Quote:Malo premisli zakaj si proti. Si proti razvoju?
Proti takšnemu razvoju?! DA!, sem proti takšnemu razvoju. To pa zato ker to ni razvoj, ampak samo drugačna oblika sužnjelastništva, fevdalizma itd., kateri danes pravimo kapitalizem, v resnici pa je to imperializem Zahoda nad Vzhodom.
Quote:Svinja sanja kukuruz!
Tudi! Ne mi rečt, da ti nimaš svojih sanj?!

.. tudi takšnih za katere mogoče veš, da so zelo težko uresničljive.
Jaz imam svoje sanje, za katere vem, da mi po vsej verjetnosti ne bo ratalo, vendar delam vsaj kar je v mojih močeh, da bi mi enkrat ratalo. In če mi slučajno v tem življenju ne bo ratalo, bom vsaj vedel, da sem se maksimalno potrudil in naredil vse kar je bilo v mojih močeh, da bi naredil sebe in s tem svet boljši, za ljudi, ki pridejo za menoj. In iz tega stališča je NATO ustanova, ki ščiti interese bogatih. Bogati pa so bogati zato, ker izkoriščajo revne. Revni to tudi vidijo in čutijo, zato se poskušajo upirat (tudi s terorističnimi napadi) in potem pa pride NATO in reče .. "Oj! Vi ste pa lumpi. Vi poskušate ogrožat naš kapital in našo demokracijo in našo kulturo, ki je valjda najboljša. Našo civilizacijo. To pa ne gre .. vam bomo že mi pokazali!" ... in bombe padajo

Po tem kar pišeš, lahko sklepam da te ne zanima kaj se dogaja z ostalimi prebivalci Zemlje, dokler je tebi dobro?!
Poglej! Od nekdaj velja, da ne moreš samo jemat, potrebno je tudi nekaj dajat v zameno za to ker jemlješ. Nekdo, ki samo jemlje, postane kmalu zasovražen. Al naj bo to šev v službi, ki krade tvoje zamisli. Naj bo to državni aparat, ki krade denar davkoplačevalcev in smo potem ogorčeni, kako lahko.
Isto je z Zahodom. Zahod samo jemlje od Vzhoda in v zameno daje smeti. To je začaran krog, ki se ne bo končal tako kmalu. NATO je tudi v tem začaranem krogu. In jaz osebno ne želim bit v tem krogu izkoriščanja .. zato sem tudi proti NATU.
Zakaj nebi združili celega sveta? Enkrat se bo to moralo zgodit. Čene menim, da bo počilo .. in to še v času našega življenja .. in potem niti Zahodu in niti Vzhodu ne bo prijetno.
Poskušaj pogledat na to stvar malo bolj globalno in iz človeškega vidika .. posušaj se postavit v kožo kakšnega Azijca ..