svet pred invazijo Sirijanov itd .... ne mislim nikoli podpisati.

Jasno je, da  se tja niti ne mislim vrniti pa je to gnezdo ali pa kaj drugega.... mi je vseeno.

Svojo vlogo sem odigral do konca in pri takih urednikih ki javno obešajo PMe kot nadaljni argument za suspendiranje je moja napakica v primerjavi z njihovo banalna....

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 14.06.2010 at 20:48:43

Očitno na objavah zganjajo duhovni nacionalizem brez primerjave ....

NA str. 11 omenjene teme: Sloveni - poreklo i veza sa starim civilizacijama / tema: Srbi = Sloveni Ans i Eva Jargi zapiše danes ob 19.54:
"I da li su Srbi izvorno sa Zemlje, ili s neke druge planete (zbog priće o "nebeskom narodu")? "
Vprašanje postavlja eni drugi (veri), ki je imela vizijo o teh njihovih piramidah .....

Ans je bil povodnik mojega spora z njimi ker je začel to temo Srbi = Sloveni s tezami in citati več avtporjev, da so Srbi predniki/izvor vseh Slovanov.

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 15.06.2010 at 09:41:09


Dreammer wrote on 14.06.2010 at 20:48:43:
Očitno na objavah zganjajo duhovni nacionalizem brez primerjave ....

NA str. 11 omenjene teme: Sloveni - poreklo i veza sa starim civilizacijama / tema: Srbi = Sloveni Ans i Eva Jargi zapiše danes ob 19.54:
"I da li su Srbi izvorno sa Zemlje, ili s neke druge planete (zbog priće o "nebeskom narodu")? "
Vprašanje postavlja eni drugi (veri), ki je imela vizijo o teh njihovih piramidah .....

Ans je bil povodnik mojega spora z njimi ker je začel to temo Srbi = Sloveni s tezami in citati več avtporjev, da so Srbi predniki/izvor vseh Slovanov.


Kje pa je izvor zemeljskega življenja Dreammer po tebi???

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by El Poeta on 15.06.2010 at 10:07:34


Alojz in Sandib wrote on 15.06.2010 at 09:41:09:

Dreammer wrote on 14.06.2010 at 20:48:43:
Očitno na objavah zganjajo duhovni nacionalizem brez primerjave ....

NA str. 11 omenjene teme: Sloveni - poreklo i veza sa starim civilizacijama / tema: Srbi = Sloveni Ans i Eva Jargi zapiše danes ob 19.54:
"I da li su Srbi izvorno sa Zemlje, ili s neke druge planete (zbog priće o "nebeskom narodu")? "
Vprašanje postavlja eni drugi (veri), ki je imela vizijo o teh njihovih piramidah .....

Ans je bil povodnik mojega spora z njimi ker je začel to temo Srbi = Sloveni s tezami in citati več avtporjev, da so Srbi predniki/izvor vseh Slovanov.


Kje pa je izvor zemeljskega življenja Dreammer po tebi???

O ne! Samo ne to vprašanje! Bo Herr Alojz zdaj takoj razložil od kje on misli, da prihaja zemeljsko življenje, in bo takoj napletel zgodbico o bratih Elohimih in kako oni skrbijo za ves vesoljni živež in kako smo mi pred ogromno leti nekje na Siriusu delali minotavre in se šli druge grde genetske poskuse in kako smo bili izgnani na zemljo in podobne klonirane Elohimske zgodbice.

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 15.06.2010 at 11:08:26


El Pesnik wrote on 15.06.2010 at 10:07:34:

Alojz in Sandib wrote on 15.06.2010 at 09:41:09:

Dreammer wrote on 14.06.2010 at 20:48:43:
Očitno na objavah zganjajo duhovni nacionalizem brez primerjave ....

NA str. 11 omenjene teme: Sloveni - poreklo i veza sa starim civilizacijama / tema: Srbi = Sloveni Ans i Eva Jargi zapiše danes ob 19.54:
"I da li su Srbi izvorno sa Zemlje, ili s neke druge planete (zbog priće o "nebeskom narodu")? "
Vprašanje postavlja eni drugi (veri), ki je imela vizijo o teh njihovih piramidah .....

