Pa sej se ne ukvarjamo tolk zlo z egotom, kr poglej po forumu, se mi zdi da je to prvi thread posvečen egu ... in kdo ha je odprl?
zdej ali ukvarjanje z egom, ego okrepi al ne je vprašanje ... lahko da ja lahko da ne. zdej če samo osvetljujemo njegovo okolico ... zakaj bi se on krepil ... če ga ozaveščamo ... zakj bi se on krepil ...
sicer pa tud če se on krepi je vseeno, ker šele velik in močan ego se začne luščit ... pol je pa naloga to luščenje ohranjat.
od lakote pa on umre tko da si ti popolnoma zavesten, da ne prepustiš nobenega koščka svoje zavesti njemu.
odnosi so itak prva in najpomembnmejša reč pri jebanju ega v glavo
strah je pa tkoitak najmočnejše orožje ki ga ego uporablja proti nam.
pa dejmo se zment; a lahko rečemo da sem jaz, jaz ki sem - moj višji jaz. to je jaz, jest ...
pol je pa ego ki je sicer del mene in ponavadi on govori kadar govorim kao jaz, pa to nisem jaz ker je to ego ... torej to nisem jaz, to je predator ...
pol je pa um ... umu pošilja impulze višji jaz od zgoraj ... um potem na osnovi teh podatkov upravlja s telesom ... usti, rokami ... jaz direktno upravlja z umom, razen če ego preko raz-um-a ne prepriča uma da s telesom upravlja drugače, kot pa je hotu z njim upravljat višji jaz ...
... neki sm še hotu pa me je skener zmotu se bom spomnu pa bom dopisu