Pozdravljeni. Ko me že omenjajo, se spodobi, da kaj napišem...
>Tale Kononenko pa je kapselj. Če se z GSM-om za
>vratom giblješ znotraj ene bazne postaje, se oddajnik
>v GSM-u niti malo ne vključi. Ko se premakneš na
To seveda ni res, mobitel v stand by položaju neprestano oddaja sicer relativno šibek signal, sicer bazna postaja ne bi mogla zaznati, da je prišel na njeno področje...
>vas; če ga daste poleg radia se ne zgodi prav nič, ko
>pa sprejme poziv ali ko se pogovarjamo pa radio
Takrat je sevanje bistveno močnejše, v stand by pa toliko šibko, da radio tega ne zazna. No meni osebno se ne zdi etično, da bi prosili ljudi, naj se eno uro pogovarjajo po telefonu, ker bi jim med drugim lahko začela cvrčati glava...
>Kar se pa tiče kakih sevanj in vibracij v telefončku pa
>kar pozabite. Stvar v stanju pripravljenosti seva tako
>malo, da bi, če bi bile Kononenkove raziskave
>osnovane, vsi mrtvi po prvem pogovoru preko GSM-a.
> Telefonček porabi izredno malo energije, vse kar
Stvar ni v količini energije, ampak v frekvenci - to je informacijski vpliv. Resonanca je znan pojav (nihalo lahko zlomiš z zelo malo energije; saj poznate zgodbo o vojakih, ki korakajo čez most in če imajo smolo, pride do resonance in se most zruši - brez bombe

t.j. brez veliko energije...
>Edino kar je tu zanimivo je vprašanje, kako da je prišel
>do teh rezultatov. Da bi bili krivi GSM-i nikakor ne
>verjamem in grem stavit, da temu ni tako. Ostane še
>njegov nezaveden vpliv na osebe ali postopek
>slikanja. Kaj pa če je šlo za zavesten vpliv.
Snemanja so potekala daleč o mene (jih nisem jaz opravljal niti nisem vedel, kdaj in kdo bo pomerjen), poskusnih oseb je bilo veliko. Kirlianova kamera zazna spremembe v energijskem - morda bolje rečeno v informacijskem polju človeka (saj veš - aura itd). Za auro pa ne rabiš veliko energije, ampak precizno fokusirano informacijo. Če pa si mislil moj zavestni vpliv, saj ne rečem, da ni možno, vendar po mojih izkušnjah daleč precenjuješ mojo zavestno moč...
>Od države je dobil en denar za neko raziskavo, iz
>katere ni bilo menda nič; morda je pa Kononenko
> prevarant
Za raziskavo nismo dobili nič (še najmanj pa od države

Če sem prevarant, pa najbolje da se vsak sam prepriča.
Lep dan,
Igor Kononenko