sinjeoka wrote on 21.01.2005 at 13:33:22:zanimivo, da ne znaš sešteti 1+1
a ti pa znaš?
sinjeoka wrote on 21.01.2005 at 13:33:22:Filmski sklad RS ni še nikoli subvencioniral nobenega slo filma, ki bi bil bodisi komercialno uspešen (a la Jebi ga) ali ki bi dosegel kakršnokoli mednarodno nagrado (a la Kruh in mleko) ... zato mi res ni jasno s čim podpiraš subvencionirane naše kvazi kulture? ... tisto kar ima umetniško vrednost je očitno sposobno preživeti tudi brez države in državnih subvencij
kar se pa slovenskih alternativcev tiče ... a mi lahko nekdo razloži alternativa čemu pa so? (glede na naš sistem je Mrko alternativa ljubljanskeu EF-ju)
Meni je za film popolnoma vseeno - kot mi je vseeno še za marsikaj drugega in res je, da se tudi v naši kulturi velike rezerve. (še bolj vseeno mi je za Opero in Dramo, ta dva burgtetra, ki sta baje največja porabnika kulturnega proračuna)
Moja kritika je letela na strokovnost, kjer Mića ni naredil nobenega izračuna, zmotil se je celo v prepisovanju zneska: torej je bilo tisto kjegovo nažiganje samo navadno nažiganje, brez kakršnekoli utemeljitve.
Alternativa "uradni" umetnosti. Alternativa kot taka postavlja nove probleme pred uradno sprejeto umetnost, kar je pri naši "družinski" državi vez in poznanstev nujno. Alternativci so tako predvsem resna konkurenca tem, ki sicer ležijo na svojih lovorikah.
Mrko, da je alternativa, ne ga srat! Poglej si,s čem po večini utemeljuje svoje ideje: predvsem s tem, kar so naredili na EF in parimi enciklopedijami. Po moje je klasičen spolitiziran revček, ki se je odločil, da bo raje prvi na vasi. Sploh pa sedaj je praktično v vladi - res huda alternativa.
Kolikor vem je delal tudi na EF, pa je bil preveč zblojen - preberi si Tajnikarjev odgovor v Financah:
http://www.finance-on.net/show.php?id=108658citat:
Quote:Pa sem bil pozneje kar srečen, da dr. Mrkaić ni podpisal pogodbe, ki smo mu jo že podpisano poslali mi. V mesecih dela, ko je nadomeščal dr. Senjurja, je na ekonomski fakulteti naredil zdaleč največ nedopustnih stvari, odkar sem jaz na fakulteti, kot so prepustitev popravljanja izpitov študentom - demonstratorjem, izguba velikega števila izpitov, neodgovoren odnos do študentov in podobno. Če bi ga zaposlil, bi moral na podlagi zapisnika vodje dodiplomskega študija o nepravilnostih pri njegovem delu sprožiti najhujši disciplinski postopek.
sinjeoka wrote on 21.01.2005 at 13:33:22:aja pa da je bil zaposlen na FOV? kje pa naj bi bil ne EF preko ŠS .... kar se pa izračunov tiče, mrko ni ekonometrist ampak makroekonomist wich is big difference
kje opa ti s k***** opletaš je pa tvoja stvar ...
Aha če si "makroekonomist" potem ti ni potrebno niti prepisovati, kaj šele, da bi karkoli zares dokazoval? Taki "makroekonomisti", ki za svoje opletanje ne rabijo drugega kot svoj rezime, za moje pojme niso vredni pol pizde mrzle vode. Če se gredo resne znanstvenike, morajo svoje trditve tudi znanstveno utemeljiti.
Kjerkoli že opletam, opletam s svojim, nikoli s tujim.
uživaj!