titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
Tle zahteve po puščanju drug drugega pri miru..., po moje se tisti, ki to pričakujete, niste znašli na pravem naslovu. To, da nam gsape je blokiral sistemskega sralca, še ne pomen, da je zdej to bajta, v kateri lahko zahtevaš, da ne bi bil ogovorjen od vskogar, ki ga osebno jemlješ za sralca. Nasprotno, v bajti je glih zato tolk spontanega življenja, ker se tud srat sme drug po drugmu. Jest sem sicer enkrat predlagal, da bi ti sistem iz higeničnih razlogov omogoču, da lahko preprečiš sranje po seb v topiku, ki si ga sam odpreš, ampak to ne pomen, da ne bi mogu nekdo srat po teb v topiku, ki si ga je sam odpru. Pustmo to za odbobje po vojni, ampak po moje je edino jamstvo za to, da dejansko ne serjemo drug po drugim samo to, da vsak lahko serje po drugmu kolikor mu paše. Vsaka restrikcija tistga, ki mu je sranje po drugih osnovna oblika komunikacije, samo podžiga, da začne srat po sistemu kot celoti, ker mu tega početja ne omogoča, tko da smo na konc posran od njega prav vsi, pa če si to zaslužmo al pa ne.
|