Marya
1

LJUBEZEN
Pozdravljeni pozitivci,
po dolgem času, je mene zopet zamikalo, da se vključim v razpravljanja na forumu. Predvsem me je pritegnilo Angelusovo razmišljanje. Draga sinjeoka, nisem bila vprašana jaz, ampak o tem zakaj z nekom sploh ohraniti odnos, ki ti je storil nekaj zelo hudega, bom povedala tole - mogoče tudi bolj zase kot zate. Vse kar se nam v življenju dogaja, se nam dogaja zato da se od tega nekaj naučimo. Ali drugače, vse kar se nam dogaja in čemur smo priča "od zunaj" je odraz nas samih. Dokler iščemo krivdo drugje kot v nas samih, težav ne bomo razrešili. Vprašajmo se, zakaj se nam je to zgodilo in najbolje, da s procesom odpuščanja začnemo takoj. Sinjeoka, res je to lahko proces in Angelus, zadeve lahko razrešiš tudi v trenutku. Gre za to, da se z vzorcem ukvarjamo dolgo časa nezavedno. Ko pa ga ozavestimo, ga lahko razrešimo tudi v trenutku, lahko pa mu dajemo moč in se gremo proces še naprej. Oba imata popolnoma prav. Imeti lepe odnose z vsemi v svojem krogu je ljubezen in naj nas vse spremlja ljubezen.
|