Le-ona wrote on 11.01.2002 at 12:08:02:Ana napisala si : "...da je v vseh ljudeh prisoten izredno močan občutek, da so večni..."
Rada bi te vprašala, kako lahko trdiš, da je ta občutek resnično prisoten v VSEH ljudeh
eh, draga moja, nisem rekla, da trdim, ampak sem rekla, da mislim
seveda je treba definitivno skrbeti za svoje telesno, umsko in psihično zdravje, drugače ne moreš polno uživati življenja
strinjam se s herbyjem, da bi tudi s temi telesi lahko živeli večno, a nam pač software nagaja: Se bomo pač prilagodili temu, da zaenkrat lepo propadamo, ker pač učinkov staranja zaradi softa ne moremo izničiti. Po drugi strani pa vem, da obstajajo na svetu ljudje, ki že živijo stoletja. Meni osebno ni do takih izkušenj in mi bo všeč, ko se bom vrnila 'domov' po končanem tuzemskem življenju.
Mogoče se nisem dobro izrazila, ko sem rekla, da ljudje čutijo svojo nesmrtnost. Ljudje se poistovetijo s telesom. Ko rečejo 'jaz', mislijo 'moje telo'. Zato toliko naredijo za zunanjo lepoto svojega telesa, ker mogoče niti ne vedo, da so sestavljeni še iz kaj drugega, ne samo iz fizičnega telesa.
Ko umreš, tvoja zavest ostane. Si moreš to zamisliti? Zakaj misliš, da nekateri sploh ne vedo, da so umrli, saj se ja vsega zavedajo in vedo, kaj ostali počnejo z njihovimi telesi. Oni so pa mislili, da 'umreti' pomeni zaspati. Tako so jih pač učili.
Imela sem par uvidov v svoja prejšnja življenja, in zame dvoma, ali obstaja reinkarnacija ali ne, enostavno ni.
kenede, smo in še vedno bomo uživali v reikiju?