Petra. wrote on 20.09.2009 at 01:01:33:Quote:radovedni soncek wrote on 19.09.2009 at 22:35:55:Nočem biti neki vec k punce,.. ker po mojem osebnem mnenju nismo veliko razlicni smo isti,.. sam druzbeno mnenje ima vleik razkroak z mojim obenim mnenjem.
Menim, de bi raje mel eno k me bo kaj nauciala koo eno k jo bo jaz mogu ucit kaj,.. sploh pa tako,.. kdo je reku da sem kaj vec k pucne,..
lp
Radovedni par postov nazaj si pisal
In ce to zgodbico naprej razrepdem,.. in tkao narpej ap s emalo anrpej pol povemo za zakjucem da ste picek samo za razplod,... ker:
1.) ste zivali (ker en pozante ljubezni)
2.)ste dobrina (ker pridete msao ko iam moski ze vse kr vi rabite)
3.) prve dve tocek ustrezajo definiciji zajedavca
4.) brez vas, oziroma brez nase potrebe ki jo imamo moski ta svet ne bi sel narpejKaj pa je to drugega kot povzdigovanje.
Ne vem kaj bi ti punco učil, tole. Lahko greš v cerkev in najdeš kako fanatično zakompleksano vernico , to ti edino preostane s takim razmišljanjem.
Lep pozdrav
hvala nahate, da si skrajšala.

a ne govorijo vsi psihoterapevti, da je pri moških razmišljanjih glede žensk, vedno kriv odnos z mamo?
Meni se zdi res zelo zanimivo kako ljudje vedno ko je potrebno povedati nekaj na podalgi nekih dognanj resno povedati nekaj vedno izmiljo vs emozen rpobleme.
Mislim, ko rpides k nekomu k resuje probleme najprej hoče vedeti kako je stanje pol ap ti pove resitev. Tukaj pa vedno samo hodimo med stanjem in vroki resitve pa ni.
LOl,..
tok kot sem se pa sedaj v dveh dneh nasmjeal pred monitorjem se pa nsim ze res zelo dolgo casa.
Ja lejte sem verski fanatik,... ja res to ej ap res najvecji bluu shit akr sem jih videl,... se z mojim zupnikom v mojem rkaju s ene mroem videti pol ap sem vreski fanatik v cerkvi sme bil v celem lijfu 5,.... biblijo mi ej a en senkal ap se to je nsim rpebral ,. ja ma prov res,..
Prerpicanja da me omejujejo nahate se strinjam samo moreva eno rec vedeti,.. jaz zivim v materiji in amteiaj je taka kot je ce bi ap zelel iti ven je ap druga,..
koen ckoncev pa imam vsaka rec 3 pogelde osbnega druznega in objektivnega,... tako de karksno koli debato o teh receh sploh en bom stopal ker vidim da ko vas neko psotavi pred dejstva noben ne pove hudih for,. ceprov me ej rpesnetilo da nekatri k najmanj pisejo povejo tkao v nulo de sme prebral kar trirkat psot k sme bil tako ocaran..
eh,....
mingrede mi lahko kdo pove zakaj je pravilno
1+2=3
zakaj toel sploh drzi,...
pa lepo rposm nj s een vsaj en anjde k mi bo toel razlozil,.. k drgac bom res gobec zaprl za vedno,..