Quote:To ti pa potem že lahko nekaj pove, ali ne? Ali je res z mano (ali nama, ali nami) nekaj narobe, ali je le z vami? Vem, vedno je lažje nekoga drugega obdolžiti, kot samega sebe. Ljudje se pritožujejo, nekateri gredo tudi s foruma dol, vi pa se jim le zahrbtno posmehujete in trepljate svojo vest.
huhu, kako smo nastrojeni: mogoče bo pa od danes boljše, ker mal dežek pada in s tem tudi temperatura, in upam da tudi tvoja jeza na svet.
jaz vidim pri sebi, včerajšnji dan sem začela slabo, bila sem jezna in pol se mi je preko celega dneva potrjevalo, da imam pravico biti jezna, čeprav sem v podzavesti ves čas vedela, da sem za vse sama kriva. kako se mora počutiti šele človek, ki goji jezo čez celo leto, ali, buh ne dej čez celo življenje. V njegovi koži ne bi hotela biti, ker zame je bil že en dan preveč.
saj življenje je prekratko, bodi srečen, niso vsi proti tebi in vsi ki pišemo tu v podporo himmiju, ne počnemo tega, zato, da bi trepljali svojo vest. Jaz v tem trenutku ne hinavim, pišem kar čutim in mislim.
čeprav dežuje, je danes lep dan, lahko je tudi zate, le nasmej se,...
(sedajle že vidim, kako se pripravljaš, sedež za računalnik in se odločiš, da boš uničil mojo vero v srečno življenje
, kjar daj, daj si duška, jaz pa se bom še vedno trudila, da bom zjutraj ustajala z desno in ne levo nogo
)