Ans je bil povodnik mojega spora z njimi ker je začel to temo Srbi = Sloveni s tezami in citati več avtporjev, da so Srbi predniki/izvor vseh Slovanov.


Kje pa je izvor zemeljskega življenja Dreammer po tebi???

O ne! Samo ne to vprašanje! Bo Herr Alojz zdaj takoj razložil od kje on misli, da prihaja zemeljsko življenje, in bo takoj napletel zgodbico o bratih Elohimih in kako oni skrbijo za ves vesoljni živež in kako smo mi pred ogromno leti nekje na Siriusu delali minotavre in se šli druge grde genetske poskuse in kako smo bili izgnani na zemljo in podobne klonirane Elohimske zgodbice.


Haha gospod Poetič vam se že očitno fuzla!!!! Življenje je iz življenja!!! Poznate vi kaj drugega'''''? Oj oj Poetič v prvo lekarno zavijte,da vam ne priporočim kakšno drugačno terapijo  za vaše čudne blodnje. :) :) :)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by El Poeta on 15.06.2010 at 12:38:49


Alojz in Sandib wrote on 15.06.2010 at 11:08:26:

El Pesnik wrote on 15.06.2010 at 10:07:34:

Alojz in Sandib wrote on 15.06.2010 at 09:41:09:

Dreammer wrote on 14.06.2010 at 20:48:43:
Očitno na objavah zganjajo duhovni nacionalizem brez primerjave ....

NA str. 11 omenjene teme: Sloveni - poreklo i veza sa starim civilizacijama / tema: Srbi = Sloveni Ans i Eva Jargi zapiše danes ob 19.54:
"I da li su Srbi izvorno sa Zemlje, ili s neke druge planete (zbog priće o "nebeskom narodu")? "
Vprašanje postavlja eni drugi (veri), ki je imela vizijo o teh njihovih piramidah .....

Ans je bil povodnik mojega spora z njimi ker je začel to temo Srbi = Sloveni s tezami in citati več avtporjev, da so Srbi predniki/izvor vseh Slovanov.


Kje pa je izvor zemeljskega življenja Dreammer po tebi???

O ne! Samo ne to vprašanje! Bo Herr Alojz zdaj takoj razložil od kje on misli, da prihaja zemeljsko življenje, in bo takoj napletel zgodbico o bratih Elohimih in kako oni skrbijo za ves vesoljni živež in kako smo mi pred ogromno leti nekje na Siriusu delali minotavre in se šli druge grde genetske poskuse in kako smo bili izgnani na zemljo in podobne klonirane Elohimske zgodbice.


Haha gospod Poetič vam se že očitno fuzla!!!! Življenje je iz življenja!!! Poznate vi kaj drugega'''''? Oj oj Poetič v prvo lekarno zavijte,da vam ne priporočim kakšno drugačno terapijo  za vaše čudne blodnje. :) :) :)

Herr Alojz, boš reku, da nisi napisal, da "smo" v preteklosti delali genetske poskuse in ustvarjali minotavre in bili zaradi tega izgnani na Zemljo - Vojna Kraljev, in podobne umotvore? Zdaj bi rad pa vrnil žogico, jeli.

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 15.06.2010 at 13:01:24


El Pesnik wrote on 15.06.2010 at 12:38:49:

Alojz in Sandib wrote on 15.06.2010 at 11:08:26:

El Pesnik wrote on 15.06.2010 at 10:07:34:

Alojz in Sandib wrote on 15.06.2010 at 09:41:09:

Dreammer wrote on 14.06.2010 at 20:48:43:
Očitno na objavah zganjajo duhovni nacionalizem brez primerjave ....

