Lepa hvala Andres in MIKE! Kaj naj napišem? O obisku angelov na vašem forumu ali pa to, na podlagi česa izbiram nik? Andres jaz bom napisala samo zase osebno, ker sem začela kot prva s tem nikom. Izbran je po mojem najljubšem parfumu, z angeli pa ti lahko zatrdim, da nima nobene veze...1Angel se je registriral, napisal ni še nič, Padli_Angel pa sem ga brala, je tudi registriran za mano. Kaj čem? Spremeniti nik ali ponikniti med angele...Mogoče pa je pri ljudeh neko pomanjkanje domišljije, saj do nika ima vsak pravico, bilo pa bi lepo, da je izvirnost pisalcev vsaj na tej stopnji, da se ne podvajamo in nevede množimo. Lahko pa nas vi modelatorji ločite po pisarijah, povej mi samo, kako bo to zgledalo v bodoče, saj imam prekleto slabe izkušnje že z enim forumom...tam so zanalašč, kar tako malo za šalo in malo zares, brez domišljije nekateri iz mene naredili bolj črnega angela, kot sem sploh želal biti, pa sem enostavno nehala pisat, zahvalila sem se ustrajnosti in podlosti nekaterih, poslala se urednika foruma nekam...in se zatrdno odločila, da so vse moje pisarije bile zguba časa, volje in energije...Dokler me nekaj osrečuje to še počnem, isto je s pisarijo, ko pa vidim, da je vse zgubilo smisel...neham. Ko sem pa brala Podlega_Angela, mi je prišlo na misel, da me nekdo zasleduje od tam, očitno malo pogreša in evo ti ga na, zgodba se bo vlekla še na en forum...upam, iskreno upam, da se motim, naj ne zbode bralce tale moja odkritost, taka sem...naj angeli ostanejo tam kamor sodijo, meni je načeloma vseeno če jih je na forumu milijon, saj nik je samo nik, pomanjkanje domišljije pa kot že rečeno druga zgodba...
Katerega Angela si zato pozdravljal mi vseeno ni jasno, pa tudi nima nobene teže...kdor bo želel pisati bo že, prisiliti nekoga, naj bo po niku nekdo drug, pa tudi jaz ne morem, pa tudi želim si ne...
Hvala šeenkart Andres in Mike, malo dolgo je, ne želim, da izpade prežvečeno in nerazumljivo, opravičiti se ne mislim pa nikomur...pa naj bo Angel 1 ali 100.
Lep dan Vsem skupaj!
In podpis se ve...Kaj zdaj? Naj bom Angel 1 ali 3? Bom to, kar imam dodano k niku...Innocent!
Angel*