Madan Gopal Das wrote on 26.08.2004 at 14:20:19:zaenkrat so na tem forumu dovoljena tko verska kot ideoloska trobila, prav tako pa tudi citiranja ostalih postov za svoje iztocnice. tud iz tvojih postov se lahko razbere velik vere v dolocene osebe/nauke in ideologije.
ce si ti alergicna na te stvari se prosim posvetuj s svojim "zdravnikom" da ti bo priporocu kaj v tem primeru narest...
in o kaksnem dogovoru ti to?
Hari bol.
(odločen odziv kot iztočnica, ne reply)
tole je užitek gledat. in prilika za razmejit med mi sprejemajoči in oni egoisti. to ni tko, kao, vi pravoverni egoisti in mi, ki ne priznamo/skrivamo/se sramujemo svojega ega. mi ga mamo tut. in ta pride včasih naplan kot nek samoohranitveni reflex. ni pa ves čas vklopljen, ker si zaradi višje vibracije/zavesti lahko privošči status idle. torej enkrat za vselej, nič ga ne skrivamo in se ga ne sramujemo. imamo ga vsi.
pridejo momenti, ko pride ego na dan, tedaj nič hudega sluteča okolica osupne, kaj, ti, da si sposobna izustit te besede, bla bla. in se naravnost ne morejo načudit, ker v resnici je pa to dokaz, da so bili oni tolk blind, in da je "problem" izključno v očeh opazovalca.
zanimivo je, da se nekaj sproži v togih strukturah (mi in vi izvzeti) v momentu, ko se zamaje neka navidezna zunanja konsistentnost. le ta togim strukturam lahko nudi občutek varnosti. ko pa se z elastičnim principom pojavi deviacija, oz. moment nekonsistence sicer navidezno konsistentnega, pa se v togem obrambnem mehanizmu pojavi kaj drugega kot lastna podoba v zrcalu. and not everybody like what they see. thats what i think.
sprejemajoči so/smo bolj mehki in elastični od nesprejemajočih, ego pa imajo/imamo vsi.

sem hotla sam to pojasnt, ker dostkrat razumem tako: ti, ki se razglašaš za vseobsegajoče sprejemljivega in vse ljubečega, tebi ni dovoljeno biti neprijazen, meni pa, ki se za takega ne razglašam, nasprotno, je dovoljeno biti neprijazen, in tak tudi bom, ker sem preveč len, da bi vložil trud in voljo, poleg tega pa ti lahko dokažem (beri: da imam prav), da se ti samo pretvarjaš, da si vseobsegajoče sprejemljiv in vseljubeč.