NA str. 11 omenjene teme: Sloveni - poreklo i veza sa starim civilizacijama / tema: Srbi = Sloveni Ans i Eva Jargi zapiše danes ob 19.54:
"I da li su Srbi izvorno sa Zemlje, ili s neke druge planete (zbog priće o "nebeskom narodu")? "
Vprašanje postavlja eni drugi (veri), ki je imela vizijo o teh njihovih piramidah .....

Ans je bil povodnik mojega spora z njimi ker je začel to temo Srbi = Sloveni s tezami in citati več avtporjev, da so Srbi predniki/izvor vseh Slovanov.


Kje pa je izvor zemeljskega življenja Dreammer po tebi???

O ne! Samo ne to vprašanje! Bo Herr Alojz zdaj takoj razložil od kje on misli, da prihaja zemeljsko življenje, in bo takoj napletel zgodbico o bratih Elohimih in kako oni skrbijo za ves vesoljni živež in kako smo mi pred ogromno leti nekje na Siriusu delali minotavre in se šli druge grde genetske poskuse in kako smo bili izgnani na zemljo in podobne klonirane Elohimske zgodbice.


Haha gospod Poetič vam se že očitno fuzla!!!! Življenje je iz življenja!!! Poznate vi kaj drugega'''''? Oj oj Poetič v prvo lekarno zavijte,da vam ne priporočim kakšno drugačno terapijo  za vaše čudne blodnje. :) :) :)

Herr Alojz, boš reku, da nisi napisal, da "smo" v preteklosti delali genetske poskuse in ustvarjali minotavre in bili zaradi tega izgnani na Zemljo - Vojna Kraljev, in podobne umotvore? Zdaj bi rad pa vrnil žogico, jeli.


Mi to počnemo tudi danes gospodić Poetič!! GSO gensko spremenjeni organizmi-sedaj že sintetično snov vstavljamo v celice!!! Ja Poetić res ste se zmovitiral-popolnoma!!! :D :D

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 15.06.2010 at 16:31:30

Lojz  jz in ti definitivno nisva iz istega laborja lolllll :)  

PA to ni point kok ste glupi u temi srbijanski!!

Srbi so izvor vseh Slovanov v tem je point po njihovem/ pa dalje una vera zabluzla da so edino oni tisti ki bodo doživeli vrnitev božjega kraljestva kajti le oni so se šli u stvari pravo versko vojno .....

bluzatorji ....

Lojz: z Elohimi pa mi ne bluzi ker mi še do gležjnev ne sežejo, res mi ne ...... nimajo niti pod razno pogojev za to da bi imeli karkoli z mano .... ti me ne poznaš v tem je tvoja slabost ampak me tud nikol upam vsaj ne boš spoznal ker sem ti že povedal da se te izognem na dolžino cele galaksije če  je treba .... bod na svojmu peskovniku men pa ne diraj to ti naj bo edini zakon glede mene pa bo vse ok!!!

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 15.06.2010 at 16:37:54


Dreammer wrote on 15.06.2010 at 16:31:30:
Lojz  jz in ti definitivno nisva iz istega laborja lolllll :)  

PA to ni point kok ste glupi u temi srbijanski!!

Srbi so izvor vseh Slovanov v tem je point po njihovem/ pa dalje una vera zabluzla da so edino oni tisti ki bodo doživeli vrnitev božjega kraljestva kajti le oni so se šli u stvari pravo versko vojno .....

bluzatorji ....

Lojz: z Elohimi pa mi ne bluzi ker mi še do gležjnev ne sežejo, res mi ne ...... nimajo niti pod razno pogojev za to da bi imeli karkoli z mano .... ti me ne poznaš v tem je tvoja slabost ampak me tud nikol upam vsaj ne boš spoznal ker sem ti že povedal da se te izognem na dolžino cele galaksije če  je treba .... bod na svojmu peskovniku men pa ne diraj to ti naj bo edini zakon glede mene pa bo vse ok!!!


