lumpy wrote on 10.06.2003 at 06:46:15:Govoriti ljubezen in živeti sovraštvo?
Hvala lumpy za tole iskrico.
Oglašam se še enkrat, ker res ni lepo, da nisem napisal nekaj besed tudi tistim, ki ste mi stali ob strani, ki ste znali brati moja besedila tudi iz malo širšega zornega kota, ne zgolj iz prvega središča zavesti (živalski občutek nenehne ogroženosti po lestvici Kena Keyesa).
Zahvaljujem se torej vsem, ki me niste videli kot naprotnika ali celo sovražnika, ker drugače razmišljam in ste našli kakšno besedo podpore zame. Hvala tudi, če ste me nadrli, ko sem ga polomil, in če ste to naredili sarkastično, toliko bolje
Opravičujem se vsem tistim, ki vas nisem omenil - vas je enostavno preveč.
Quote:Hvaležna sem tudi Mirotu, da se je izpostavil. Velikokrat ne moremo ločit resnice od laži, kar je manj pomembno na koncu. Prej pride odnos in najmanj kar se moramo še naučit, je spoštovat in znat sprejet človekova prizadeta čustva ob grozotah, ki jih povzroča vojna.
Hvala Karmena.
Quote:Spoštovanje do drugače mislečih? Mirota ni nihče vprašal, ali ima razlog, da je objavil fotografijo. Niti mu ni nisi pustil odgovorit, zakaj morda misli, da je fotografija pomemben del njegovega sporočila. In potem se čudiš, da ti je odgovoril, kot ti je?
Hvala bp.
Quote:Naj podelim z vami še mojo izkušnjo, ki sem jo imela z Mirotovim prispevkom. To ne bi bila "jaz", če ne bi sprintala in list pokazala sodelavcu, vnetemu zagovorniku vstopa v Nato. Z očmi je preletel vsebino in vrgel papir stran... "tega ne bom bral" je siknil ves besen ...
Hvala Vida.
Quote:Saj ni res, pa je ...
Toliko čistunstva in licemerstva na takem majcenem "kupu"!!
Miro odpre diskusijo, pove svoje mnenje, dirktno napove, kakšno sliko linka ...
In ga cenzurirate zaradi svojih lastnih klikov?!
Ja, res, najtežje je za lastna dejanja odgovornost sprejet.
.....
Miro, sori, ker se ti je zaradi A.-ja topik posvinjal;
po drugi strani pa je tako kar prav, kajne, se nekaterih "karte" vsaj posredno odkrivati začnejo; tudi javno.
Hvala ARS.
Quote:Sama sem prepričana, da takšne stvari morajo priti v javnost in človeško zavest, kajti tako se bo vedno več ljudi odločilo drugače zaživeti. In se strinjam, da je to vse open source. Tako pozitivnost kot tudi negativnost sta del enosti. In če hočemo enost, si ne smemo zatiskati oči pred negativnostjo ampak je treba se soočit s svojimi vzorci in odpravljat negativno v sebi.
Ker tist kar te mot, to je tvoja pot. A ne, A.?
Hvala Kali.
Quote:Gremo se od začetka. Miro je opozoril na zlobo, neumnost tistih, ki so glasovali za. Tu ga podprem, nikakor pa ne morem podpreti Star12, ki je napisala, da naj imamo malo strpnosti do tistih, ki so glasovali za. Prosim lepo. MOjega sina ne bo NATO v vojno šopal, pod mojim balkonom ne bo jedrskih odpadkov, naših gozdov ne bodo sekali v dobrobit USA, ne pustim da bi postal ekonomsko odvisen od teh istih Bushevcev.
Hvala Andres.
in končno...
Quote:PREMISLI 2 X ne manipuliraj s forumom in ljudmi!
NE IZKORIŠČEJ OS V SVOJE POCENI RAZMIŠLJANJA!
hvala tudi tebi, A.!