Miro
Ex Member
|
Ljudje, ki se dobivamo na tem forumu imamo v glavnem vsi veliko opravka z izredno močnimi energijami, ki so zmožne narediti marsikaj, več kot kakršnakoli energija, ki jo lahko proizvede uradna znanost. To pomeni, da imamo v rokah moč, ki zmore stvari, ki jih niti razumeti ne moremo. Sprašujem se, do kam lahko gremo z uporabo teh energij, da jih ne bomo zlorabljali, kot npr. ekonomija zlorablja naravo.
Zdaj pa še izpoved nekega mojega dejanja, ki me rahlo bega.
Pred kratkim sem pripravljal na izpit iz matematike v 4. letniku neko mlajšo gospodično, ki se zaradi hude bolezni ni mogla šolati, ko je bil za to čas in zdaj, pri 25 letih, poskuša to nadoknaditi.
Njeno znanje je bilo zelo solidno, zato sem ji predlagal, naj gre na izpit. Zaradi strahu in treme je na izpitu padla, rešila ni niti ene naloge!
Ker je izpite za študij ob delu treba samo plačati, pa lahko delaš, kadar hočeš, sem ji predlagal, naj poskusi še enkrat. Brez dodatnega učenja je šla na izpit že naslednji teden. Ker mi je je bilo žal in sva medtem postala prijatelja, sem se odločil, da je zvečer pred izpitom, ki je bil naslednji dan, pošljem reiki. Punca je izpit gladko položila s štirico!
In v čem je problem? Nisem je vprašal, ali ji reiki lahko pošljem, skratka, ni imela pojma, kaj počnem z njo. S tem sem prekršil pravila reikija. Torej sem se šel črno magijo?
Lahko rečemo, da sem itak naredil dobro delo. Ampak do kam lahko gremo, do česa imamo pravico razsojati, kaj je dobro in kaj ne? Na primer, tukaj je bila predstavljena odrolana ideja, da bi svoje energetske potenciale uporabili za to, da bi dobili denar na loteriji. Ali pa: svečeniki praktično vseh verstev sveta zlorabljajo svoje sposobnosti tako, da vplivajo na ljudi po svoji volji. Poglejmo samo, v kaj se je izrodilo krščanstvo.
Delamo z najmočnejšimi silami, ki jih pozna univerzum. Do kam torej lahko gremo?
Sam se tolažim s tem, da je univerzalna energija inteligentna sama po sebi in da bo že sama odločila, kje naj nas ustavi, ampak vseeno...
Res me zanimajo vaši pogledi na to.
|