Karmen, zakaj si se odločila to mi pokazat zavedno? Ker, če bi bilo nezavedno, bi morala vprašat edino samo sebe, zakaj to vidim, tako kot vidim. Pravzaprav, v vsakemprimeru lahko sprašujem edino samo sebe, lahko pometam edino pred svojim pragom. Zato je jasno, da če sem se že vtaknila vate z začetnim vprašnjem, da sem ga pravzaprav zastavila sama sebi. Ampak, če boš tudi ti odgovorila, bo jasnih še več stvari, podanih še več lekcij. Zdajle vse prelagam nate, vendar upam -> določam, da bom ravnokar lahko začela sama s sabo.
So namreč stvari, ki jih drugim 'pokažemo' nezavedno. Drugi jih v/na nas vidijo, ker se gledajo v ogledalo. Mislim, da nam za take stvari (situacije) ni treba (tako nujno(?)) odgovarjat. Če pa nekaj počnemo zavedno, ... če
jaz nekaj počne
m zavedno, je prav, da
se zaveda
m, zakaj to počne
m. Vedno bi se morala. Osmišljati svoja dejanja, besede, misli, zato da bi vedela, zakaj je ta "iluzija" taka, kot je in kako jo preiti.
Zakaj sem se jaz odločila nekaj - to! - pokazat nekomu zavedno? Skrivnosti? Skrivnosti sem videla? Videla sem skrivanja. Skrivnost imam? Skrivam se. To pa. Določam sebe skozi bolečino na plano. Bolečino določam lažjo, kot pa sem pomislila, da bo in določam kratek proces, ki zajema le eno pisanje. Spominjam se rojevanja. In se določam na plano. Določam sebe razkriti. Določam spoštovanje do sebe, do svoje resnice. Določam si zdravo rumeno.

Verjamem, da je 'velika malenkost' (tako sem se jo odločila poimenovat), ki se jo je Karmen odločila pokazat ... verjamem? ... občudujem?... Universe is kind. Lekcija je servirana na pladnju. Kaj je z dekoracijo 'narobe'? Preveč je domača? Preveč vsakdanja? Taka, v kakršno se zaletava
te/m vsak dan... spet pljuvam po drugih = sebi. Uboga jaz. Zaslužim si. Če se vanjo zaletavam vsak dan, je očitno tu za obrambo. 1.Me ne spusti naprej, 2.Še vedno je tu.
Karmen sem povedala, da mi je že servirala eno lekcijo, ki sem se jo naučila in ugotovila, da mi je všeč - da mi je Karmen všeč. Pri tem je najbrž dobro tudi to -> gotovo je dobro -> dobro je, da sempozabila, kaj je to bila zaena lekcija.
In zdaj sem pri tem, da mi je Karmen všeč, ali pa...? Je opravičilo, nitka, ki mi pomaga iz dreka? NEIZŽIVETA FANTAZIJA?! Aha, tukj se začnem smejat, tresoče, v rumeni napetosti...

Bravo! Določam uspešno nadaljevanje. Dobro je.
Ubesediti:
Ko sem bila na med.over.net-u me je pritegovala misel... dobro ob pisanju dnevnika ~~ pred leti... skušala sem zapisat 'popoln' pogovor, ki naj je romantičen oz. pogovor v meni. Najraje rečem, da je težko opisat, ker 1.je tako daleč, da se ne spomnim več in 2. tudi takrat nisem znala opisat, da bi zdaj lahko uporabila iste besede. In sem malo pisala, pa ne morem reči, da uspešno, toda je prav verjetno, da če bi danes tisto brala, da bi se utapljala v solzah, nad čim preroškim, ker se izkaže takole, da sem imela nekoč več pojma o 'življenju' kot pa takrat, ko to samo berem... Saj bo. Saj bom. Pa kaj, tudi to spada k meni. Pravzaprav sem izključno dobra -> za zidom, ki ga je treba podret, ampak tistole je bilo pred zidom, ja... No, med.over.net ni tako daleč in mislila sem na to, da bi ustvarila sogovornika enega, dva, tri, kolikor bi jih bilo potrebnih, ki bi se pogovarjali o... ne vem, morda bi bili dober zgled sogovornikov.
Pa brala in gledala sem mojstrske rope in tudi o tem razmišljala kot o umetnosti, v kateri bi se rada preizkusila. Mogoče pa gre za igro? Za nekaj privlačenga na intelektualni domišljenosti, dovršenosti akcije ali karakterjev; tudi pisateljica sem želela bit; pa kreirat 'spletni svet', ki bi se začel z 'vrtom', ki bi se začel z 'gredico', svet o kakršnem sanjam, ljubezni poln in poln bitij, ki so na prvi pogled med sabo še bolj različna, kot pa mi ljudje, tisti, ki smo se znašli na '''majhnem slovenskem ezoteričnem''' forumu, pa jim vendarle uspeva pokazat vse medsebojno razumevanje, pozornost -> ljubezen, kar jih potrebujejo.
Sem si pokazala, da je šlo res za neizživeto fantazijo, ampak tako, ki se jo resnično splača realizirat v življenju, ne samo na spletu, ki je danes že še pa še življenjski.
V glavnem, zato me ne moti, če se to počne, bolj je moteče nerazumevanje, nepoštenje do sebe -> Jasno. Moja krama. Mislim, da je titud rekel, da je tukaj kot anonimnež, pa je zavzel pod tem svojim vzevkom eno
iskreno vlogo. In to JE dovolj.
Veš Karmen, večkrat sem se videla med tvojimi vrsticami poklicano... pa je končalo pod tvojim threadom.
Hvaležna za vse lekcije
Eva
ki je hotla povedat še veliko več, pa ma spet zaenkrat dovolj

Škoda.
Pa je je blo groza, ko je vidla, kaj vse je pisala...