Alojz in Sandib wrote on 13.06.2010 at 13:00:01:Meni ni potrebno tvoje svetovanje Dreammer.Lahko debatirava sporočava -Nikakor pa se ne ocenjujeva in svetujeva- ok?
Tvoj moj izvorni dom bele rase je Sirius. Tam živijo tvoji sobratje. Pokojni dr.Susman si je edini upal to javno povedati.SIRIUS-je povezal z izvorom JEZUSa Kristusa. Kako to opravičiti to tezo pa Susman ni znal!!! Rase na Zemlji ima vse svoj galaktični izvor in tudi vse zemeljsko življenje.
Ti ki sanjajo o invaziji iz Sirusa naj se pod nosom obrišejo.Nikakršne invazije ne bo. Vesoljni Etični kodeks-Galaktične Sončne Dinastije zavezuje Sirijane k spoštovanju.
Svobodna volja slehernika bo odločila kje in kako bo živel znotraj te galaksije. Naši predniki so se odločili prostovoljno živeti tu. Vse drugo je bluzenje!!!
OMG!!! what a siht!!!!
llllllllllloooooooooooollllllllllllllllllllllll!!!!
MOj domek sem si sam izbral in tudi mesto moje kreacije ti imej svoj ali tvoj sirius mene pa ne mešaj v to!!!
....... greva eno duhovno nacionalistično kot smo se jo šli spodaj na temo: nene, mi Slovenci nismo Srbi???
ne mi fejkat mojega izvora in ne me primerjati s tabo, jasno !!!!!!!!!!!!
sem ti že včeraj rekel da se spelji iz mojega peskovnika!!!
čim dlje vstran ... tem bolje bova sodelovala oziroma ne-sodelovala Lojz !!!
JAZ te ne potrebujem, ti ni jasno???
videl sem, kaj zmoreš in to je zelo reven oz. skromen potencial ....
pa tudi če imaš kaj malo več od tega me res niti pod razno niti pod 0,0000000000000 % na minus 1000 potenco ne zanima !!! pa me nikoli ne bo!!!
Imam svoj program in ta mi več kot zadostuje...