Quote:mah ne vem, ta forum se mi po pravici povedano zdi preveč "izumetničen" s strani uporabnikov.
splošno vzdušje se mi zdi nekako takole "tralala, jaz sem mali sonček; o rožica, se imaš lepo?; o,kako nesebično te ljubim, tralalala tralala, še malo in bom razsvetljen, tralala"
če se že vsi obdelujete med sabo bom še jst kaj napisal, pa brez zamere kreden...
recimo tvoj topic kako si šel s kolesom na nek hrib kričat mantro..in vse je blo super, metuljčki so leteli, sonček je bil in ti si se počutil naj naj. Joj, in kaj potem? tako bi se moral počutit vsako sekundo svojega življenja brez da bi to posebej opisoval na forumu. A so tvoji trenutki radosti tako redki?
se opravičumjem za kritike,ampak rekdokdaj zasledim kakšen zanimiv in resen topic tle gor...
Sej se boš navadil, nič se ne bat, kolker so mi povedali in kolker vem sam je povsod isto, ne, ne skoraj isto, ponekod celo zaklepajo topike, brišejo ker baje naj bi bilo neumestno kaj napisano, no, tukaj pa tega ni, ti se kar udomači in začni sodelovat.
Vidiš, tisti je samo en kratek zapis in iz njega lahko sklepaš tudi to, kar si pač ti sklenil, kako dolgi so moji trenutki radosti, dolgi, vsakodnevni, jaz se veselim vsakega novega dne, vsakega trenutka, ki ga živim, ker pa nisem popolen in še dolgo ne bom, vsaj mislim tako, pridejo pa tudi trenutki črnih oblakov, vendar, so kratkotrajni in za njimi vedno spet posije radost.
Danes sem preživel eno zelo lepo jutro, sam ti ga ne bom opisoval, drugače pa, meni je vedno fajn.
Veseli se vsekega trenutka, glej na svet z otroškimi očmi, razveseli se metuljčka, opazuj ga, kot, da ga prvič vidi, čebelico, travo, lepo rožo, ribo v potoku, jaz tako gledam na svet, veselim se ker vem, da nobena stvar ni ista, zato vsak trenutek vidiš nekaj drugega, drugačnega.
No, uživaj in še ti odpri kak svoj topik in opiši svoje poglede, verjamem, da bo interesantno.