A si ti drteammer tudi vse '''zmontoviral'' v sebi??? Pripusuješ mi večjo moč kot jo v resnici imam. Saj se me zato bojiš -a ne? ;) ;) ;)Ti si preveč napreden za vsak forum naj bo slovenski, ali pa balkanski!! Povsod te zbrcajo ven! Te ne razumejo revček ubog? ;D ;D ;D

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 15.06.2010 at 22:07:27


Alojz in Sandib wrote on 15.06.2010 at 16:37:54:

Dreammer wrote on 15.06.2010 at 16:31:30:
Lojz  jz in ti definitivno nisva iz istega laborja lolllll :)  

PA to ni point kok ste glupi u temi srbijanski!!

Srbi so izvor vseh Slovanov v tem je point po njihovem/ pa dalje una vera zabluzla da so edino oni tisti ki bodo doživeli vrnitev božjega kraljestva kajti le oni so se šli u stvari pravo versko vojno .....

bluzatorji ....

Lojz: z Elohimi pa mi ne bluzi ker mi še do gležjnev ne sežejo, res mi ne ...... nimajo niti pod razno pogojev za to da bi imeli karkoli z mano .... ti me ne poznaš v tem je tvoja slabost ampak me tud nikol upam vsaj ne boš spoznal ker sem ti že povedal da se te izognem na dolžino cele galaksije če  je treba .... bod na svojmu peskovniku men pa ne diraj to ti naj bo edini zakon glede mene pa bo vse ok!!!


A si ti drteammer tudi vse '''zmontoviral'' v sebi??? Pripusuješ mi večjo moč kot jo v resnici imam. Saj se me zato bojiš -a ne? ;) ;) ;)Ti si preveč napreden za vsak forum naj bo slovenski, ali pa balkanski!! Povsod te zbrcajo ven! Te ne razumejo revček ubog? ;D ;D ;Dtako kot si ti to napisal razmišljajo le bedaki!!
edino čustvo ji ga poznaš ti je očitno strah...

jaz sem bolj plemenite krvi in ne mislim mešat karkol kar se tiče komunikacije s tabo: moja kri ostaja čista prav tako moj um in duh ....

da me zbrcajo mi je v velik dokaz moje pravilne usmerjenosti kajti resnica je rezervirana samo za izbrane za razliko od tebe ki jo propagiraš v stilu rumenega  šund tiska ... revček,  kaj bi bilo iz tebe če si ne bi delal reklame verjetno bi vzel štrik in se obesil...

Samo v čast mi je da sem z južnim gnezdom opravil kot je treba: škoda le da internet ne omogoča  bolj konkretnih  sredstev ... hahhh!!!!

lahko pa ti pobereš moje ostanke in se jim greš dol prilizovat in pridigat o tvojih letečih  kravah z nanosa hahhh !!

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 15.06.2010 at 23:03:19


El Pesnik wrote on 15.06.2010 at 10:07:34:

Alojz in Sandib wrote on 15.06.2010 at 09:41:09:

Dreammer wrote on 14.06.2010 at 20:48:43:
Očitno na objavah zganjajo duhovni nacionalizem brez primerjave ....

NA str. 11 omenjene teme: Sloveni - poreklo i veza sa starim civilizacijama / tema: Srbi = Sloveni Ans i Eva Jargi zapiše danes ob 19.54:
"I da li su Srbi izvorno sa Zemlje, ili s neke druge planete (zbog priće o "nebeskom narodu")? "
Vprašanje postavlja eni drugi (veri), ki je imela vizijo o teh njihovih piramidah .....

Ans je bil povodnik mojega spora z njimi ker je začel to temo Srbi = Sloveni s tezami in citati več avtporjev, da so Srbi predniki/izvor vseh Slovanov.


Kje pa je izvor zemeljskega življenja Dreammer po tebi???

O ne! Samo ne to vprašanje! Bo Herr Alojz zdaj takoj razložil od kje on misli, da prihaja zemeljsko življenje, in bo takoj napletel zgodbico o bratih Elohimih in kako oni skrbijo za ves vesoljni živež in kako smo mi pred ogromno leti nekje na Siriusu delali minotavre in se šli druge grde genetske poskuse in kako smo bili izgnani na zemljo in podobne klonirane Elohimske zgodbice.


