oh dol padeš od vse te romantike

jest ne vem, v katerem letu vrtca sem bla, ampak blo je že zelo zgodaj ko sva bla z edinim sovaščanom znanca in prijatelja skupaj v vrtcu (zdej ne vem, kako se drugi tko dobr spomnite, kaj je blo pri treh letih ???); v glavnem, takrat smo bli še tko mejhni, da se je kdaj tud komu zgodilo, da se je še polulal in tistega dne, je bil to ta "moj Jure", tovaršica mu je dala rezervne hlače, mislim, da so ble iz svetlo modrih in belih črt (

ok

) in takrat smo vsi sedeli v krogu ob robu sobe na stolčkih in mislim, da je bil on na moji desni strani, tovaršica nam je brala pravljico, niti ne vem, če sem bla utrujena, al mi je blo samo do stika z njim, sem se ulegla v stran z glavo v njegovo naročje in tako preždela tisto pravljico.. in enkrat sredi je njegov glas nad mano rekel: toršica, Eva bo pr men kr zaspala (v tem smislu:

)
večkrat smo bli skupaj doma ko smo se otroc igral, se mi zdi, da sem skoz imela eno simpatijo do njega in on je bil skoz prijazen do mene, ampak bla sva pač kolega

skupaj sva bla tud v osnovni šoli in v tretjem razredu so zbiral otroke, ki da lepo pojejo, da bodo peli na en praznik (bogsigavedi kateri, mogoče OF? ???) v Prešernovem gaju tam za našo šolo. Tovaršica nas je vse poklicala pred tablo in smo peli razne pesmice počasi je pa otroke pošiljala v klop... na koncu nas je še malo ostalo in je rekla, da bomo mi pač peli tam.. takrat
potem pa ne vem, se ji je tolk fino zdelo, al kaj, v glavnem peli smo še naprej in ona je še naprej pošiljala otroke v klop.. enkrat je tud že mogla nas nekaj pohvalit, tako da smo dojeli, da pred tablo ostajamo tisti, ki kao u redu pojemo..
fora je bla.. da sva nakoncu ostala samo še jaz in Jure

in zadnja pesmica, ki sva jo mogla pet, je bila Čuk se je oženil

drama limonadasta

on je pel za čuka, jaz sem pela za sovo, kar je blo vmes, so peli vsi otroci v klopeh.. pa midva sva skupaj Češ p ase vzemiva pa Vino bova spila, bučo pa razbila

huh, kaj se je meni fino zdelo čist našesto se mi še zdajle zdi. Potem sva šla še midva skupaj v klop in med potjo med klopmi mi je rekel, z nasmehom, kot za malo malco: Eva, midva se pa že ne bova vzela. jest pa kot za malo malco z nasmehom nazaj: ..Ja.. (češ kero čudno besedilo - sem že znala glumit takrat

)

ja in to je blo to ???

po koncu tretjega razreda, so se preselili v na novo zgrajne bloke, tko da se tud doma nismo več skupaj igrali. V višji stopnji, recmo 6. razred, ko sem bla pri ta prvi Petri vodnarki, s ktero sva ble najboljše prjatlce in je tud med tistimi bloki, ki jih je itak mnogo, doma, sva se šli sankat na en hribček in takrat je on mene videl, poklical in pozdravil pa povedal kdo je, seveda sej mi ga ni blo tko težko prepoznat in me je vprašal: kje imam Jurija (

moj brat

)
V gimnaziji sem imela drugo najboljšo prjatlco Petro vodnarko, ki sem ji enkrat povedala zgodbico o "svoji prvi ljubezni" in nje ime in priimek
v drugem letniku okrog njenega rojstnega dne, mi je rekla, da greva v kino pa da ima presenečenje zame.. potem sva čakali pred kinom kot odpikani in nič dočakali in mij e povedala, da je spoznala tega Jureta z imenom in priimkom, ki se spomni te Eve.. in to... in da je želela, da se spet srečava.. kasneje se je izkazalo, da je on čakal v drugem kinu kot sva bli pa midve... no whtvr... fora je bla v tem, da sem jo zgruntala, da je do ušes zaljubljena v tega Jureta in ko sem ji rekla, mi je tud priznala, jaz sem ga itak že pozabila, ampak dobro, če me je ravno spomnila nanj

Potem smo šle za en vikend v diskoteko Skala, mislim, da sem bla prvič v disku takrat.. čeprav kao premlada za to.. in se je ona zmenila z Juretom, da pride tja... jaz sem imela pa ravno to stvar s prvim poljubčkom, ko nisem hotela sošolcu iz gimnazije dat lubčka za njegov rojstni dan, čeprav sem bla zaljubljena vanj (inkognito), ker nisem še nikol dala nobenmu fantu razen atiju in ne vem kerim sorodnikom lubčka (keri issues) in takrat je prišel v diskoteko Jure ker sem itak že vnaprej rekla, da bo tko, sem mu voščila za novo leto (čeprav je mogel bit že februar - vsak izgovor je dobr) in mu dala končno tud tiste tri lupčke in on me je pobožal po laseh, mislim, da je rekel "laski" in češ nekaj, da so mi zrasli, ker pač, dokler je mela mami moje lase čez, ko sem bla mejhna, niso bli nikol tolk dolgi, kot sem si jih kasneje sama pustila.. in to je blo to..(vse kar mi je blo vedno prav je blo, da je prvi lubček pripadel res moji prvi ljubezni, čeprav po toolkm času) enkrat sta nekam zginila s to Petro... mi je ona potem povedala detajle

Potem še v enem višjem letniku gimnazije ko je bil zvečer/ponoči en koncert na trgu, smo pa šli sošolci, s katerimi smo se dobil, mal za našo šolo tam je blo tud nočno zbirališče mladine in še kaj in me je spet opazil in poklical Jure, sedel je na eni klopci, s prijatelji in mi rekel, naj prisedem.. izmenjala sva par stavkov... niti ne vem, kako je do tega prišlo je on nekaj omenil svojim kolegom, da sva bla skupaj že v vrtcu in jaz valjda takrat že mal bolj tough sem se smehljala, da jim lahko povem, kako je blo, ko se je enkrat polulal. On pa: Ne prosim, samo tega ne.. bila je pač fora... (pomojem niti ni vedel, kako dobro sem si jaz tisto zpomnila) in potem sem kmalu vstala in šla...

p.s. pišuka vidim da je moj najdaljši, najbrš tud najmanj razumljiv, jesus