gape
YaBB Administratorp
I love YaBB!
The Land of YaBB
|
razlika je v tem da lahko na drug ego deluješ skozi dvojnost, al pa skozi enost. lahko se ego upira spremembi, lahko pa ga prej prepričaš da je to za njega u bistvu gut. mimogrede, tuki je zlo pomembno to, da telesu (egu) ni treba umret ob razsvetljenje (kot uči krščanstvo). ko ego ugotovi, da bo lahko hodu po zemlji do zadnje sodbe, se nima več čemu upirat, niti čiščenju tamalih vzorcev, niti smrti. ne rabi ga bit strah, sploh ko izve da pol bo lahko pa letel ipd. skratka, še enkrat, ego je treba po domač povedan nategnt. to pa njalažje narediš tko da čistiš (ozaveščaš) vzorce okrog glavnega vzorca, ne pa da kr direkt nekomu osvetliš taglavni vzorec. takrat se ego zapre u trenutku. tko kot jd zadnjič. za učenca in učitelja je pot enosti lažja. razlika pa je v tem da za pot dvojnosti mora imet učitelj več proste energije na razpolago. to je težje za ego in tudi zame kot celoto, tukaj in zdaj. za pot enosti pa mora imet več modrosti, učitelj namreč, učenec je isti. enost (stanje) je združevanje (pot), dvojnost pa je ...
čist tko usput, vidm da sploh noben ni šteknu pointa, to da HOČEŠ drugim pomagat, da se ti to zdi tvoja pot, to je jezusov karkoližepač in del tega vzorca imamo vsi v sebi, mi ki se tuki gor pogovarjamo ga imamo samo večji del, tko kot vsi ki pomagajo drugemu ... mi edin to delamo drugač. in ta vzorec imaš v sebi tkoitak, samo eni pa s(m)o se odločili prevzeti na svoja pleča njega ozaveščenje - čiščenje. in on ni nč slabga. je gut. edin učasih preraste v problem.
zarad mene je lahko to moj problem, ni blema, sm jih navajen, no pa sej sm že zdavni napisu, da mam ta problem tud jest, samonekdo. moj ego ja, definitivno ima problem. dokler je klele ga ima, njegovi problemi se bodo končali šele ob razsvetljenju ekrat, ker jaz sem, se moram naučiti določenih lekcij, in orodje je ego - telo, fizično zemljino telo, avto, oblikovan tako da me nauči lekcij, mene jaz sem. midva jaz sem in ego se morava združit v eno, telo mora postat tempelj za boga. ja probleme imam. that's a fact. vse probleme lahko zmečete ne mene, noben problem, jest vam jih podarim nazaj, lahko tud skozi dvojnost, znam tud jest. pa nočem več. nočem.
jah mogoče si pa jest narobe predstavljam ego, lahko pa da je ego čist neki druzga kot si ga jest predstavljam, spodi mi piše, lahko pa de se tudi motim, ker če si tolk neumen da se ne zavedaš, da obstaja možnost da je vse lahko tud svoje popolno nasprotje ... dvojnost ... lahko bi tud reku: obstaja možnost da je moja resnica popolnoma napačna, da sicer vem, ampak glih narobe, glih tko funkcionira, ampak narobe ... recimo
tvoj ego je pač tak, bolj hardkorovc in to ... moj ni tak hardkorovc, ko ga prepričam greva skupi čez ogenj, prej mi mora samo verjet, mora mi zaupat, verjet, da bo varen tam sredi žerjavice, saj sem mu jaz tako povedal, in ko gre čez ugotovi da je res tko in mi malo bolj zaupa, mi kakšno stvar prej verjame ...
ti ... kdo se bo pa upiral egu ???
sej ego je tist ki se upira
energija bi tekla a on se upira.
kdo točno se naj zdej upira egu ???
Q Drugače pa zagovarjam definicijo, da smo ljudje pač nek preplet telesa, razuma in čutenja. In pika. Nič več. Nič egota, nič višjega ali nižjega jaza in kaj vem kaj še vse. Ljudje pač. Je po mojem Ego samo sredstvo za izgovor. Q sorry pomoje nimaš prov, precej več je še tega, po drugih nivojih, miljon nians ... ccc sej je dobr poenostavljat, ampak ne preveč, je ajnštajn reku
Q Najbrž nisem na tapravi razvojni stopnji. Na tisti moji se gre trenutno zame, moje občutke, mojo dobro voljo, ljudi okrog mene, moj odnos z njimi. Q to je recimo to, ko si miren, se ego sam od sebe spreminja
ja ... ego (telo) umira vsak dan, vsak trenutek, je malo bolj mrtev
to je naša dežela, kle se piše kar mi hočemo pisat. in če amstelka prosi - ne prosi, zahteva, da je ne analizirat, jo pust pr mer. lahko pa seveda pišeš tud o tem.
se opravičujem če sem koga u dvojnost spravu
|