Andres
|
Pretekli teden dragi novi člani, nam bo večini ostal v lepem spominu. Register je zaznal 9 novih vpisov od tega pa ste trije uporabniki ostali brez oddanega posta kar na našem forumu ni ravno navada. Prej izjema. Ditka, Kreden, Rachek, Drasa500, Metuljčica, Dexit, Vegi, Shakti in Psichy ste torej novi člani tega tedna. Slednja kot vidim si še vedno brez posta, a priznam, s fantastično izpolnjenim profilom, saj tako tudi približno vemo kdo si. Shakti in Vegi. Tu gre bržkone za eno uporabnico, saj sta registrirane v le v štiri minutnem razmaku, zato če ima portir, obenem tudi nadzorni inšpektor prav, te prosim da pobrišeš vpis, ki ga ne boš uporabljala. Če se motim naj pač ostane tako kot je. Vsekakor ne gre pozabiti, da je Vegi v zbirko prispevala 3 poste, je pa obenem simbolika tudi ta, da imata oba uporabnika profil brez srca. Enako velja za DeXita, ki je ostal brez posta, a ga še čakamo, saj ta vesoljček si bržkone kozmos še ogleduje. Metuljčica je na forumu našla par zanimivosti, dobila je celo dva privatna sporočila in med drugim tudi to, ji je dalo navdiha, da je sklofala več postov kot predsednik društva Sonce, A. imenovan A s piko. :D:D Kljub vsemu imaš profil slabši slabši kot A s piko in zato padeš kategorijo nižje:D:D:D. No, dam ti še mal časa da se našminkaš pa stuširaš. Glede šminkanja isto velja za Draso500 le ta pa je nabrala cele 3 poste, kar je v bistvu več kot mnogi pred njo. Rachek, še en Mariborčan khm khm, :) je bil zaznan že na sosednjem, sorodnem forumu. Dobrodošel tudi k nam. A vendarle si kljub fantastičnemu profilu ostal brez posta. No, glede na tvojo aktivnost pri sosedih boš nekaj skup sklesal tudi pri nas se mi zdi. Ditka naša gostja na chatu je ta teden pohitela in vpisala se je kot prva, obenem pa vidim, da imaš tudi ti več kot 0 postov, ali točneje 2. Tudi profil pikica mala imaš tak, da se te lahko prepozna zato dobrodošla v našo družbo. In tu je HIMI v obratnem pomenu, ali naš novi član Kreden. Priznam. Kreden, v prvem hipu nam vsem tvoj link pade v uho kot kreten, meni še posebej tvoj nick spominja na mojega soseda Gerdena, ki smo ga Kreto klicali. Kljub vsemu si se ti odločil, da osraneš tu pri nas kot Kreden, obenem te pa portir proglaša še kot rekorderja tedna, meseca, polletja in morda celo kot rekorderja celega leta. Ah, kdo pa bo za naju moje poste bral. :D:D Vsekakor dragi novi člani Kreden s svojimi 180. posti vam je do gasssa nabil povprečje postov v tem tednu tako skupno štejeto 14,2 posta na uporabnika. Tebi Kreden dam ključe hotel Svet pogovorov, izberi si pravo metuljčico:D odkleni jim sobane in pojdite počivat. 180 postov za nekoga, ki je prvič tu ni malo.
Preden se vsak v svoj kot obrnete vam želim prijetno spanje:D:D
Vaš portir: Andres
|