Spodaj na objavah se danes še celo tale nacionalistični Ans vpraša po bolj konkretni povezavi med dejstvom da so Srbi izvor vseh Slovanov in med prerokbami v akaši in atlantidi (Srbi imajo namreč tudi Atlantido ki je nekoč potonila v Panonsko morje   če  še niste vedeli, veste to sedaj) ....celo on  pa čeprav nacionalist premore znatno več metodološkega razmišljanja o vzrokih in posledicah in ne bluzi takih blodenj, kot jih tukaj naš Lojz razširja....  Lojz vzem si  ga za vzgled!!  Pa td še enkrat boš lahko prebral da Ans išče nadaljnjo potrditev na duhovni kroniki Akashe da so Srbi izvor vseh Slovanov --- torej vsa tvoja zablužena vprašanja in provokacije tukaj so neuporabna iz tako usmerjenega stališča do duhovnosti, kot jo spodaj priznava Ans...

Jaz  sem vsaj karakter in sem mu napisal kar mu gre - ti pa tukaj bluziš in širiš licemerje, take kot si ti jaz brcnem čez prag v pekel!! lollll

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Robi on 16.06.2010 at 10:46:28


Quote:
... le da ti in tebi podobni kot ste gape itd niste sposobni tega narediti najprej pri sebi! Pod to krinko oz. masko si jemljete pravico da vršite takšno posiljevanje tukaj ..... kdo pa misliš ti da si da si jemolješ to pravico kaj misliš da je drugi nimajo/nimamo ?  Misliš da sem tako zelen in glup pa še frišen od včeraj da  vas v prvi vaši besedi nebi prepoznal???

Seveda imaš pravico do posiljevanja.
Ker je to tvoj namen, vidiš vsespovsod omejitve, ki jih želiš podreti.

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 16.06.2010 at 11:20:22


Robi wrote on 16.06.2010 at 10:46:28:

Quote:
... le da ti in tebi podobni kot ste gape itd niste sposobni tega narediti najprej pri sebi! Pod to krinko oz. masko si jemljete pravico da vršite takšno posiljevanje tukaj ..... kdo pa misliš ti da si da si jemolješ to pravico kaj misliš da je drugi nimajo/nimamo ?  Misliš da sem tako zelen in glup pa še frišen od včeraj da  vas v prvi vaši besedi nebi prepoznal???

Seveda imaš pravico do posiljevanja.
Ker je to tvoj namen, vidiš vsespovsod omejitve, ki jih želiš podreti.vprašaj se za sebe kaj je tvoj namen in kako ga uresničuješ?? !!!

vem, da si na mene ljubosumen ker izven naše slovenske zaplankanosti nisi priljubljen ...... loooollllll

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Robi on 16.06.2010 at 11:25:09

Sploh mi ni mar za priljubljenost.
Tam nisem bil že mesec dni.... :)

Ampak ti si še vedno tu in vedno bolj...

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 16.06.2010 at 11:36:03


Robi wrote on 16.06.2010 at 11:25:09:
Sploh mi ni mar za priljubljenost.
Tam nisem bil že mesec dni.... :)

Ampak ti si še vedno tu in vedno bolj...


brigaj se za sebe pa ne primerjaj se s popolnimi !!!!


Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Mr.Smith on 16.06.2010 at 11:39:42

 KDO  - je popoln?

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by El Poeta on 16.06.2010 at 11:56:28


Dreammer wrote on 16.06.2010 at 11:36:03:
brigaj se za sebe pa ne primerjaj se s popolnimi !!!!

