Quote:Gape in kje lahko spoznamo tvoja stališča ???
ena opcija je da greš na moj profil in si izpišeš mojih par tisoč postov.
zihr obstaja še kakšna opcija, manj časovno potratna ampak ta mi je glih padla na pamet trenutno ...
no k sm tipku mal niži dol sm se spomnu ... uzem si recimo 50 mojih zadnjih postov ...
no in še en način sm se spomnu ... najd si thread ego in ga preštudiri ... recimo tri povezave (linke) v globino, nč več ... k nam zna dolgčas ratat po teb ...
Quote:gape, a tebi so v resnici vseš taki "poduhovljeni" texti kot je tisti od Kryona ???
ne morš verjet da res ... clo tolk da jih ocrjam, popravljam napake, reskiram da me bo kdo jebat dal zarad objave ... res so mi všeč ...
predvsem pa nimam kej počet
s citati si človek pomaga ... kako že ... tko da jih prebere mogoče ???
in da mu dajo kdaj pa kdaj kakšen odgovor na kakšno vprašanje ???
pametno ga je seveda prej zastavit ...
srednja pot, ki btw, rules, je nekakšen presek ... vsega vedenja, znanja in modrosti, ki ga je človeštvo do danes prejelo. vse to vedenje, znanje in modrost imamo vsi skupaj ... vsak ima delec tega ... eni se odločijo tisto revščino, ki jo premorejo deliti z drugimi, drugi ne. in tako se počasi premikamo.
je kreden dost na kratko tole povedu:
* tist kar je koristno zame poberem, ostalo zavržem *
ti recimo si raje tiho, da ne bi slučajno kdo začel po tvojem egu praskat ... eni pač si vsake tolko dovolimo praskanje po egu. vsake tolko dovolimo celo drugim da nam praskajo po njem. himi recimo je zlo rad prasku po tujih egotih. vsaj tko sm jest dojemu njegove texte.
to da si raje tiho, s tem ni nič narobe ... v tišini se zgodi meditacija. ponavadi. in ta itak najbolje čisti ego - tvoj ...
... in posredno mojga, ker vsi egiči so povezani v kolektivni ego ... no ... ta je pa nova ... bi bil možen kolektivni ego?
praviš snowball da je življenje drugačno, govoriš o smogu, avtomobilih ... praviš da je življenje o katerem lahko tuki gor izveš, da ga nekateri živijo lažno, da kreden laže kt ps, stojči laže, gape laže, vsakdo ki trdi, da ni treba živeti tistega življenja, ki je tako kot ga živijo vsi, vsi mi ki trdimo da živimo drugačno življenje, vsak po svoje ampak definitivno drugačno življenje kot pa večina, bom reku, al pa verjetno ti snowball ... recimo ...
vsi mi, ki TRDIMO, da si LAHKO vsakdo izbere drugačno - boljše življenje, kot ga živi trenutno smo lažnivci.
al kako ???
nikol nism reku da večina ne živi bedno-bedno življenje, verjamem da ga živi, velika večina, amapk make no mistake, ta večina je vsak dan manjša. in bo vsak dan manjša.
in to neglede na to kolk drugi opozarjate na naše napake, na neše ege. bolj opozarjate, manj vas je.
trsk malo morje najdete v mojih očeh, a ploha v svojih ... to ne ... njega ni ... ploha ... je samo smog, iraq, vojna, palestina, izrael, potres, nesreča, smrt, vsake tolko kakšen karneval, pokvarjeni politiki in državna uprava ... sto plohov namalanih ...
morpheus, jest točno razumem kaj hoče povedat snowball upam ... vsaj tukaj in zdaj ... če rečem tkole:
http://www.gape.org/gapes/dogodki.htmjest sm to hotu povedat kakšne dve leti nazaj ... in sm povedu ... konkretno ...
pol sm pa zvedu da obstaja možnost da zamenjam pogled ... da lahko na isto stvar gledam iz popolnoma nasprotnega zornega kota. in od tam izgleda reč mnjogo drugače. vzroki postanejo mnjožični, neskončni, pa hkrati tko zlo moji ...
če pa govori o čem drugem, kot o moji mali sobici v kateri je vse lepo zunaj pa je vse grdo ... itd ... nja nja nja ... bo že zmogu moči in energije da to drugo prelije preko tipkovnice v eter ...