gape wrote on 09.08.2004 at 12:22:19:kolkr jest vidm je psiholog exo (ampak ne po ip-jih), ki se prpenja preko proxya ... neki pravi psiholog ne bi imel te želje ... se z nekih obskurnih ipjev prpenjat na forum.
to željo majo samo modeli katerih ip je že znan na forumu
To pa ne bo držalo Gape. Namreč ti si sklepal napačno, če ima nekdo nick psiholog, po čem sklepaš, da bi bil res pravi psiholog?

Jaz mislim, da vem, kdo je ta človek, vsaj sumim, sprva sem mislil, da je celo ženska, ampak sedaj ne verjamem, da bi vedela uporabljat proxy - ampak čeglih bi me kdor koli prosil, mu vsekakor ne bi povedal, ker to je njegova
OSEBNA stvar, kdo je, če hoče biti anonimen, zakaj mu ne bi tega dopuščali? JAz vsaj domnevam, kdo je nisem pa prepičan, zato niti ne bom nikogar izpostavljal, kot recimo ti mene Gape? ???
(za vse je exo kriv, če je kaj narobe? če ima kdo "debelo kartoteko" ali je opravičeno ali neopravičeno na slabem glasu, še ne pomeni, da je krivec, zato se mi zdi tale tvoje sumičenje krivično, ko me imaš za "črno ovco", čeprav nisem ta psiholog)
Ni pa fer, da če gre nekdo preko proxyja, da sem potem avtomatično vedno jaz kriv. Misliš, da drugi ljudje ne znajo uporabljati proxyjev? Namreč brez nikakršnih dokazov, niti indicev ali namigov, mi delaš veliko
KRIVICO