Eva wrote on 24.10.2008 at 15:51:14:imam kar intenzivne izkušnje virtualnih odnosov in sem imela tudi ene zelo intenzivne sanje ravno na to temo, resničnosti in četa, ker sem se veliko spraševala o smiselnosti takih odnosov.
no, če bi jest delal bilanco stanja, so ta nova komunikacijska sredstva v zadnjih petnajstih letih odkar uporabljam internet in še prej razne BBS, prinesla eno prijateljico, katere motivi mi niso vedno jasni, ampak se njenega razsajanja navadno razveselim in bi njeno, čeprav samo virtualno, prisotnost vseeno kar pogrešal; potem eno željo, da bi se iz nekega znanstva razvilo kaj več; nekaj spominov; marsikakšnega zanimivega pisca, ki pa ga nisem nikdar spoznal mimo pisanja; enega neprijatelja

in precej boljših ali pa malo bolj bežnih poznanstev. smo različni in imamo različne izkušnje.
pri tem sem prelen in precej nezainteresiran, da bi delil življenje na virtualno in siceršnje, se trudil s pretvarjanjem ali izmišljanjem novih idenitet. je pa res, da se je z googlom v žepu lažje delat pametnega.
ko opisuješ karkoli, tudi sanje, je to že neka vrsta interpretacije, kjer hote ali nehote poudariš ali pa tudi zamolčiš kakšne detajle. recimo nisem omenil delno belega polprosojnega ohišja z oranžnimi vijugami, v katrem je oranžna tekočina, sem ga pa v sanjah zelo jasno videl.
mislim, da sem imel takrat precej nemirne sanje, to je samo droben izsek, vendar je ta izsek edino, česar sem se zjutraj spomnil in sem lahko tudi zapisal.