ana
5 p
Kranj
Žal mi je, če te bom razočarala, a članek je predolg, da bi ga lahko v parih besedah obnovila. Gerkman v bistvu odgovarja na vprašanje bralca, ki ga sprašuje, kako je mogoče, da ga je človek, h kateremu se je šel zdravit in ki ima zelo veliko zdravilno moč, poskusil izkoristiti, da pač tega ne more razumeti. In potem mu Gerkman zelo lepo razloži s svojim primerom. Kar pa je zame med drugim bistveno (z mojega gledišča razumevanja) je to, da je knjiga ČLOVEK popolnoma kanalizirana. Saj veš, samo orodje si, skozi tebe govori drugo (ponavadi višje duhovno) bitje. Ta knjiga z avtorjem nima nič skupnega razen tega, da je bil on kanal. Posebej pa poudarjam, da Gerkman ne uporablja imena avtorja in ne imena knjige. A v članku je toliko podatkov, da v trenutku dobiš s pomočjo COBISSa vse: pod avtor odtikaš Gerkman in dobiš ustrezno povezavo.
Malo sem cvikala zaradi tega, ker ni lepo, da človek širi grde novičke. Saj veš, če ne znaš o drugem povedati nič lepega, tudi grdega ni treba. Zato pa raje vidim, da si vsak sam prebere članek v Avri, pa če bo kdo prišel do drugačnih ugotovitev od mojih (da lahko moje argumentirano zavrže), bi ga lepo prosila, da me na to opozori.
|