Hi hi, tale je pa huda, mucho huda. Tako je huda, pa ne v smislu ko rečeš: "Tale bejba je pa ful huda", ampak bolj v smislu: "Tale izjava je pa tako huda, da je že kar jezna oziroma srborita, oziroma kliče po tem, da imajo Srbi riti, in to velike, kar posledično pomeni, da so si oni izmislili rit, in če so si res izmislili rit, potem so oni res izvor Slovanov, pa ne samo Slovanov ampak tudi vseh drugih ras, ker kakor pravijo sami - pričaj srpski da te razumije ceo svet." Tak da je res hudo huda ta izjava, Srbi so pa izvor človeštva, bo že nekaj na tem in na njihovi srboritosti.

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Robi on 16.06.2010 at 12:14:02


Mr.Smith wrote on 16.06.2010 at 11:39:42:
 KDO  - je popoln?

Verjetno je mislil, da se naj jaz ne bi imel za popolnega. :)

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Robi on 16.06.2010 at 12:15:24


Quote:
ker kakor pravijo sami - pričaj srpski da te razumije ceo svet."

Včasih so sanjali o veliki Srbiji.....pa verjetno še sedaj.

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 16.06.2010 at 12:51:29


Dreammer wrote on 16.06.2010 at 11:36:03:

Robi wrote on 16.06.2010 at 11:25:09:
Sploh mi ni mar za priljubljenost.
Tam nisem bil že mesec dni.... :)

Ampak ti si še vedno tu in vedno bolj...


brigaj se za sebe pa ne primerjaj se s popolnimi !!!!

Takšne bedarije ti je pa sigurno svetovala tvoja duhovna voditeljica Vera.

Lp,Igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 16.06.2010 at 21:15:42


wrote on 16.06.2010 at 12:51:29:

Dreammer wrote on 16.06.2010 at 11:36:03:

Robi wrote on 16.06.2010 at 11:25:09:
Sploh mi ni mar za priljubljenost.
Tam nisem bil že mesec dni.... :)

Ampak ti si še vedno tu in vedno bolj...


brigaj se za sebe pa ne primerjaj se s popolnimi !!!!

Takšne bedarije ti je pa sigurno svetovala tvoja duhovna voditeljica Vera.

Lp,Igor


milijonkrat raje od nje posiljen - kot pa od tebe ali Lojza ....  hahahhhh  najdita druzga za posiljevanje!!

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Alojz in Sandib on 16.06.2010 at 21:18:22


Dreammer wrote on 16.06.2010 at 21:15:42:

wrote on 16.06.2010 at 12:51:29:

Dreammer wrote on 16.06.2010 at 11:36:03:

Robi wrote on 16.06.2010 at 11:25:09:
Sploh mi ni mar za priljubljenost.
Tam nisem bil že mesec dni.... :)

Ampak ti si še vedno tu in vedno bolj...


brigaj se za sebe pa ne primerjaj se s popolnimi !!!!

Takšne bedarije ti je pa sigurno svetovala tvoja duhovna voditeljica Vera.

Lp,Igor


milijonkrat raje od nje posiljen - kot pa od tebe ali Lojza ....  hahahhhh  najdita druzga za posiljevanje!!


Torej si peder Dreammer? Jaz nisem ne peder ne posiljevalec- zato ne posiljujem moških ne žensk. :D :D :D :D

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 16.06.2010 at 21:19:21


Dreammer wrote on 16.06.2010 at 21:15:42:

wrote on 16.06.2010 at 12:51:29:

Dreammer wrote on 16.06.2010 at 11:36:03:

Robi wrote on 16.06.2010 at 11:25:09:
Sploh mi ni mar za priljubljenost.
Tam nisem bil že mesec dni.... :)

Ampak ti si še vedno tu in vedno bolj...


brigaj se za sebe pa ne primerjaj se s popolnimi !!!!

Takšne bedarije ti je pa sigurno svetovala tvoja duhovna voditeljica Vera.

Lp,Igor


milijonkrat raje od nje posiljen - kot pa od tebe ali Lojza ....  hahahhhh  najdita druzga za posiljevanje!!

Ne bih te dirao ni štapom.

