Alojz in Sandib wrote on 21.03.2010 at 21:51:17:Quote:Alojz in Sandib wrote on 21.03.2010 at 16:28:17:Loto
Človek ima zavest-um-čutila in duha-em frekvence-misel je vsebina tvojega življenja-sistem poteka izmenično čutila-um zavest-od zunaj navznoter in od navznoter navzven-misel potem lahko artikuliramo z besedo. Tebe muči um--zavestno ga moraš preusmirit na zavest,ki bo utišala tvoje um. Misel se bo umirila.Najbolj pomaga meditativni sprostitveni sprehod v naravi.
Poznam to je tako kot bi bila tvoja misel neukrotljivi konji v diru-izštekaj svoj um-zaposli ga z zavestjo meditacijo in sprehodom-glej kaj vidiš okoli sebe. Preveč si si zadal razumeti v prekratkem času -izklopi se nujno!!

VEDI TVOJA ZAVEST TOLIKO INFORMACIJ SPLOH NE MORE OZAVESTITI----NUJNO SE IZKLOPI-NUJNO-SAJ SEM TUDI JAZ BK KO SEM TI JIH TOLIKO POSREDOVAL. NUJNO IZKLOP SE-POJDI VEN.
Saj to me že kar nekaj cajta mučlo in sem se spravo iz tega , pol čez čas pa me spet potegnlo nazaj ampak lahko odločno spet utišam misli , problem mi je bil ker nisem vedel a je to ok ali je dobro ali slabo

Mogoče je dobro ker mi tako pokaže stanje v katerem ni dobro bit , ki ga prej mogoč nisn opazo in sn bil občasno nezavedno tak . Je pa res da je to bolj pogosto kadar raziskujem kaj novega in se poglabljam v preveč stvari naenkrat . mogoče je tui plus zato ker tak vem kdaj mi začnejo informacije prek tečt ,kdaj jih je preveč

da se ustavim malo dam na pavzo
Saj to je normalen proces-ker s tem zbujaš svoje lastno vedenje,ki ga nosi tvoja duša že v tvojem genu-akumuliranega. Problem je,da se ti lahko dobesedno sfrklja,če se preforsiraš-Občutiš,da lastne misli več ne moreš zaustaviti.Takrat takoj-stop!! Še enkrat takoj iztopi iz tega stanja.,ker drugače boš stoje umiral.
Ne priporočam ti,da greš do tu-sam sem šel 5ox ne verjamem,da boš zdržal-fizično,ker mora to biti v tebi dovolj izrazito,da to občutiš in smeš.Si siguren,da si pripravljen na to?? Trening-ga imaš dovolj kot pravijo duhovne kilometrine-mlad si kot vidim.Ne riporočam-ne bi te rad imel na vesti. Boljše,da me vprašaš kar ne veš-ti bom že odgovoril!
Pozor-nobenih sbodbud, ali česa podobnega,da se ne boš filal s kašnimi substancami.NIČ!!
Sem razmišljal o tem že pred časom ali naj neham z vsem raziskovanjem si dam malo pavze da me vrtinec potegne nazaj da lahko vse prebavim počasi . Občasno si vzamem , ponavadi ko imam opravke ali kaj delat takrat odklopim vse , ampak sem se odločil da se spoznam v globine četudi je tam kaj kar ni lepo , kaj čem tak sem ko sem bil mali sem se bal teme dokler nisem ponoči šel sam lutat po vasi gozdu in sn spoznal da se ni česa bati , tak razumem zdaj da kar pride slabega strašnega problematičnega nejasnega lahko to rešim edino tak da se vsemu zapodim nasproti in grem skozi . Mislim da sem tolko prizemljen da me nemore odnesti predaleč .Nemorem pa več popolnoma odnehat pa da bi se dal nazaj v živlenje in pozabil vse skupaj ,ovčka nemorem bit več .Tak je že ko mulc sn bil preveč resn vse je blo preotročje nezanimivo ,bolš je blo sedet v gozdu sam čutit gozd , kot pa bit na igrišču . Mogoč sem se pa že rodil malo drugače nastavljen haha
Hvalabogu vsaj da nisem ovčka v tovarni ki sploh ne ve kaj se dogaja .
Glede substanc ne pijem alkota nea se drogiram z ničemer razen pokadim kakega je pa tu tut problem ker kajenje mi pospeši razmišljanje kar mi včasih pomaga spoznam kako dejstvo itd , ta drugič pa spet preveč pospeši misli . Bom mel to pod kontrolo .
Glede sebe da se mi sfrklja , ne bojim se nobenga stanja , pravzaprav me je odneslo dostikrat hm samo o teh stanjih rajš ne govorim , samo da razumeš eno stanje ga moraš izkusit doživet sam da lahko vidiš in greš naprej z izkušnjo,šele pole ga lahko razumeš. Je pa včasih to hoja po robu prepada . Ja mlad sn kolk tolk počutim se pa isto že odkar pomnim isto pri desetih isto pri tridesetih , leta mi niso pomembna ne dajam pomena in se ne istovetim z leti . Pa kaj sploh nalagam o sebi tu zdaj
Hvala za razumevanje in za pomoč.Moja vprašanja še sledijo ko začutim bom vprašal