Quote:Exo, Exo, Exo....
1. vprašanje: zakaj tega ne upaš povedati v živo?
Podnapis: Exo in Lola in Lilith so se že večkrat srečali v živo in nikoli ni Exo upal povedati teh stvari v obraz.
Mogoče bi bil počasi čas, da začneš pisati tisto, kar zares misliš in ne biti pogumen za krinko virtualnosti.
Podnapis: Exo je tudi meni osebno več kot enkrat priznal, da se na forumu zajebava in da 80% njegovih izjav ni resničnih.
Glede na to, da večina udeležencev tukaj piše iz sebe (beri: večinoma iskreno), je za njih oz. za vse nas žaljivo, da kritiziraš nekaj, česar sploh ne misliš.
Imel si kratko pavzo, tvoj comeback pa je samo kopija tvojega prejšnjega udejstvovanja. Škoda in slabo je, da je večinoma fake. Exo, malo razmisli o tem in še nekaj: če boš ti neiskren, se ti prej kot slej takšna lekcija vrne. Saj veš: ne stori drugemu tega, česar ne želiš, da drugi storijo tebi.
Zakaj bi bilo vse fake, saj veš, da je v vsaki laži nekaj resnice, čeprav ne lažem, ampak se ponavadi res dosti šalim, pa to nekateri narobe razumejo, preinterpretirajo. Jao, da bi kaj v živo povedal, še eni ženski nismo moški kos, žensko maščevanje pa je itak pošiljka direkt iz pekla, zato je treba biti včasih malce oprezen. HA, ha, ha...

Ne, nimam nič proti Lilith in Loli, tukaj mislim predvsem Lilith, ampak se povsem strinjam z LittleStar, da to njeno pretvarjanje, da ne znata šteti niti do pet, tudi ni pristno. Tak, če že smo vsi igralci, zakaj tudi jaz ne bi smel biti akter?
Ampak tale njen pristop se mi zdi aroganten, ko nekomu priporoča bonton, zase pa molči, kot da bi bila "nedolžna" pridna punčka, pa je to daleč od resnice, vsaj tako mi pravi intuicija, saj ko človeka prvič vidim, že približno vem, kakšna situacija je, po čem so hruške na trgu itd. Mogoče bi še koga preslepila, ki je ne pozna, predvsem moške, ki se dajo navit okoli malega prsteka. Z mano pa se žal ne da manipulirati, ker sem verjetno eden izmed tistih, ki so najmanj "pokvarjeni" na tem forumu, zato nimam rad, da me nekdo potiska v "drek". Pa se mi ne gre zato, da bi ju žalil, ampak to sta onidve storili, ko nekoga proglasita za verbalnega neotesanca oziroma "pijanca", ki nima pojma o pravilih lepega vedenja. Ne vem, če nekomu ni všeč, da je vdružbi "pijancev", ga nihče ne sili, da naj ostane v "gostilni".
PS: Lilith, malo morgen!