Lp,Igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Dreammer on 16.06.2010 at 22:28:30


wrote on 16.06.2010 at 21:19:21:

Dreammer wrote on 16.06.2010 at 21:15:42:

wrote on 16.06.2010 at 12:51:29:

Dreammer wrote on 16.06.2010 at 11:36:03:

Robi wrote on 16.06.2010 at 11:25:09:
Sploh mi ni mar za priljubljenost.
Tam nisem bil že mesec dni.... :)

Ampak ti si še vedno tu in vedno bolj...


brigaj se za sebe pa ne primerjaj se s popolnimi !!!!

Takšne bedarije ti je pa sigurno svetovala tvoja duhovna voditeljica Vera.

Lp,Igor


milijonkrat raje od nje posiljen - kot pa od tebe ali Lojza ....  hahahhhh  najdita druzga za posiljevanje!!

Ne bih te dirao ni štapom.

Lp,Igor


v zvestem komentiranju si dokazal le, da sem ti tebi nedosegljiv ideal .... hahahhahhahhh

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by gape on 21.06.2010 at 19:44:17


wrote on 16.06.2010 at 21:19:21:
Ne bih te dirao ni štapom.

na daljinski upravljač :P
[smiley=1grin1.gif]

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by ajgor on 21.06.2010 at 21:30:32

Bolj daljinsko, kot z upravljačem :)

Lp,Igor

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by gemba on 10.09.2010 at 12:01:37

Nisem preprican ce to ravno spada sem, ampak kljub temu:

80 RAZLOGA ZAŠTO BITI BALKANAC
http://ko-kr.facebook.com/topic.php?uid=192263692328&topic=15473

80 RAZLOGA ZAŠTO BITI BALKANAC
http://www.forum.hr/showthread.php?t=251527


Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by Petra G. on 10.09.2010 at 23:45:03


gemba wrote on 10.09.2010 at 12:01:37:
Nisem preprican ce to ravno spada sem, ampak kljub temu:

80 RAZLOGA ZAŠTO BITI BALKANAC
http://ko-kr.facebook.com/topic.php?uid=192263692328&topic=15473

80 RAZLOGA ZAŠTO BITI BALKANAC
http://www.forum.hr/showthread.php?t=251527[smiley=1grin1.gif] [smiley=1grin1.gif] [smiley=1grin1.gif]

za crknit  [smiley=1grin1.gif]

Title: Re: SRBI O SLOVENCIH / SLOVANIH NA DUHOVNEM FORUMU OBJAVE
Post by gemba on 11.12.2013 at 20:30:18


Sedam čuda socijalizma u SFRJ:

1.         SVI SU BILI ZAPOSLENI !
2.         IAKO SU SVI BILI ZAPOSLENI NIKO NIJE NIŠTA RADIO !!
3.         IAKO NIKO NIJE NIŠTA RADIO, SVI PLANOVI SU BILI 100 % ISPUNJENI !!!
4.         IAKO SU SVI PLANOVI BILI ISPUNJENI TRGOVINE SU BILE PRAZNE !!!
5.         IAKO SU TRGOVINE BILE PRAZNE SVI SU IMALI SVE !!!
6.         IAKO SU SVI IMALI SVE, SVI SU I KRALI !!!
7.         IAKO SU SVI KRALI, NIKAD NIŠTA NIJE NEDOSTAJALO !!!


U demokraciji nema čuda :

1.       SAMO RIJETKI SU ZAPOSLENI !
2.       ZAPOSLENI RADE ZA ONE KOJI NE RADE NIŠTA !!
3.       IAKO ONI RIJETKI RADE ZA ONE KOJI NE RADE NIŠTA, PLAĆU
        NE DOBIVAJU !!!
4.       ONI KOJI NE RADE IMAJU SVE !!!
5.       TRGOVINE SU PUNE, A VEĆINOM KUPUJU ONI KOJI NEMAJU NIŠTA !!!
6.      KRADU SAMO ODABRANI!!!
7.      IAKO KRADU STALNO SE TUŽE DA NEMAJU NIŠTA !!!

 

Svet pogovorov » Powered by YaBB 2.3!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.