Devi wrote on 03.01.2013 at 23:05:02:kaj pa vem, men se zdijo v bistvu odnosi, ki se jih ne da prekinit, dost lažji. ker na njih se da vsaj delat

ostalo verjetno prej pade pod 'zakaj pridejo taki ljudje v tvoje življenje in kaj se iz tega naučit'..
Odnos je odnos /tko kt prav Titud/ in vsak je priložnost, da kej nardiš na seb. Pravzaprav sploh ne morš uporabljat različnih kriterijev; lahko se sam blj al pa manj trudiš, ker, vsak odnos vseen ni enak pomemben a ne.
Odnosi, ki se jih ne da prekinit, so daleč daleč najtežji, mislm, tam ne morš rečt...ne grem se...in prit skoz brez posledic.

Fajn je mal rangirat, kva je pomembn zame in kva ni. Mislm, lažje se živi, manj se zgublja energije za nepomembne stvari /odnose/ in več je ostaja za tist kar je važn.
Če mam odnose zrangirane, je funkcioniranje v njih tud zlo zlo dobr pokazatelj, kva se z mano dogaja, kje sem, na kaj se moram fokusirat, kje so moje šibke točke /nepredelane vsebine/, kje mam že kr razpucan a ne.
Recimo, če me s tira vrže, kva vem, neko nestrinjanje z mano v enem odnosu z neznancem, je to že fest dobr cahn, da mam nekej za porihtat pr seb. Če sem hudo prizadeven v družbi /recimo na šihtu, v dobrodelnosti, v, ajd, globalnih gibanjih za pravičen svet, za.../, v svoji družini pa blj kt ne samo obiskovalec in to še pasiven, je to tud fest dober cahen, da velik tega nimam pošlihtanega pr seb a ne. Ker, najtežje se je soočit sam s sabo in svojimi demoni, velik lažje jih je projicirat v druge in se pol soočit z njimi...ker manj boli.