Ja, pljuvajte zdej po enmu in po drugmu.
Zdej sva midva z Himijem popolna negativca, vi ste pa angeli, ki se boste vsak čas razpoknali od silne ljubezni in dobrote, aja, pa še sočutja.
Ja bolje, da se zmenimo in pridem enkrat v Ljubljano pa me v živo popljuvajte, bo bolj zaleglo.
IO, tole si napisala tako, da niti grafologi nebi znali razbrati.
Gape in tebi je žal za te moje pobrisane bedarije in neumnosti ?
Sej, a niso bile samo bedarije in neumnosti ?
Kdaj sem še pa jaz kaj pametnega napisal ?
Devi, boli mene kurac če se ti počutiš ali ne počutiš potrebno branjenja, jaz vem svoje in ti lahko sedajle pišeš kar hočeš, tam je bilo napisano in bral sem, samo bral, edino žal mi je da nisem vse to kar ste pisali v celoti skopiral,sem se prepozno spomnil.
Tvoje napake sekajo samo po tebi, vedi, da meni nisi s tem naredila nobene škode, niti nihče od vas, kajti jaz sem vam oprostil že takrat, samo ni pa lepo, da se to dela na takšen podel način, tudi Himiju ste naredli isto.
Sram vas je lahko, tako kot je Himi rekel, "Ja, pod kakšno lampo pa res, se kar svetite."
Vsi moji posti so bili neumnost, to vem tudi sam, za vas duhovneže, razsvetljence je res moj mali doprinos, neumnost.
Tudi jaz sem neumen, kaj je kdo pričakoval, da nisem, neumnosti piše neumen človek.
Niti si ne želim, da bi tebi ali bilo kateremu tukaj bil všeč, da bi mu bilo moje pisanje všeč, se mi jebe za to kaj je vam od mojega pisanja všeč.
In kaj si se naučila od mojih neumnosti in bedarij, kvečjemu kakšno neumnost, drugega tako nisem zmožen dat.
To je to.